סקר חיזרים ועב"מים

../images/Emo153.gifסקר חיזרים ועב"מים../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif

אם היית חיזר..איזה סוג חיזר היית
אם היית פוגש חיזר..מה הדבר הראשון שהיית אומר/עושה לו
ראית פעם חיזר
מה היית נותן בשביל חמש דקות עם חיזר ורוד
מה אתה חושה על פורום חיזרים ועבמים
ומה משך אותך להצטרף
אם היית חיזר איך היו קוראים לך
אם היית חיזר כמה ילדים היית רוצה

ע-ו-נ-ו-ת../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif

אם היית חיזר..איזה סוג חיזר היית
שקסי^%$%
אם היית פוגש חיזר..מה הדבר הראשון שהיית אומר/עושה לו
עושה לו ילד
|ילד|
ראית פעם חיזר|?
!|אתמול
זה היה מוי מאגניב
מה היית נותן בשביל חמש דקות עם חיזר ורוד
היינו נותנות.
מה אתה חושב על פורום חיזרים ועבמיםומה משך אותך להצטרף
החלטנו להצטרף בגלל שאתמול ראינו חיזר ומאוד התלהבנו
ואנחנו שמחות שיש לנו עם מי לדבר על זה
אם היית חיזר איך היו קוראים לך
יאאאיר ויוחאי
אם היית חיזר כמה ילדים היית רוצה
תלוי..יאאאיר אומר שהוא רוצה שניים ויוחאי רוצה שלוש

ראשגדול

New member
למרות שזה שאלות מיותרות לפורום כזה

אני עונה .. כי זה כיף אם היית חיזר..איזה סוג חיזר היית תשובה : חייזר שבא לחסל אל האדם על כדור הארץ אם היית פוגש חיזר..מה הדבר הראשון שהיית אומר/עושה לו תשובה :היתי מבקש ממנו שיסדר לי כמה דברים אישיים :) ראית פעם חיזר תשובה : לא .. מה היית נותן בשביל חמש דקות עם חיזר ורוד תשובה : הרבה ולא משנה באיזה צבע הוא מה אתה חושה על פורום חיזרים ועבמיםומה משך אותך להצטרף תשובה :פורום נחמד ,משך אותי להצטרף שאני אוהב את הנושא ומתעניין אם היית חיזר איך היו קוראים לך תשובה :חזי אם היית חיזר כמה ילדים היית רוצה תשובה .. לא רוצה ילדים .. צריך חללית משפחתית וזה יקר

Gilliana

New member
המממ...

אם היתי חייזר הייתי קרוב לודאי ש: א. לא מגיעה בכלל לפורום הזה ב. אם כבר הייתי מגיעה - הייתי שואלת: מה אתם רוצים מחיי רשעים שכמותכם?
אבל ברצינות עכשיו... מה זה חיזר ורוד?

ירדן121

New member
בבקשה:::::::::::::::::::::::

אם היית חיזר..איזה סוג חיזר היית:לא יודעתמה שבטוחח חיזר מהמםםם... אם היית פוגש חיזר..מה הדבר הראשון שהיית אומר/עושה לו:בורחתתת והכיי מהר שאפשרר.. ראית פעם חיזר:אם אחיינים זה כלול ברשימת החייזרים שלכםם... מה היית נותן בשביל חמש דקות עם חיזר ורוד:כלום[?!].. מה אתה חושב על פורום חיזרים ועבמים ומה משך אותך להצטרף:סתםםםם תמידד אהבתיי את זה... אם היית חיזר איך היו קוראים לך:לא הייתי חייזרר.. אם היית חיזר כמה ילדים היית רוצה: פעם ראיתי סרט על חייזרים שהבנים הם אלה שנכנסים להיריון.. ואני בת..P-:...
...טחחח..

תשובות לסקר:

אם הייתי חייזרית הייתי מעדיפה להיות מהסוג של סופרמן...כזאת שניצלה מכוכב לכת כמו קריפטון, באה לכדור הארץ, מגלה כוחות ועושה סדר בבלאגן שיש בכדור הארץ, מחסלת את כל הרעים ומלמדת את בני האדם מה זה צדק. אם הייתי פוגשת חייזר טוב ולא רע כמובן הייתי שואלת אותו מאיזה כוכב הוא הגיע ומה מטרת הביקור שלו. ראיתי הרבה סוגי חייזרים שהופיעו לי בחלומות, במציאות פגשתי אנשים שהיו יכולים בהחלט להיחשב כאילו הם נפלו לכאן בטעות מכוכב אחר... בשביל 5 דק' עם חייזר הייתי עוזבת את כדור הארץ לתמיד, וזה בגלל שהייתי מנסה לגנוב את הספינה שלו ואם לא הייתי מצליחה, הוא בטח היה מחסל אותי...סתם... מה אני חושבת על הפורום?! שהוא הפורום הכי שרוט בתפוז עם האנשים הכי שרוטים בתפוז, אבל הכי מעניין, במיוחד לשמוע ספוקלציות בלתי מבוססות מאנשים אנשים. מה משך אותי להצטרף?! אני שרוטה בעצמי, אם יבדקו לי את המוח יגלו עוד שאני לא מפה...אני די בטוחה בזה... אם הייתי חייזרית היו קוראים לי קוקיתזבל, ואל תשאלו אותי למה... אם הייתי חייזרית לא הייתי צריכה ילדים, כי אז הייתה בידי טכנולוגיית שיבוט עצמי ואם הייתי רוצה הייתי יכולה לשבט את עצמי בכל מיני מספרים וצורות.

Gilliana

New member
תשובות חביבות, אבל...

אני נאלצת למחות (ולפחות חנן בודאי יסכים איתי) על "ספקולציות לא מבוססות", בעניין הזה את מאד טועה.

Gilliana

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אוקיי, Got you. מה לעשות, כנראה שגם לי יש אובר רגישות לנושא.

Obisidian

New member
אנאערף D:

זה מהנוסע השמיני. אין משהו כיפי מלפצח גלגלות כמו ביצות קינדר D:
אממ.. מה המצב אחשלי?
לא ממש.
פורום מצויין
למען האמת לא יודע. אני מניח שזה קצת מעניין אותי כל הנושא הזה.
מייקל ג'קסון P:
3.23

למעלה