פתיל הודעות ומודעות

Boojie

New member
../images/Emo153.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo153.gif

לפתיל זה ישורשרו מודעות שונות והודעות עם מעט תגובות.

מי יכול לעזור לי להגדיר

פעם, כשהייתי צעיר, היה מגזין ששמו פנטסיה 2000, שהייתי "חולה" עליו ואטספתי את הגליונות באדיקות. שנים רבות הם נשמרו, אבל אבדו. שם קראתי לראשונה סוג של שירים, יפים, מקסימים, נעימים לקריאה וזורמים בחלקלקות משכרת. אבל חסרי כל מובן מילולי. השאלה שלי היכן ניתן לקרוא עוד שירים בסיגנון? איך קוראים לסוג השירים הזה? וכל מידע נוסף שיפזר את הערפל אצלי. תודה.

הייזל

New member
אני חושבת שהם נקראים

שירי נוסאנס. ודרך אגב כנס לקישורי הפורום, בקטגוריה אתרים יש משהו שאולי ימצא חן בעינייך.
הייזל
תושב ה|חללית| לאלתר!

Sparks

New member
לכל אלו שחלמו להגיד למחשב מה לעשות

(מילולית) יש ב"מחלקת התוכנה" של תוכנה שנקראת VOICE FLUXE (או משהו כזה) שתי דקות להתקין ואתם יכולים לומר את המשפט האלמותי COMPUTER CLOSE WINDOW והחלון אכן יסגר...... כמובן צריך להיות לכם מיקורפון אבל החוויה פשוט מדגדת
.

laliv

New member
היי לכולם!

קוראים לי לליב ואני חדשה פה. את האמת אני לא ממש מתה על מדע בידיוני אבל אני ממש אוהבת פנטזיה!!! בכל מקרה שלום לכולם!

Boojie

New member
שלום לליב, ברוכה הבאה,

ואנא קחי לתשומת לבך שבפורום הזה לא מקובלות הודעות צ´ט (כלומר, הודעות של "היי, מה שלומכם" בלי תוכן). יש רק חמש עשרה הודעות ראשיות בכל עמוד, וכל הודעה כזו דוחפת אחורה הודעה קודמת, וחבל. ההודעה שלך תועבר בעוד כמה זמן (אחרי שיספיקו לראות אותה) לפתיל ההודעות והמודעות. ברוכה הבאה לפורום, בכל אופן, ואולי את רוצה לספר קצת מה הספקת לקרוא עד היום בתחום של מדע בדיוני ופנטזיה?

פגעסוס

Well-known member
אדרומדה....

לא לשכוח שבעוד ב 10-15 דק´ מתחילים עוד שידורים חוזרים של אנדרומדה... GYXOIO

alond

New member
אני מניאק!!!

מעניין אם מישהו כבר תפס את הכינוי הזה...

alond

New member
אבל הבטחתי מניאק

לעזאזל. גבריאל אשמה. שרון אשם. אמא אשמה!!!! אני לא אשם!!!

alond

New member
alas אני אשם. הייתי משוכנע שגבריאל

צדקה. בטוח!!! איזה מטומטמת! נלחמה באותו פרק ולא הרגה אף אחד כשהייתה צריכה ואז כשאיזה שמוק מתקיף את זינה, את זינה! שאלים לא יכולים עליה, אז היא הורגת אותו. בינינו, חבל שלא הוציאו אותה להורג.

למעלה