פתיל הודעות ומודעות

alond

New member
הטריילר של "שני מגדלים"

black hound שם את זה ב-ynet. זה 3:30 דקות בפורמט quicktime. התקנתי
לא רע אבל הטריילר של מלחמת השיבוטים שם אותו בכיס הקטן.

Boojie

New member
פורום חדש - סיפורי מד"ב ופנטזיה.

בשעה טובה ומוצלחת פתחנו כאן בתפוז פורום חדש - סיפורי מד"ב ופנטזיה. הפורום מיועד לפרסום סיפורי מד"ב ופנטזיה פרי עטכם ולקבלת ביקורות ופידבקים עליהם. בואו בהמוניכם!!!

לוו

New member
פורום היסטוריה

שלום לכולן הנה חדשות טובות נפתח פורום חדש פה בתפוז "פורום היסטוריה " שם המקום לדבר על היסטוריה מהעולם -או של ישראל -או של ארה"ב וכן מי שצריך עזרה בהיסטוריה -יכול לשאול -והגולשים יענו וסתם לפטפט על מה היום בהיסטוריה בא ותהנו הנה הלינק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=433

Dorfl

New member
היום לא יום ההולדת שלי ../images/Emo13.gif

סתם, אני מבין שהתכוונת למישהו אחר. אוכל לשאול למי התכוונת?

Boojie

New member
../images/Emo153.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo153.gif

לפתיל זה ישורשרו מודעות שונות והודעות עם מעט תגובות. הנסיכה בעלת הקימורים הנדיבים ישבה בחדר השינה המפואר שלה ונאנחה. "מתי, מתי יבוא האביר שיגאל אותי?" לפתע פרץ אל החדר אביר חסון, שרירי ובעל מסכה לבנה על פניו. "הנני, קראת לי ובאתי!" הוא אמר בקול בריטון עשיר וסחף את הנסיכה אל תוך זרועותיו המסוקסות. "הו!" אמרה הנסיכה, כשנמסה לנשיקה לוהטת עם האביר החסון. האביר העביר את ידיו על... [שוב, רק בודקת שמישהו בכלל קורא את תוכן ההודעות האלה...
]

alond

New member
תשמעי: חלאס. אני קורא ולוקח ללב!

ואת מתייחסת לזה בקלות. את פוגעת באנשים...

mermit

New member
אח, איך חומקים ממני תמיד הדברים

האלה... גם בעין-הדג זיהיתי את הגרילה האונתולוגית בנתוני הדו"חקו רק בשבוע שהכל התפוצץ (אם כי *לפני* הפיצוץ, יאמר לזכותי).

פגעסוס

Well-known member
אנדרומדה....

למי שמתעניין... ב 20/04 מתחילה העונה החדשה של אנדרומדה... GYXOIO

למעלה