ריטושים לסופ"ש

lost green eyes

New member
היי סופ"ש נעים ../images/Emo13.gif יש לי בקשה קטנה

כל דבר שישפר תתמונה הזו יעזור לי... אני רוצה עיצוב מיוחד כלשהו.. עדיפות למשהו רומנטי.. או אפל.
תודה רבה רבה מראש, לינור. נ.ב זה לצורך מתנה

JOYE האחת

New member
Tשמח אם תוכלו לרטש לי את התמונות בבקשה...=)

ראיתי שנפתח שרשור מיוחד.. אז הוספתי.. אשמח אם תוכלו לרטש לי עדין או מגזיני! תודנה רבהההההההההההה

olsy123

New member
ניסיון ריטוש ראשון שלי ../images/Emo13.gif

ואפילו לא בפוטושופ, אלא בחיקוי פוטושופ חינמי ברשת (http://pixlr.com/editor/) מקווה שיצא בסדר.. ולחברי הפורום המוכשרים - אשמח אם תחוו דעה!

ארטית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יצא יפה מאוד, במיוחד לפעם ראשונה ! הייתי מציעה להחזיר קצת את הברקות האור שנעלמו בגלל ההחלקה, ודי חסרים. תמשיכי כך!

נסיון יפה מאוד בתור התחלה

אבל נעלמו קצת פרטים מהפנים שלה, קוים חשובים וגם הטקסטורה של עור הפנים כמעט ואיננה, מתחיל להראות כמו פלסטיק. אני לא מכיר את התוכנה שעבדת איתה בשביל להגיד לך מה היית צריכה לעשות אחרת אבל תנסי לעשות עוד כמה נסיונות ותנסי לעשות שיפורים לא רק בעור הפנים ובגוון שלו, נסי לשחק גם עם העיניים, השפתיים וכו'...

olsy123

New member
תודה רבה וכמה שאלות

משום מה, כשהעליתי את התמונה לאתר עריכה, היא איבדה מהצבע שלה.. אני לא יודעת אם זה תמיד קורה, או שספציפית באתר הזה. בנוגע לאתר: זה "פוטושופ" מאוד בסיסי ומוגבל, יש רק 3 סוגי מברשות, בגדלים שונים ובחוזק שונה, אבל בכל זאת... כמו כן, אין פילטרים מתקדמים, רק את הדברים הבסיסיים... (גם לא עוזרת העובדה שאני בכלל לא מכירה את התוכנה ואיך לעבוד איתה (פוטושופ) ולפני כן הייתי עושה עבודות גרפיות בצייר ובאופיס.... מזל שבשביל ציורים רגילים לא צריכים תוכנה, אחרת הייתי חסרת הכנסה!) תודה על התגובות והעצות, אשתדל ליישם!

->

ניסיתי להעלות לאתר שציינת תמונה מאוסף התמונות שלי, לא עשיתי שום פעולה מלבד שמירה ל-JPEG לשולחן העבודה והשוויתי את הצבעוניות שלה לתמונה המקורית שכבר קיימת אצלי ואכן יש שינויים בצבעוניות של התמונה, כנראה באמת בגלל האתר הזה. שמתי לב גם לאופציות שיש באתר הזה ואף על פי שהממשק מאוד דומה לפוטושופ האפשרויות שם מאוד מוגבלות. אם את אוהבת את ההתעסקות הזאת בתמונות למה שלא תשיגי לך תוכנת פוטושופ כדי שתוכלי להינות ממגוון האופציות שיש לתוכנה להציע לך?

olsy123

New member
ניסיתי, אבל המחשב שלי מאוד מוגבל

אפילו השגתי תוכנה באון חוקי וחינמי, אבל המחשב שלי לא עומד בעומס... גם כשאני עובדת באתר הנ"ל הכל נעשה לאט מאוד ובקטעים... מתסכל, אבל לא נורא.. כפי שציינתי, לפני כן עשיתי דברים ב"צייר", כך שגם האתר הזה הוא שיפור משמעותי בתנאים
בינתיים, מתאמנת על מה שיש - מוסיפה עוד ניסוי על אחת התמונות של "ג'וי האחת" (אחרי שסיימתי עם האתר, עבדתי קצת על הצבעים בעורך התמונות של ווינדוז)... תודה וסופ"ש נעים!

יפה מאוד!

שימי לב רק שמשהו בעיניים נראה מודבק, איזשהו אפקט שעשית על הקרנית שלא תופס את כל הקרנית ונראה יחסית חד ביחס לשאר התמונה קו שחור עדין מאוד ב-opacity נמוך מסביב לקרנית היה יכול מאוד לעזור לך. תנסי לראות את האפקט שאני עשיתי על הקרנית בתמונה הקודמת שהעליתי אולי זה יעזור לך להבין אבל התוצאה שלך יפה מאוד! תמשיכי ככה! :)

שיקי18

New member
היי אנשיםם

אפשר להעלים בבקשה את התיק מעל הגב שלי? תודה {:

Laallaa

New member
תמונה- רק להסיר את האודם

שלא יהיה הברק כמו שרואים בתמונה .. תודה !!

למעלה