שלום אני חדשה!

na182

New member
../images/Emo153.gifשלום אני חדשה!

קוראים לי נופר ואני בת 13 מהצפון. אני לא מכירה כל כך הרבה שירים של גרין דיי אני מכירה ממש מעט אז אם מישהו יכול פה לרשום לי שירים מומלצים שלהם וקישורים לאתרים שלהם אני מאוד אשמח

ברוכה הבאה

שירים מומלצים: 86 armatage shanks when i come around she deadbeat holiday waiting time of your life worry rock dissapearing boy why do you want him קישורים לאתרים שלהם יש בקישורים של הפורום

ברוכה הבאה...

אני חייבת להגיד משהו, איך זה יכול להיות שתמיד שמים את בלינק, גרין דיי, וסאם, באותה קטגוריה של מוזיקה... זה פשוט עצוב... בלינק וסאם... את תתבגרי מהם, בתקווה.....

firerez

New member
הם לשעבר

להקות פאנק גדולה היום הם יותר מידי פופים אבל לא כמו בלינק וסאם אבל עדיין זה כואב לכול מעריץ גרין די אמיתי שמזכירים באותו משפט את שלושת הלהקות האלו ביחד. אבל עצם זה שהיא הגיע לגרין דיי אני מקווה שהיא תתבגר קצת ותמשיך הלאה ותיראה תפאנק האמיתי שמעבר לסאם ובלינק ...

BlueBeIl

New member
הממ... פאנק אמיתי../images/Emo142.gif

זה כבר יותר הרמונז ודברים כאלה אבל אין מה להתווכח שגרין דיי זה באמת משהו יותר ברמה.... הם לא להקת פוזה כמו בלינק וסאם41. הם יודעים לנגן בכלים שלהם... ויש להם שירים טובים
. לא סתם משהו קליט. אפילו בלינק 182 מודעים לעניין
. כל כך כיף תמיד לראות את היומן המשותף שלהם (ששודר בסוף השבוע דרך אגב) בקטע שמארק אומר כמה שגרין דיי ניגנו טוב ועכשיו הם יעלו ואנשים יתחילו לצאת החוצה... והמוזיקה שלהם תהיה סתם משהו נחמד שהם ישמעו בדרך לחניה. לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר
.

firerez

New member
חחחח

אני מת על לשמוע גרין די באוטו אבל לרוב זה לא טוב כי זה מקפיץ אותי יותר מידי ואני נוסע כמו משוגע יותר מידי לא רק גרין די כול שיר פאנק כזה

אתם צודקים שניכם

כרגע הם באמת לא משהו, הסגנון שלהם השתנה מאוד אבל כשהם התחילו הם בעצם הובילו מין מהפכה של פאנק.

למעלה