מה הסטייה שלכם?!?

magenta73

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo124.gifמה הסטייה שלכם?!?

ולא בקטע מיני, אלא אם כן מאוד בא לכם לשתף....
דברים קטנים שאתם עושים... התמכרויות קטנות... דברין שאתם עושים בבית, לבד... וחושבים, אוי, אם משהו היה רואה את זה... ישר לגהה (סתם, סתם)... אני לדוגמא מידי פעם מקבלת ג'ננה ומתאפרת בטירוף, כמו נערת קןקן כזאת, ורוקדת לי בסלון... עושה לעצמי םרצופים במראה... ואני גם מאוד אוהבת לדבר לחתולים ברחוב... קדימה... שוט. סטיות קטנות. מה היינו עושים בלעדיהן....

shaniza

New member
סטיות קטנות וגדולות

קטנות- צועקת ומקללת נהגים אחרים ציפורים חתולים וכל מה שמפריע לי כשאני נוהגת ... וגדולות- אממ... יש שאומרים שאני סוטה כי צילמתי כמה ג'וקים... לא יודעת מה רוצים ממני...

ברשותכם - אני לא אכנס לזה....

אני לא חושב שיש מספיק הקצאה לטקסט כדי לרכז את כל הסטיות שלי.... ועם הצופים - סליחה. עם השומר הצעיר - חפשו מי ינענע.....

אני אוהב להתקלח במקלחת

לפעמים בישיבה בכיסא וזרם מים קרים קולח את גופי למנגינת נעימות ישראליות.

orrin

New member
אני................................

סופרת מדרגות נעות.... כמה מדרגות יש בכל מסוע... תוך כדי עליה/ירידה כמובן, לא מהצד (אני לא עד כדי כך....) ואגב מדרגות נעות- אני עולה רק אחרי שהמדרגה יצאה, וראיתי שהיא לא נתקעת. אכן- מופרעת אנוכי. למי יש שובר הנחה על סופש במחלקה סגורה?

../images/Emo6.gif

אוה יש הרבה<וזה עוד מבלי לדבר על הקטע המיני..> רוקדת לעצמי בסלון אוכלת חלווה ככה מהחבילה.. "צועקת" על הטלפון שלי כשהוא מצלצל ואני לא מוצאת אותו..

הסטיות שלי

לחשב כמה זמן עושה ספורט, מתסכלת באובססיה על השעון מתי התחלתי ומתי סיימתי. לקרוא כמה פעמים את ההודעת SMS שעושות לי טוב בלב לשיר בקול רם באוטו באמצע הנהיגה לדבר עם עצמי לפעמים בקול רם להתעורר בלילה ולהסתכל כל הזמן על השעון מה השעה כאילו ממהרת,חחחחח

Vdrums

New member
מתופף באוויר, עושה פרצופים

מול המראה לפני המקלחת, שר ומקפץ עם המוזיקה.

מתאימה את התחתונים לגומייה...

סתתתתתתם :) האמת... יש לי סטייה קצת מוזרה....לפעמים אני מדמיינת אנשים שלכאורה מאוד רציניים בחיי היום יום... אני מדמיינת אותם איך הם בסקס..... :) מעניין אותי אם הם צועקים....האם גם להם יש סטיות לא שיגרתיות, האם הם מפנקים את בנות זוגם במריחת שמנים ארומטיים על הגוף....חחחח וכדומה... זה קורה לי במיוחד ברגעי שיעמום ....כך אני מפיגה כל שיעמום שניתקל בדרכי...

זו אני

אצלי זה קצת פסיכיות עם אני עם אנשים או לבד ברגע שאני רואה כלב ברחוב כאילו מי שאיתי מתחיל לדבר אל עצמו ואיך שהוא לא יודעת אני פשוט מתחילה לדבר אל הכלב,האהבת כלבים שבי.

למעלה