דיווח, ממש

havlaz

New member
../images/Emo153.gif ../images/Emo148.gif ../images/Emo149.gif דיווח, ממש

לא ישיר מהפנינג. במילה אחת, א-כ-ז-ב-ה ב2 מילים על הפנים ב3 מילים חבל על הכסף ב4 מילים, אנשים! תעצרו אותי כבר!!!! היה ממש ריק, אנשים פחדו להגיע, הביתנים הסתכמו בכ10, רובם לא משהו.. העירייה שוב משחקת משחקים על המתנ"ס, והיה צריך לקנות 2 סוגים של כרטיסים, מה שהרגיז את האנשים שקנו בהתחלה כרטיסים של המתנ"ס והיו צריכים לקנות אחרים לדוכנים אחרים.. למען האמת בכלל לא הייתי אמור להיות באילת היום, אלה בסדרת נסיעות לריאיונות בבאר שבע ותל אביב, אבל גורל אכזר דחה את הריאיונות ליום שני. לכן גם עד שהוחלט על הביטול כבר היה מאוחר, והפסדתי את 059 !!! שאייל גולן עלה ב1, כבר היה חצי ריק, לאנשים פשוט היה נמאס לחכות.. אייל כמובן הגיע בג´ינס וטי שירט, שום הופעה שום כלום כבר אמרנו שלא חארם על ה40 אלף שקל? גבי קדוש כמובן אכל (לא לנצל את המעמד כדי לקבל אוכל?) התחנף לכולם (בקרוב בחירות) ואף שוחח מעט עם חבלזון (שלא בדיוק אוהב את ראש העיר, רואים, לא?) מועצת נוער הפעילה ביתנים וסיפרה שמכרה אלפי כרטיסים (כן, ממש
) מרקו (דובר מועצת נוער, ששוכח כבלים..), ניסה בכוח לצלם את חבלז (וחבלז מקווה שממש לא הלך לו!!!) וכמובן שכמו כל הזדמנות שיש חטפתי מכות מגל ע_ _ _ מחר לימודים, מבעס לאללה!!!!

ידידי, עד כמה שאתה טועה....

ראשית, אייל גולן עלה רק בשעה 2, אבל לא חשוב. שנית, אני מעלה בעוד מספר דקות את התיאור הגרפי של ההפנינג, שאנשים גם יראו. ודבר אחרון, טעית בקשר לזה שלא הצלחתי לתפוס אותך בתמונה, אומנם די ברחת, אבל בוידאו אחד נתפסת לכמה רגעים! אז הוצאתי את זה משם, והנה זה כאן!!!! חה!
מרקו וזהו!

havlaz

New member
אני אשתמש בטלפון הזה למטרות אחרות

כמו להטריד אותך ב4 בבוקר.. או שזרקת את מספרו של אזרח תמים..

havlaz

New member
אז תחנוק אותי, אז כתבתי בטעות 1

חכה לתביעה מהסוכן שלי צילומי בלי רשות.. אומרים לא ובזמן שאני מציק לשירן הוא נדחף

havlaz

New member
ידעתי שלא היו צריכים להפקיד בידך

מצלמה! מסוכן פשוט!! תיזהר אם זה יגיע למקומות שונים עד יום שני בשעה 10

havlaz

New member
אומרים כל פעם שבוע הבא

ידעות תיכון המפגרים האלה.. הם צריכים לרדת לאילת לקחת את החומר

havlaz

New member
ואתה מקשיב לי?

אני כל היום חשבתי משום מה שהיום יום רביעי

מה אתה צוחק??

אם היום היה יום רביעי זה אומר שאורן היום נוסע חזרה לנס ציונה (לצערי הוא גר שם!......) ואם אורן נוסע היום חזרה זה אומר שאני מתאבדת ככה שאל תעצפו לראות אותי פה ביום רביעי אחרי 8 בערב.......

למעלה