בגלל שהרבה הצטרפו לאחרונה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבגלל שהרבה הצטרפו לאחרונה

שאלון הכרות קצר: שם- גיל- אזור מגורים- איזו תוכנית הכי אהבתם פעם בערוץ? איזו תוכנית אתם הכי אוהבים כיום בערוץ? כמה זמן אתם צופים בערוץ? מה התוכנית הראשונה שאתם זוכרים שצפיתם בה בערוץ? מה השיר/הקליפ שאתם הכי אוהבים?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifואני אענה ראשון../images/Emo3.gif

שם-בן גיל-עוד מעט 15 אזור מגורים-חיפה איזו תוכנית הכי אהבתם פעם בערוץ?המחסן של כאילו איזו תוכנית אתם הכי אוהבים כיום בערוץ?השמינייה כמה זמן אתם צופים בערוץ?בערך 12 שנה, למרות שכמה פעמים באמצע אני הפסקתי ועברתי לראות ערוצים אחרים. מה התוכנית הראשונה שאתם זוכרים שצפיתם בה בערוץ?אביגלגליג ומנשנש
מה השיר/הקליפ שאתם הכי אוהבים?המקום האמיתי בגרסא השניה

IkMfNiY

New member
אביגלגליג ומנשנש ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם- יעל
גיל- 19
אזור מגורים- חיפה [ובת ים :X]
איזו תוכנית הכי אהבתם פעם בערוץ
אהבתי המון תוכניות, אני מניחה שהכי את המחסן של כאילו, אבל אני צריכה לחשוב איזה עוד תוכניות היו P:
איזו תוכנית אתם הכי אוהבים כיום בערוץ
אף תוכנית |שמשכמה זמן אתם צופים בערוץ
אני כבר לא צופה בערוץ, צפיתי בו מגיל 5, או משהו כזה P: עד שנת 2000 בערך, גיל 12 P:
מה התוכנית הראשונה שאתם זוכרים שצפיתם בה בערוץ
לא זוכרת
מה השיר/הקליפ שאתם הכי אוהבים
אל תאלצו אותי לבחור! יעל

Yarinv

New member
עונה

שם- ירין גיל- 15 אזור מגורים- חולון איזו תוכנית הכי אהבתם פעם בערוץ? על מה שהיה פעם איזו תוכנית אתם הכי אוהבים כיום בערוץ?עד להיום הדבר היחיד שצפיתי בו היה "קטנטנות" שמאוד אהבתי, היה גם את "השמינייה" כמה זמן אתם צופים בערוץ? מאז שאני זוכר את עצמי מה התוכנית הראשונה שאתם זוכרים שצפיתם בה בערוץ? גינת ההפתעות, אבל אני חושב שהיו הרבה לפני מה השיר/הקליפ שאתם הכי אוהבים? הכל מהתקופה הישנה, פשוט הכל!

Shaaachar

New member
השיעמום הורג. עונה../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

שם- שחר גיל- 14 אזור מגורים- תל אביב איזו תוכנית הכי אהבתם פעם בערוץ? גינת ההפתעות
איזו תוכנית אתם הכי אוהבים כיום בערוץ? ארתור, נגמרה השמיניה
כמה זמן אתם צופים בערוץ? די הרבה
מה התוכנית הראשונה שאתם זוכרים שצפיתם בה בערוץ? המחסחן של כאילו מה השיר/הקליפ שאתם הכי אוהבים? סוד התפוח

למעלה