ברוכים הבאים לפורום

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכים הבאים לפורום

היכל התרבות
הנה שאלון הכרות קטן שנכיר אחד את השני
: שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

MineraL

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

שעת תחילת השאלון: 19:40:58 1. שם: דור 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 23.5.90 4. כינוי: דורע? אה ו-MineraL 5. תכונה טובה: סוטה[לא לקחת רציני
] 6. תכונה רעה: ביישן 7. חולשה: ביישנות? 8. אובססיות: דברים. 9. פאדיחה: אמ. לאזוכר 10. כאב: הרבה
11. משאלה: אולי 12. זיכרון רע: לא שידוע לי 13. זיכרון טוב: יש 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שסופר-מן ניצח את כוחות הרוע והאופל. 15. געגוע: יש 16. פחד: יש 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: רעשים מוזרים 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: כולם - חופש מה
20. אוכל מועדף: פיצה, ספגטי בולונז ומקדולנס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: עיניי תנין, פרה 22. שתיה מועדפת: קולה, בירה[?], מים, פטל[
] 23. קינוח מועדף: גלידה? 24. ממתק מועדף: טובלרון 25. עוגה מועדפת: של אימא 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב? 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 7 31. ספר: לא קורא ספרים
אבל האחרון היה הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: לאיודע, כולם. 33. סרט: xXx2 34. שחקנ\ית: וין דיזל
35. זמר\ ת: DJs - Yahel, Infected Mushroom 36. סדרה מעודפת: פוקימון!!!!!11111 לאסתם.אמ 24 שליטה
37. מקצוע אהוב: מתמטיקה 38. מקצוע שנוא: תנ"ך? 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית:
אם זה הכי נועז למה נראהלך שאני אספר?
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עזוב. פדיחות. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס? 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וקצת קיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אולי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? יאפ 47. גלידה- בכוס או בוופל? שניהם 48. שקיעה או זריחה? שניהם
|יקח| 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון[לא נועה, לא זה
] 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? מעורבב [ומסרים מיידיים שליטה
] 57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? שניהם? אבל בעיקר רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר שאליאור שלח לי, נו הזה של השיכורים. זה קורע
60. שיר שגורם לך לבכות: לא ידוע לי 61. השיר של כל הזמנים: Linkin Park :: In The End 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: הרבה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הלו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אח נחשב? שירי מימון :: השקט שנשאר 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא מבין בשביל מה זה נחוץ 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פצפוצים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אם יש לו אופי טוב ז בסדר? ואין לי כוח לפרט 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מתי שחיברו אותי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז בעיקר
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מסרים מיידיים, היכל התרבות, קהילת אייסיטי, משחק מכור, 24, דוליז[ח?] 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? MineraL - הניק שלי במשחק הרשת Soldier of fortune2 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
יאפ ודי מאמין בה 75. באיזה פורומים אתה? מסרים מיידיים, היכל התרבות, קהילת אייסיטי, משחק מכור, מיצתפוזים, תמיכה, משוב 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רע, מאוד רע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הכל. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים 83. מה התחביבים שלך? הרבה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מישהו/י 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון?כסף? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ג'וק, לאסתם, אמ לא הייתי רוצה להיות. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? דברים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ערב 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? נממ מחשב? $: 92. מי החברים שלך בפרום? לא מבין בשביל מה זה נחוץ. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאזוכר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חופשגדול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? בתקופה האחרונה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "באהבה דורון" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חסוי? $: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? המ. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בחדר ממול 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן. שעת סיום השאלון: 20:02:41

שגיא 1991

New member
../images/Emo6.gif

96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "באהבה דורון"
אהבתי דור

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעונה../images/Emo13.gif

שעת תחילת השאלון: 19:34 1. שם:בן 2. גיל:13 3. תאריך לידה:11.06.92 4. כינוי: B R A Y E R 5. תכונה טובה:סבלני 6. תכונה רעה:יודע לעצבן כשמשעמם
7. חולשה:שוקולד[?]
8. אובססיות:אין 9. פאדיחה:קרו המון
10. כאב:הרגליים כואבות לי קצת פתאום
11. משאלה:הלוואי והפורום הזה יהייה פעיל
12. זיכרון רע:שפרצו לי למסן לפני שבוע?
13. זיכרון טוב:היום הראשון שהפכתי בו למנהל
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הגן שעשועים ליד הבית
15. געגוע:רק בישראל
16. פחד:מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את השעון המעורר לבית ספר
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:שניצל טבעול/רביאולי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד
22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:במבה[?] 24. ממתק מועדף:הכל חוץ ממסטיקים 25. עוגה מועדפת:גבינה
26. צבע מועדף:כתום 27. חיה מועדפת:כבשים או כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:כדורסל קצת למרות שאני לא אוהב כ''כ ספורט 30. מספר מזל:5 31. ספר:אל תקראו לי חירות 32. סרט דיסני מועדף:שרק 1+2 33. סרט:הקסם של אלה 34. שחקנ\ית:פלורנסיה ברטוטי 35. זמר\ ת:נעמה לוי
36. סדרה מעודפת:השמינייה[1299]
37. מקצוע אהוב:חופשי?
38. מקצוע שנוא:מתמטיקה/אנגלית
39. מקום בעולם:אורלנדו 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכר
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:עשיתי המון 42. פריט לבוש מועדף:גופיה ומכנסיים קצרות 43. ההמצאה של כל הזמנים:אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כע 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?פעם הייתי בזבזן אבל בזמן האחרון אני יותר מדי חסכן:| 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?אין על מוקה
57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:נומה נומה נויה
60. שיר שגורם לך לבכות:שום שיר
61. השיר של כל הזמנים:נוסעת בעקבות האהבה - נעמה לוי
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 01 - Floricienta - Pobres los ricos 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:נוסעת בעקבות האהבה - נעמה לוי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך::X 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: בואו לראות אותי, השיר פתיחה של טבע
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מכוער
67. שמות החברים הכי טובים שלך:לא הרבה
68. הגלידה הכי טעימה?תות בננה
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?סבלנות הקשבה וחוש הומור
70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ב'/א' לוזוכר 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כל אתר אפשרי שאני מוצא 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?השמינייה[1299] מיץ תפוזים[944] ועוד כמה פורומים שאני מוצא
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?B R A Y E R שם המשפחה שלי באנגלית
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כע למה לא
75. באיזה פורומים אתה?הפורומים שרשמתי למעלה^^^ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מרגיש לא נעים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?השיער?
78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחיות קטנות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?עם ניצן אחותי ההכי קטנה
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותח תמסך של המחשב 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?סוגר תמסך של המחשב 83. מה התחביבים שלך?מחשב וטלוויזיה..חסר חיים שכמוני
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את החברים שלי
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון דיסקמן ודיסקים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לא יודע
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?פטור מבית ספר?
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?:X 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב 92. מי החברים שלך בפרום?כל מי שהגיב בהודעת ברוכים הבאים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כרגע?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אפעם 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא זוכר
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?:X 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בשום מקום
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אחרי אפקט הפרפר לא נראה לי שהייתי משנה:| 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? טוב לי פה
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא שעת סיום השאלון:20:35 הודגש באמצעות מדגישומטיק

CrazyYoYo

New member
בן!!!1111111../images/Emo9.gif

שעת תחילת השאלון: 20:43 1. שם: חן 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 5.5.92 4. כינוי: CrazyYoYo 5. תכונה טובה: אוהב לעזור?
6. תכונה רעה: חסר סבלנות כלפי דברים מסויימים 7. חולשה: ממתקים?;[ 8. אובססיות: כבר הרבה מאוד שנים אני מצחצח שיניים באותן שעות בדיוק 9. פאדיחה: למה להיזכר בזה נו
10. כאב: כרגע כואבת לי קצת הבטן 11. משאלה: זה ביני לבין אלוהים
12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: מפגשים
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ לא יודע 15. געגוע: אבא, הוא חוזר מחו"ל עוד שבועיים 16. פחד: מוות של קרובים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע.. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח כמובן 20. אוכל מועדף: ספגטי / מקדונלדס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חזיר 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגת גבינה וגלידה 24. ממתק מועדף: הכל
25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: כחול/שחור 27. חיה מועדפת: הכלבה שלי 28. חיית מחמד [אם יש]: ^^ 29. ספורט מועדף: ריצה + כדורגל 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הארי פוטר (איך לא) 32. סרט דיסני מועדף: משפחת סופר על
33. סרט: דופקים חתונה, אפקט הפרפר 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: אלביס רוזנטל והמסתורית 37. מקצוע אהוב: ספורט 38. מקצוע שנוא: מדעיים, טכנולוגיה 39. מקום בעולם: אהוב? קנדה/אילת/עזריאלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לעבור לרעננה 42. פריט לבוש מועדף: אה?
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ, בגלל החופש. אבל אם לא היה החופש הייתי בוחר בחורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? הממ לא יודע 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא בשבילי, אבל לא מפריע לי שאחרים עושים את זה
50. ג'ינס או סתם מכנס? באמת שלא חשוב לי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן נראלי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: זה משתנה.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד אז יהיו שירים חדשים
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: תפתיעו אותי
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Daniel Powter - Bad Day, ColdPlay - Clock (-שראל) 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מבחוץ לא משהו, מבפנים לא רע. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא אוהב לעשות כאלה דברים. 68. הגלידה הכי טעימה? סנדיי במקונלדס
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמיתי, תומך, עוזר, איכפתי וכו' 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואו.. לא זוכר. לפני בערך 4שנים נראה לי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אף פעם לא משעמם לי!
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אלביס, מיץ תפוזים, משוב, תמיכה בתפוז, אוף טופיק, היכל התרבות
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? CrazyYoYo. הסיפור: בעבר קראו לי YoYo2004, אבל הגיעה שנת 2005 והגיע הזמן להחליף כינוי. הייתה באיזו קומונה שגלשתי אחת בשם קרייזיטומטו, אז אימצתי לעצמי את הקרייזי, והשארתי את היויו מהכינוי הקודם
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אמת 75. באיזה פורומים אתה? כתבתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי אף פעם 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים / שיער 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? יכולהיות, כי אח שלי גם פה איפשהו בתפוז.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? קם מהמיטה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נכנס למיטה 83. מה התחביבים שלך? מחשב, טלוויזיה, חברים, ספורט, מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מישהו שיודע להטיס מטוס ויש לו אחד כזה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? משהו שיכול לעוף. נשר למשל 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב נראלי 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיבוק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא יודע
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדונלדס וקוסקוס של אימא 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 92. מי החברים שלך בפרום? אמרתי, אני לא אוהב לענות על דברים כאלה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכר(A) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? תפתיעו אותי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במשרדי תפוז עם האחראית על הפורומים X: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את המעבר לרעננה מת"א 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קנדה אולי 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. הייתי מת בעצמי שעת סיום השאלון: 21:02 הודגש באמצעות מדגישומטיק

SpinZ

New member
המ

שעת תחילת השאלון: 21:12 1. שם: שמול 2. גיל: ח 3. תאריך לידה: ח 4. כינוי: ספין, פינגה 5. תכונה טובה: עקשן 6. תכונה רעה: הכל 7. חולשה: הפורום הזה. 8. אובססיות: נה 9. פאדיחה: בארור 10. כאב: הלב 11. משאלה: שלום עולמי!!!!!!!11 12. זיכרון רע: המ 13. זיכרון טוב:המ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לגו 15. געגוע: ;[ 16. פחד: המ 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את שרון ודניאלה פיק 18. קמיע [אם יש]: המ 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ס 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: טופי 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: אריה, פינגווין 28. חיית מחמד [אם יש]: קוף בשם ביפו 29. ספורט מועדף: פינג פונג בעירום 30. מספר מזל: המ 31. ספר: LOTR 32. סרט דיסני מועדף: מיקי מאוס. 33. סרט: מה 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: נעה גוטמן 36. סדרה מעודפת: פוקימון 37. מקצוע אהוב: כלום? 38. מקצוע שנוא: חיים 39. מקום בעולם: שם 40. המעשה הכי נועז שעשית: לקפוץ מגג של בניין? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לקפוץ מגג של בניין? 42. פריט לבוש מועדף: מכנסי גלישה 43. ההמצאה של כל הזמנים: האוויר 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: ארבעת העונות 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמיים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? בגביע 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? למה לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא משנה לי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מה 53. קור או חום? חמים 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תפוח אדמה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הלו הלו של האחיות פיק 60. שיר שגורם לך לבכות: נעה גוטמן - יש בי עוד כוח 61. השיר של כל הזמנים: נעה גוטמן - יש בי עוד כוח 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: המ 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: איזה חתונה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בקרוב 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: המ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חרא 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דפנה ודודידו 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? המ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? נחש 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? תמיכה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Spin, ככה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כע 75. באיזה פורומים אתה? תמיכה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? תלוי אם אני יודע על זה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר\ה? המ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזר לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה TV 83. מה התחביבים שלך? אינטרנט 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אותך 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פינגווין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הלילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אוכל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] הכל 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פופקורן 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המ 92. מי החברים שלך בפרום? אתה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני... המון זמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני חמש דקות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? על כנפי הדמיון, או Death is Just the Beginning 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? המ ושם 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את לידתי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? נה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, אני אמות בשבילו שעת סיום השאלון: 00:00

Double U

New member
אני!!!!!1111

שעת תחילת השאלון: 21:01 1. שם: שי 2. גיל: כמעט 15 3. תאריך לידה: 15/11/1990 4. כינוי: Double U 5. תכונה טובה: חברותי 6. תכונה רעה: רגיש יתר על המידה 7. חולשה: לשוקולד משובח
8. אובססיות: אין לי שום אובססיות. חני שלמה לשלטון
9. פאדיחה: הקאתי לפני כל הכיתה בשיעור ספורט
10. כאב: שיניים!!!11 11. משאלה: שיהיה שלום בעולם. 12. זיכרון רע: מוות של קרובי משפחה. 13. זיכרון טוב: טיול בר המצווה שלי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: תוכנית הטלוויזיה המצליחה "פרפר נחמד" 15. געגוע: לסבי ולסבתי זיכרונם לברכה
16. פחד: מוות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים של רוני/מזרחיים 18. קמיע [אם יש]: אין[?] 19. החג האהוב עליך: כולם אהובים עליי, כיוון שיש בהם איחוד משפחתי/חברתי 20. אוכל מועדף: פסטות, פלפלים ממולאים
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'חנון 22. שתיה מועדפת: קולה, סיידר תפוחים 23. קינוח מועדף: גלידה, עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד רותח 24. ממתק מועדף: שוקולד של מקס ברנר 25. עוגה מועדפת: שוקולד, ספוג (עוגה יבשה כזאת אך טעימה ביותר
) וגבינה. 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: פרפר. נו מה זיכרונות ילדות
28. חיית מחמד [אם יש]: שני אחים קטנים. 29. ספורט מועדף: שחייה[?] 30. מספר מזל: 8 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: צלילי המוסיקה
. סרט שראיתי אותו 1000 פעם, אבל אף פעם לא נמאס
34. שחקנ\ית: חני נחמיאס. 35. זמר\ ת: שירי מימון, הפרויקט של עידן רייכל 36. סדרה מעודפת: אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית (מישהו אמר...חני שלמה?
). 37. מקצוע אהוב: תתפלאו: מתמטיקה
38. מקצוע שנוא: תנ"ך, חנ"ג 39. מקום בעולם: לונדון
40. המעשה הכי נועז שעשית: התחלתי לענות על השאלון הזה ונשבעתי שאסיים
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: בכיתות ד-ה, הייתי מגלה סודות שחברים סיפרו לי:$ 42. פריט לבוש מועדף: חולצה. אבל מה, כל הבגדים חשובים אחרת נהיה ערומים:$ 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב, טלוויזיה, טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כל עונה מיוחדת במינה
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. 48. שקיעה או זריחה? שתיהן יפות
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן בעיקר אבל לא חוסך ביציאות. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. או אולי שניהפ יחד בסלט עם פלפל, מלח וקצת לימון?
53. קור או חום? חום. 54. לישון או לקום? תלוי. 55. חוף או הרים? גם וגם
56. קרמבו- וניל או שוקו? נו מה, לא אכפת לי:$ 57. תות או בננה? תות בננה
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. מכופתרת בעיקר לאירועים חגיגיים מאוד (בר מצווה) 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין. 60. שיר שגורם לך לבכות: שירי רוני, שמזכירים לי כל פעם מחדש איזה מוסיקה קיימת בישראל
כמובן שיש גם מוסיקה טובה. 61. השיר של כל הזמנים: אין משהו מועדף במיוחד. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: נו]: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר החתונה
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: "ממעמקים" של הפרויקט של רייכל. לא הכרתי עד שבת דודתי שרה את השיר בחתונת אחותה (בת דודתי הגדולה יותר;[) 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? נו לא יודע מה יש. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: איציק, חיים ויחזקאל 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת אריה בחוף השרון
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ו'. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז בעיקר. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אלביס רוזנטל והמסתורית (832), סרטים מצוירים ודיסני (172), פארקים ורכבות הרים (780), השמינייה (1299), כפר סבא (594) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Double U. אין סיפור מיוחד רק שימו לב ש-Double U = W. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן[?] 75. באיזה פורומים אתה? אמרתי לפני שלוש שאלות. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מנצל את זה למטרות זדון
. סתם. קודם, מברר אם זה באמת נכון. אם כן, משאיר את זה ככה אבל לא גורם לאשליות אצל אותה אחת. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? קודם כל: אופי טוב. אחר זה עיניים
78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות קטנים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודע. הם לפעמים מוזרים ולפעמים נחמדים:X 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אוכל. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את המחשב. 83. מה התחביבים שלך? נגינה על סקסופון. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? [?] 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הפלטה שלי, כלי הרחצה ובגדים:$ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר[?] 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי מתי ולמה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חופשה בחו"ל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: ארוחת בין ערביים[?]
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סכין!
כדי לרצוח את הרוצח/תליין לפני שהוא היה הורג אותי;[ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הסקסופון שלי הוא החפץ בעל הערך הגבוה ביותר שיש לי. 92. מי החברים שלך בפרום? בן, חן, דור, נוי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הייתי קריין בטקס יום השואה בבית הספר. זה נחשב! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכר נו;[ 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ת.נ.צ.ב.ה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חני שלמה בצרפת
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בהיסטוריה הכללית, משכנע את הרצל שמדינת היהודים צריכה להיות בקנדה
באישית, מיישר את השיניים
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? כאן טוב לי. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. שעת סיום השאלון: 21:28

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif

שעת תחילת השאלון: 2:17 1. שם: נוי 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 14.12.1990 4. כינוי: noyy[?] 5. תכונה טובה: אני מגניבה 6. תכונה רעה: אני סנובית 7. חולשה: אנערף 8. אובססיות: מתמטיקה
9. פאדיחה: איזה
10. כאב: ניסויים בכל מיני בע"ח 11. משאלה: משפחה, בית, רופאה 12. זיכרון רע: יותר מדי 13. זיכרון טוב: אמ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אחי פעם נתן לי כאפה כשרצה להעיר אותי כשהייתי בת 4 15. געגוע: לים 16. פחד: אין 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "פרה" P: 18. קמיע [אם יש]: הייתה פעם אבן... פעם. נתתי אותה בכיתה ב', נראה לי שמאז התחיל המזל הרע. 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: אורז, קוסקוס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קישואים ודברים ממולאים כאלו. 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים זה טוב 23. קינוח מועדף: הג'לי הרוטט הזה 24. ממתק מועדף: כל הסוכריות האלה מגומי 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: לבן 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב, דגים 29. ספורט מועדף: כפיפות בטן? 30. מספר מזל: 6 31. ספר: הזה של היטלר, ספר נחמד 32. סרט דיסני מועדף: יו דיסני. אמ, נראה לי שסינדרלה. או במבי, או מלך האריות 33. סרט: הרבה 34. שחקנ\ית: אנערף 35. זמר\ ת: יהודה פוליקר, מייק ברנט, אביב גפן, דנה ברגר, גידי גוב, יהורם גאון, שלמה ארצי, עברי לידר, אלביס פרסלי
להקות: אבא, תיסלם, הביטלס. 36. סדרה מעודפת: סיינפלד, חברים, ספין סיטי, סאות' פארק, מלקולם באמצע, רנו פסקל... כל האלה מביפ ומערוץ 3. 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה
. לשון אחריו 38. מקצוע שנוא: פיזיקה, ערבית
39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: עזבו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עזבו 42. פריט לבוש מועדף: מכנס ספורט, טי-שרט? 43. ההמצאה של כל הזמנים: אנערף 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? למה לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? "סתם" מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חוסכת כדי לבזבז 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? בננה, אני חושבת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שייגעצ = את דומה לכלב 60. שיר שגורם לך לבכות: יהודה פוליקר = פנים אל מול פנים / מייק ברנט = לאס מוואה טמה / אוהד חיטמן = תגידי לו [מומלץ
] 61. השיר של כל הזמנים: ללא ספק, פנים אל מול פנים. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אוהד חיטמן = תגידי לו

noyy

New member
../images/Emo28.gifלמה רק חצי

63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מייק ברנט = לאס מוואה טמה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אביב גפן = בואו נצעד לחלום / דיויד ברוזה = מתחת לשמיים / חווה אלברשטיין = כמו צמח בר. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: creep זה שיר נחמד, שחן שלח לי לא מזמן 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית = שמנה התנהגותית = עקשנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: כל הכיתה כמעט חברים ממש טובים שלי 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? גיל 6-7 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? השמינייה, נראה לי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? noyy. לא משהו מיוחד, פשוט noy היה תפוס 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חיה? 75. באיזה פורומים אתה? השמינייה, נראה לי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? הוו, מאוד משפיע. זה חרא מצב להיות בו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ידיים גדולות, זה מגניב, קצת מוזר אבל עדיין מגניב 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? גם 83. מה התחביבים שלך? מחשב, טלוויזיה, שוקו, חברות, נראה לי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא יודעת 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, כסף, מפתח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב, לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמ 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אורז, אם אפשר עם אגוזים
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין חפץ שממש חשוב לי האמת 92. מי החברים שלך בפרום? מה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כמה שבועות נראה לי, שנתתי שיעורים לחברה בחשבון 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני משתדלת לעזור לזקנים עם סלים או משהו 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "נויאמגניבה נקברה פה" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? מזה משנה
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
את כל מה שקרה עם איזה ילד שנה שעברה. בע. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פה נחמד דווקא 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. זובי שעת סיום השאלון: 2:49 הודגש באמצעות מדגישומטיק

noyil

New member
../images/Emo45.gifבוצע

שעת תחילת השאלון: 10:24
1. שם: נוי
2. גיל: 13
3. תאריך לידה: 23.6
4. כינוי: noyil, נולי.
5. תכונה טובה:
6. תכונה רעה: לא אוהב לענות על שאלות כאלו
7. חולשה:
8. אובססיות: אסתטיות :X
9. פאדיחה: חהחה
10. כאב:
11. משאלה: 1024 RAM למחשב ;[
12. זיכרון רע: "החיים על פי פנינה"
13. זיכרון טוב: העונה הראשונה של ערב אדיר
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
15. געגוע:
16. פחד: ג'וקים, עכבישים, נחשים וכו'.
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השירים של פנינה רוזנבלום
18. קמיע [אם יש]: אין.
19. החג האהוב עליך: פסח.
20. אוכל מועדף: ספגטי[?]
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
22. שתיה מועדפת: מים
23. קינוח מועדף: עוגה
24. ממתק מועדף: מאיפה לי
25. עוגה מועדפת: כמובן ששוקולד.
26. צבע מועדף: אין $:
27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]: כלב, חתולה.
29. ספורט מועדף: איכ, מועדף?!
30. מספר מזל: לא מאמין בזה.
31. ספר:
32. סרט דיסני מועדף: דיסני?
33. סרט: מדגסקר
(בקרוב: הפנתר הורוד, הפרסומת בקולנוע נראית טוב)
34. שחקנ\ית: לא מכיר שמות X:
35. זמר\ ת:
36. סדרה מעודפת: השמינייה, היכל התרבות [נראהלכם שאם אתחנף מספיק אקבל פרוטקציות?];
37. מקצוע אהוב: אנגלית
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה [נויה, תטביעי אותי עם חתיכת בטון]
39. מקום בעולם: Ground Zero (חהחה מאז 11.9.01 אין שם 120 קומות)
40. המעשה הכי נועז שעשית: ראיתי את התוכנית של פנינה רוזנבלום
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ראיתי את התוכנית של פנינה רוזנבלום
42. פריט לבוש מועדף:
43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל, מחשב.
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא.
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא.
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל->גביע.
48. שקיעה או זריחה?
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד.
50. ג'ינס או סתם מכנס?
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן
52. מלפפון או עגבניה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
53. קור או חום? קור
[מערות קרח
]
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? הרים
56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו
57. תות או בננה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק: השירים של פנינה רוזנבלום
60. שיר שגורם לך לבכות: השירים של פנינה רוזנבלום
61. השיר של כל הזמנים: השירים של פנינה רוזנבלום
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הזה שהאלו בפסנתר צינורות מנגנים.
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: השירים של פנינה רוזנבלום, ככה לא רק אני אמות.
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
67. שמות החברים הכי טובים שלך:
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד נו באמת]:
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 9 בערך:X
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, תפוז, תפוז ותפוז.
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? איכ שאלה 72 מזכיר לי את שלומי, לא אענה.
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 1. נולי, פעם נכנס מישו לצ'אט וקרא לי נולי \: 2. noyil, בזמן המירוץ למיליון ביקשתי מבן שיתפוס לי את כינוי 999000, רציתי noy_i, אבל שחכתי שאי אפשר מכף תחתון, אז ברגע האחרון הייתי צריך למצוא שם אחר, וזה מה שיצא
.
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא.
75. באיזה פורומים אתה? זה מזכיר לי את שאלה 72, ראו תשובה לשאלה 72.
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת א

noyil

New member
../images/Emo45.gifהמשך:

76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
78. יש לך חבר\ה? לא.
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד, 2 אחיות.
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים.
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים.
83. מה התחביבים שלך? לצחצח שיניים [ציניות].
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? טייס, ושיביא מטוס בשביל לחזור.
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מאיפה לי.
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר.
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב כףיד.
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים.
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב, כן, המחשב.
92. מי החברים שלך בפרום? בפרום?
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מצטערים, כבר תרמנו.
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא עזרתי :X
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא הייתה.
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "אור היה פה" [הוא בכל מקום].
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מעדיף להיוולד באירופה ;[
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? גרמניה.
100. ואחרון חביב-
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן, אני? להקריב חיים? חה!
שעת סיום השאלון: 10:46 הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mr wonka

New member
תתחדש על הפורום ../images/Emo13.gif

אין לי כח לענות על השאלון
אני מפתיע את עצמי!

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

1. שם: לובנה 2. גיל:14 3. תאריך לידה:18/5 4. כינוי: לולו 5. תכונה טובה: יש , טובת -לב , ואהובת לעזור 6. תכונה רעה: יש 7. חולשה: ביישנית 8. אובססיות: מ.. 9. פאדיחה:לא זוכרת 10. כאב: יש 11. משאלה: יש 12. זיכרון רע: לא זוכרת 13. זיכרון טוב: יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: רבתי עם חברה שלי כהייתי ילדה חחח 15. געגוע: יש 16. פחד:יש 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: רעש המכוניות 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: שני החגים 20. אוכל מועדף: שניצל , שווארמה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת: מנגו 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף: סוכריות ופסק-זמן 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד והעוגות של אימא 26. צבע מועדף: כחול ( זה מרגיע ) והצבע של השמיים 27. חיה מועדפת: ג'ירפה 28. חיית מחמד [אם יש]: אין לי 29. ספורט מועדף: כדורסל - שחייה - ריצה - כדורגל 30. מספר מזל: 5 ? 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: יש כמה - מולאן - מלך האריות 1 , 2 - הרקולס 33. סרט:סרטי הארי פוטר 34. שחקנ\ית:בר רפאלי 35. זמר\ ת:שרית חדד
ורוני דואני
36. סדרה מעודפת: אהבה מעבר לפינה 37. מקצוע אהוב: היסטוריה ומתימטיקה 38. מקצוע שנוא: גיאוגרפיה 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:עזרתי לאימא שלי - אין צורך בפרטים נוספים
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה חח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי-שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: הסלולרי והמחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?100% בטח 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בטחחחחח 47. גלידה- בכוס או בוופל?בוופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד , חח 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכונית , אבל לפעמים אני בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:crazy frog 60. שיר שגורם לך לבכות:תנו לגדול בשקט - שלמה ארצי, לדמעות שלך יש פה - שרית חדד , hello - blackfield 61. השיר של כל הזמנים:יש כל מיני , חגיגה, בחום של ת"א , סופרסטאר , לו יהי .... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: חברה טובה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חגיגה , רק אהבה תביא אהבה ,ויש עוד חחח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:where is the love 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שמחה , חברתית , טובה , שקטה ... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מלאך , דועאא , מאי. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך ? היא עוזרת לי ,ותומכת בי ונשארת תמיד איתי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן אני צופה בה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? קשת , מ.. וואלה , נענע .. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?שרית חדד , רוני ,והארי פוטר . 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?עובדת סוציאלית 10 , המ.. אני מתכננת ( אולי ) ללמוד סוציולוגיה כשאגדל , בעזרת השם . 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת 75. באיזה פורומים אתה?שרית חדד, ועכשיו היכל התרבות , רוני, הארי פוטר , 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מ... לא יודעת , כואבת לי הבטן , אבל זה חוף מהר , פעם זה קרה, ולא הרגשתי כ"כ טובף אבל אחרי יומים זה חלף תודה לאל 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?מ... המבט , ה.. דיבור, המילים היפות , אולי הגוף ? 78. יש לך חבר\ה? לאא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?שלוש אחיות ואח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מ... לא יודעת , הפ קצת מעצבנים אותי, אבל אני חושבת שכן ... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? רצה למקלחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חולמת חח קוראת ספרים 83. מה התחביבים שלך? לקרוא ספרים , ללמוד , לשחות , לשחק ולרוץ . 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברה שלי , ואת המשפחה שלי . 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?הדיסק מן , הדיסקים , הבגדים שלי, הקרמיםסתם דברים .. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב . 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? שלווה ואחווה . 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים , אבל הכי חשוב לי זה הבוקר . 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? המ.. לא יודעת .. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מ... יש הרבה . 92. מי החברים שלך בפרום?בפורום הזה עדיין אין לי חברים , אבל בפורומים אחרים יש . 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא זוכרת :S 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מ.. לא מזמן , לפני כמה שבועות ,, 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה שבועות . 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? זה פרטי . 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי, באי בודד . 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?ב 20.6 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? תל-אביב ויפו . 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אם היא תסכים חח
תודה , זה היה סקר מאוד יפה , נהניתתי, המסנג'ר שלי , הוא : [email protected]

גמאני רוצה../images/Emo2.gif (בדיליי../images/Emo11.gif)

שעת תחילת השאלון: 00:05 1. שם: שני 2. גיל: 15 3. תאריך לידה:
4. כינוי: נחשו לבד
5. תכונה טובה:
6. תכונה רעה:
7. חולשה: אמ... 8. אובססיות: אמ... 9. פאדיחה: פעם התגלגלתי במדרגות כי דרכת לעצמי על הג'ינס
10. כאב: אמ... 11. משאלה: בואנה.. שאלון קשה
0 12. זיכרון רע: הייתי על הגג ועל אח שלי נפלה בריכה
13. זיכרון טוב: יש הרבה..
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יצאתי מהבטן..
(לא יודעת
) 15. געגוע: חברה ברוסיה
16. פחד: אין ממש 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר "תתנו לו צ'אנס"
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה
20. אוכל מועדף: לא יודעת
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גפילטעפיש
22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: לא יודעת
24. ממתק מועדף: לא יודעת
25. עוגה מועדפת: גבינה
26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: כדור יד
30. מספר מזל: 14 31. ספר: לא קוראת
32. סרט דיסני מועדף: וואי יש מלא
33. סרט: אמ... כנ"ל 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: אין 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא:אין 39. מקום בעולם: אוסטרליה?
40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבהההה 42. פריט לבוש מועדף: תחתונים
43. ההמצאה של כל הזמנים: סבון? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא יודעת 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא יודעת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית על גבול הקמצנית
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין
60. שיר שגורם לך לבכות: כנ"ל 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כנ"ל 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כבר חתונה? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הרגת אותי?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:רוב השירים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אמ... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה.. לא יודעת 68. הגלידה הכי טעימה? עוגיות
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כשהביאו הביתה אינטרנט
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז.. חחחח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ט"ב 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שניצלונה.. אין לי כח לספר
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? כל מיני 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני אומרת לו את האמת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חחחחחחחחחח אתה לא רוצה לדעת
78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? הרבה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי... חנונים
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת 83. מה התחביבים שלך? סתם 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אפחד 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תחתונים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? צ'יטה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמ... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא יודעת... תלוי מה יש 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הכל... מה יש לי להפסיד? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין לי ממש
92. מי החברים שלך בפרום? יש לי הרבה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שאלה טובה
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ד"ש 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בחלום עם... *ביפ* 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כיתה ד' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מה רע בישראל? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אמ... הייתי הוורגת את שנינו שעת סיום השאלון:00:17

שירנווש

New member
עונה -כנסו

שעת תחילת השאלון:לא ספרתי זמן אבל אני יודעת שיקח לי בערך כמה שעות לענות על כל זה בקיצור הגזמתם כמה שאלות ?? 1. שם:שירן 2. גיל:עוד יומיים 16 3. תאריך לידה:17.9.1989 4. כינוי:שירי 5. תכונה טובה:יש הרבה ... נאמנות ואני לוקחת ה-כ-ו-ל בקלות 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות:אני מאוד אוהבת לראות טלנובלת ואם אני מתמכרת לטלנובלות אז חבל על הזמן... 9. פאדיחה:אני לא אפרת אבל זה הפדיחה של החיים שלי וזה קרה בגני התארוכה ...בגמר כוכב נולד אין מצב שאני כותבת את זה ... 10. כאב: 11. משאלה:משאלת ??? יש הרבה משאלות ..שאני יצליח 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד:ג'וקים !!! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אמרתי לך" 18. קמיע [אם יש]: לא אני לא ממש מאמינה בבולשיט הזה שאבן מביאה מזל 19. החג האהוב עליך:ראש השנה תמיד יוצא ביומולדת שלי... 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גבינה ,חלב ,סלט נו נכון זה מוזר ולא תאמינו לי אבל זה נכון 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:אין 24. ממתק מועדף:אין 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:תכלת 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:לא אין . 29. ספורט מועדף:לפעמים אני שוחה .. 30. מספר מזל:7 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף:דיסני לא 33. סרט:יש הרבה קודם כל אפקט הפרפר 34. שחקנ\ית:גניפר אניסטון ,אגם רוטברד ,מלי לוי ,יהודה לוי,טלי שרון ,עפר שכטר 35. זמר\ ת:שירי מימון ,הראל סקעת ,מויאל ,מירי מסיקה 36. סדרה מעודפת:כוכב נולד 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:אנגלית !!!!! 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים:הפאלפון . 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל -איזה שאלה ?? 48. שקיעה או זריחה? שקיעה .ללא ספק . 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית מאוד . 52. מלפפון או עגבניה?לא זה ולא זה . 53. קור או חום?חום. 54. לישון או לקום?לישון מי אוהב לקום בבוקר ?? 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?ברור שרגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:"שוטר תוריד ת'יד אני יזרוק חומצה " 60. שיר שגורם לך לבכות:אין . 61. השיר של כל הזמנים:אהבה קטנה -שירי מימון . 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:יש הרבה.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:איזה שאלה זאת ?? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מורן ,סי ,בתאל ,רויטל 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות קודם כל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני שנתיים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?וואלה ,נענע,תפוז וגם פתחתי אתר ,אני מעריצה את עמרי רוטברד -מכוטכב נולד אז פתחתי לו אתר כולם מוזמנים להכנס :www.omrir.tipo.co.il 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?רצים לדירה , פעם סוף הדרך פה ועוד הרבה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?בהתחלה רציתי שירנוש אבל זה היה תפוס אז שירנווש זה הכינוי שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן.. 75. באיזה פורומים אתה?פה ועוד כמה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה קצת מוזר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?מראה אם הוא גאותן וחושב את עצמו אם הוא ערס -אפילו שהוא ניראה טוב אני לא יתקרב אילו 78. יש לך חבר\ה?לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אנחנו 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?ברור אין אני חולה על אח שלי למרות שהוא יותר קטן מימני ב6 שנים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?... 83. מה התחביבים שלך?מחשב טלויזיה כמו כולם טאין משהו מיוחד .. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אוואוו איזה שאלה אולי את חברה שלי -מורן 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פאלפון... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?ליומולדת אני עוד חושבת על זה ... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?חחח טלויזיה ... סתם 92. מי החברים שלך בפרום?אני חדשה פה ... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עשיתי מחויבות אישית כל החופש ... כי בלי זה לא מביאים לי תעודת בגרות.. בספריה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בחופה עם חברות 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?חופש גדול -סוף כיתה ט' ..הייתי עוברת לביה"ס טוב והייתי עושה בגרות במגמה שאני אוהבת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בעולם לא אבל אולי בראשון לציון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?האדם הכי יקר לי זה אח שלי ולא הייתי מוכנה שהוא ימות למעני .

למעלה