היי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיי../images/Emo13.gif

לפני 3 חודשים קנו לי נגן MP3 והוא תיפקד נהדר עד לפני חודשיים.. כל הזמן קורים לי דברים מוזרים באמצע שירים... זה התחיל בזה שבאמצע שיר פתאום המוזיקה נפסקת ואז אני שומע קול של חיזר שאומר משהו באיטיות באנגלית[ניסיתי להבין מה שהוא אומר אבל לא הצלחתי] וכשהוא מסיים המוזיקה ממשיכה וכל הזמן המוזיקה המשיכה והפסיקה המון פעמים... אחרי זה זה המשיך בכך שבכל מיני שירים יש פתאום הפסקה של כמה שניות ואז השיר חוזר ל10 שניות אחרי הקטע שבו הוא הפסיק... אחרי זה זה המשיך גם לעשות לי קפיצות כאלו בשירים כמו בדיסקמן כשהדיסק שרוט/יש רטט על הדיסקמן... בזמן האחרון זה גם הוסיף לי שיר בסוף כל הפלייליסט שהוא משולב עם אמצע של השיר הראשון[שגם אז היה עם הקטע של החיזר] ובסופו מנגינה מוזרה ולא מוכרת... ניסיתי כבר כל דבר אפשרי ואני כבר מיואש.. אולי אתם תוכלו לעזור לי... אני לא יודע של איזה חברה הMP3 הזה כי זרקתי כבר את האריזה ואני לא כ''כ זוכר אבל לפי מה שרשום במדבקה על הנגן "Model Nr. RMD-300" המכשיר מסוגל לאכסן בתוכו 128 MB וכרגע יש עליו 111MB תודה לכל מי שיעזור לי

stardust19

New member
קווווווווולללללללל- עוד מקרה מצער

של נגן ג'נרי-להמנהלי הפורום היקרים שלנו תוסיפו את הכתבה ל"חמה חא כדאי לקנות נגנים ג'נריים", אני מצטער אחי אבל אין מה לעשות, רק אם יש לך אחריות כלשהי,וקשה לי להאמין שיש לך כזו- אולי תוכל להשתמש בה, אם לא אז תחסוךך קצת כסף ותקנה נגן ברמה, אפילו נגן פלאש- ראה המלצותינו לנגני פלאש בפורום

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

מאיזה חברה כדאי לקנות MP3?

matke

New member
אמממ

Iriver/apple/sandisk/rio/ועוד המון....
עדיף שתמצא לך נגן שאתה חושב שהוא טוב ותשאל אותנו איך הוא..

יאיר B

New member
צריך פרטים נוספים:

כמה כסף אתה מוכן לשלם? כמה נפח אתה רוצה? יש ייעוד מסוים לנגן?

למעלה