פתחו ערוץ 22

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifפתחו ערוץ 22

אסתי מסבירה לאישה המסתורית על כל הדמויות ומה עבר עליהם

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifב28 ביולי?../images/Emo12.gif

אני מוכן להשבע שיום שני שראיתי טלוויזיה היה פרסומת של אלביס והיה רשום "חמישי שבוע הבא"

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאוקיי כנראה טעו

בפרסומת..הרי יש להם מאגר פרסומות לאותו תוכנית זאת אומרת יש להם פרסומת שרשום עליה "בקרוב" פרסומת שרשום עליה "יום חמישי שבוע הבא" בפרסומת של "יום חמישי" וכאלה
באתר רשום שיום חמישי הבא יש רישיון לגנוב עם חיים הכט

Double U

New member
../images/Emo7.gif

למה הסדרה לא יכולה להתחיל כמו כל הסדרות בלוח הקיץ של קשת? בזמן! נתבע את קשת על עוגמת הנפש

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאתה טועה../images/Emo3.gif

גם השעשועון "המוח" מתחיל ב28 ביולי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifממש לא גם אני ראיתי את

זה
זה כמו מה שהיה עכשיו לאסתי זה רק הכנה לפני התוכנית מסבירים הכל את הכללים של המשחק וזה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמי שלא ראה

סיכום קטן על מה שהיה: אסתי והאישה המסתורית ישבו בשולחן דיונים כשאסתי עם הפנים אלינו והאישה המסתורית עם הגב אלינו והיא אמרה שהיא הולכת להסביר לה על כל דמות בסדרה ועל מה שקרה בנתיים היא אמרה לה שהיא תתחיל ממנה שהיא הייתה בעבר מכוערת ואז השתנתה ליפה ואז כשצבי עזב לחופשה בהודו אז הוא השאיר לה את המשרדים.. אחרי שצבי היה בהודו הוא התחיל לחשוב בצד מיסטי[?] חזר לארץ והשאיר את אישתו בהודו כמו שעומר עזב אותה[?] ואז היא הסבירה לה על האח השני נועם שהוא דלוק על אחת חדשה והיא אמרה שהיא שונאת בחורות מהסוג שלה שנולדו יפות
ואז היא עברה לספר על נטלי ואמרה שהיא הרעה בסיפור והיא כמו כלבת חישוש ואז הראו קטע קטן כזה שנטלי מדברת עם איקה ואז היא מרחרחת על הספה ואומרת לאיקה "ישבה פה בחורה כנראה בעלך בוגד בך" או משו כזה
ואז היא הסבירה על אלביס שהוא פתח לעצמו משרד קטן והפך לבלש פרטי והסבירה על עוד דמות חדשה שהוא שוטר או משו ואמרה לאישה המסתורית "רק את הדמות שלך אנחנו לא יודעים..." ואז הצדדים השתנו אבל רואים לאישה המסתורית צל על הפרצוף כמו בפירסומת והיא אמרה "ב28 ליולי תדעו עלי הכל"

יא תודה../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

מגניב
מעניין איך היא נראית.. חח נטלי
איך אני זוכר אותה עם המלפפונים החמוצים והשוקולד XD או שהיא יצאה ערומה פעם אחת לזה שאסתי אוהבת [שכחתי שמות אמ.]

זה שיר של אלביס, המלך, לא הגשש

walks like a flower talks like a flowEr וכו' ואת האישה המסתורית משחק גבר, רבותי, אלא מה, ביג דיל מסתורית עלק

Double U

New member
נכון!

אמרו את זה אתמול בכוכב נולד
לא היה לי שמץ שזה שיר של אלביס *האמיתי*
\

למעלה