nofar858

New member
../images/Emo153.gif

סתם..... אין לי מה לעשות.... ואני שומעת את החדש של אמינם: ממש פצצתי! I´m sorry mama Ive never tryed to hurt you... יש לו כזה קול מהמם.... כל השירים שלו,של נלי,גניפר לופז,אן סינק וה-bsb !!!! האומנים השווים ביותר בעולם!

LittleBigGirl

New member
מסכימה...

האלבום החדש של אמינם באמת די טוב.... אבל ג´ניפר לופז, אן סטינק והבאקשיט בויז??? תסלחי לי אבל לזה לא קוראים מוזיקה, קוראים לזה הנדסה תעשייתית.... נלי לעומת זאת חביב גם עליי, האלבום האחרון שלו "nellyvill" מכיל כמה שירים שאפשר לשמוע הרבה יותר מפעם אחת.... ליטל ביג והעדפות המוזיקליות שלה נ.ב אולי כשתגיעי לתיכון או אולי אפילו יותר מאוחר תביני למה כל להקות הפופ האלה זה בכלל לא מוזיקה...

Black Shark

New member
מסכים עם ליטלביג...................

הפופ הזה זה סתם שטויות!!! על מה הם כבר שרים??? הם בכלל לא כתבו/הלחינו שום שיר בחיים שלהם והם "עושים" ימבה כסף ממוזיקה!!! בקשר לנלי,זה באמת אחלה דיסק (אני מקווה שהוא יחזור אליי שלם מהבנאדם שנתתי לו אותו) דיסק ראפ יותר טוב (אבל בעברית): "סאבלימינל והצל-האור והצל" דיסק ע-נ-ק!!! איאפשר להפסיק לשמוע אפילו 4 פעמים ביום. מבחינתי זה הדיסק של הראפ הכי טוב ששמעתי!!!

LittleBigGirl

New member
אף פעם לא שמעתי את הדיסק החדש

של סאבלימינל אבל את הקודם די אהבתי... ליטל ביג

וואו ..... על מי אתם מדברים לעזזל

אין לי מושג מי האנשים האלה שציינתם אבל אם אתם רוצים המלצות לשירים טובים אז........ הנה שיר אחד שאני ממש אוהבת ......

LittleBigGirl

New member
אפשר לשאול

בת כמה את? ואם לא גיל מדוייק אז לפחות טווח? (20+, 30+...)

אפשר גם אפשר ......

אבל יכולת רק להציץ בכרטיס האישי שלי הוא מעודכן ..... אני בת 21 עוד מעט 22........

November Dew

New member
תבינו...

כל אחד יכול ליצור לעצמו טראנס, כל מה שצריך זה תוכנת מחשב טובה וטיפה חוש קצב!!! פעם ניסיתם ליצור מוסיקת רוק או מטאל??? הכל עובד על ידע במוסיקה, להבין את הבסיס שהו דיי גדול לפחות לגיטרה ופסנתר, קורדינציה לתופים. לנגן על גיטרה זה לא כ"כ קל כמו שזה נראה, צריך מהירות מדהימה על מנת לנגן סולו בגיטרה, צריך ניסיון. ישנן להקות מטאל כמו - iron maiden ו - dimmu borgir, חברי הלהקות הם בעלי תואר שני או שלישי במוסיקה - כלומר המון השקעה!!! אז לפני שאתם מחליטים מהי מוסיקה איכותית תחשבו כמה השקיעו בכל סגנון, כמה ניסיון יש למבצע ובכלל אם יש לזה קצב. ואם מישהו לא הביןם עדיין את ראשי - מוסיקת רוק ומטאל (כל הסוגים) הם הכי טובים!!! אסיים בקטע משיר של IN FLAMES שנקרא - ONLY FOR THE WEAK

crazy dreamer

New member
קודם כל

כדי ליצור טראנס לא עוזר סתם תוכנה וחוש קצב. בטח, אתה יכול ליצור משהו, אבל מי אמר שזה נשמע טוב בכלל? גם לזה צריך כישרון לא קטן בכלל ועובדה שיש אמנים שעובדים חודשים ארוכים על טראק אחד בלבד! להבדיל מ"אמני" פופ שכל מה שעושים זה אולי להזיז ת´תחת מהספה המרווחת שלהם ולהביא כמה תנועות.. גם ככה את הקול שלהם משנים במחשב אח"כ אז מה זה משנה איך הם נשמעים. ודרך אגב, אני לא מזלזל בלהקות רוק בכלל! אני אפילו שומע חלק! רק שאנשים לא ישמיצו מוזיקה אחרת רק כי היא לא נראית להם! תודה!

nofar858

New member
תראי,את לא מבינה...

קראתי פה את כל התגובות למה שכתבתי ויש לי מה להגיד לכם: 1.כל מי שציינתי הם באמת האומנים האהובים עליי,ואני חולה על כולם מאז כיתה ה´ ( וכן,הם כולם היו קיימים אז רק שאף אחד לא ממש שם עליהם לפני 5 שנים). הם אחלה אומנים,ואם לא הם-אז מי כן? ואל תגידי לי בריטני ספיכס כי היא פשוט גועלית!!!חרא של זמרת!!! 2.אני אוהבת אותם כבר די הרבה זמן (כמו שכבר הזכרתי),אבל אני כבר בכיתה ט´ ואני לא חושבת שאם אחכה כמה חודשים אני לא אוהב יותר את המוזיקה שאני שומעת כבר למעלה מ5 שנים.ואם תשימי לב,לא כולם פופ:יש אמינם,נלי.אני גם אוהבת מאוד מאוד מאוד את הזמרת מיס דינמיט כבר שנתיים,שהיא שרה בסגנון היפ הופ. ולא כולם מנסים לעשות כסף. למשל אן סינק-הם התחילו בשנת 1992 בתור 5 בנים שעושים מוזיקה להנאתם,ובשנת 1998 גילו אותם עם טרינג אפ מיי הארט ו-איי ואנט יו באק,וכולם פשוט אהבו את המוזיקה שלהם.הם כותבים בעצמם את השירים ,אם תשימו לב לכל מה שכתוב בחוברת הקטנה הזאת בתוך הדיסקים.הם כותבים לעצמם וגם לאומנים אחרים. למשל,ג´סטין כתב והלחין שיר שלם לבריטני באלבום החדש שלה. ואן סינק גם תורמים את רוב המשכורת שלהם לנזקקים ולחלשים ( אני יודעת את זה מכיוון שאני מכירה אנשים בהפקה מאחורי הקלעים של jive). ככה שלא כל מי שאני אוהבת הוא סתם "פופ".נכון שקיימים,אבל מאיפה לך לאן הכסף הולך? ואני מסכימה איתך שפופ אמיתי זה באמת לא מוזיקה,כי פופ אמיתי זה אחרי אודישנים שבודקים אנשים שונים ואנשים אחרים מחליטים בשבילם מה לשיר,להגיד,ללבוש,לעשות ועוד ( כגון בריטני,כריסטינה אגילרה,ב.ס.ב ).

LittleBigGirl

New member
אחרי שקראתי יש לי כמה שאלות...

1. מאיפה כל הקשרים האלה? סחטיין אחותי... 2. למה את חושבת שכל מה שרשום שם נכון? לא שמת לב שללהקות בנים יש סולן או שתיים והשאר סתם בשביל הפוזה בשביל, שיהיה מגוון ושכל מיני בנות יוכולו להתאהב בהם ולזרוק להם חזיות לבמה? ובואי אני אגלה לך משהו, עד כיתה ט´ אהבתי גם פופ, ואפילו הלכתי להופעה של איזה להקת בנים בישראל. אבל אחרי החופש הגדול בין ט´ לי´ קיבלתי שכל, והבנתי שעם כל הכבוד לאנשים מאחורי הפופ, הלהקות עצמן הן דבר די חלול... אני לא מפקפקת בהערצה שלך, וחמש שנים זה באמת לא צחוק, אבל את עוד תראי שיש הבדל בין 15 ל-16 ולשמונה עשרה... שיהיה בהצלחה בה-כל ליטל ביג

LaSombra

New member
שוב, אינ נאלץ להסכים אם ליטל ביג...

אכן יש שינוי כשמתבגרים ואתה מתחיל לראות שהמוסיקה שאתה שומע היא לא כזאת מעניינת....... זה קורה בעיקר אם פופ כיוון שהמוזיקה הזאת היא ריקה מתוכן, אין בה שום מסר או רעיון והיא לוקחת את האירועים הפשוטים של החיים ופשוט מתארת אותם. לא בציוריות, לא עם רעיון חדש ולא בזווית ראייה מעניינת אלא פשוט כמו שהם... די משעמם לטעמי... בנוגע לטעם המוזיקלי שלי... אני לא רוצה להפחיד אף אחד עם שמות מסובכים ולכן אני לא אפרט כל כך... יש שני סגנונות מרכזיים שאני ממש אוהב... הראשון הוא, כאילו שלא ידעתם, מטאל לסוגיו. להקות כמו dispatche, children of boddom,adimmu borgir, at the gates ןכו´... הסוג השני העיקרי, לצערו הרב של דימה מטביאביץ בריזינסקי השני (או כמו שכולכם מכירים אותו בתור דימה עם השיער), הוא קאנטרי. אומנים כמו tim mcgraw, kentucky headhunters, lynard skynard, kenny chesney ועוד הרבה אחרים... אני יודע שקאנטרי זה סגנון שממש ממש לא טופס בארץ אבל זאת המוזיקה הכי יפה בעולם... פשוט קורע לב מרוב יופי ומורכבות מוזיקלית...

nofar858

New member
דירטי פופ../images/Emo128.gif../images/Emo70.gif

לא ניראה לי שממש הבנתם אותי,ותבדקו את ההודעות שלכם לפני שאתם שולחים כי אתם מתבלבלים באותיות!!! ממש מעצבן,כמו לפענח כתב סתרים. פופ זה ממש דבר מגעיל וחולני,ואני מסכימה עם כל מי שחושב כך. פופ,על פי דעתי,זה סתם זמרים-זמרות-להקות בנים-בלונדיים עם עיניים כחולות-חמודים-חתיכים וכו´.מוצאים אותם בדרך כלל במעמבדות משוכללות להמצאת מכונת הכסף. משום מה,זה עובד:ויש אפילו עובדות!!! אבל בין כל אלו שעושים פופ,יש כאלה שהתחילו את הקריירה בתור סתם-אחד-שאוהב -מוזיקה-בעל-כשרון-מבוזבז-וציונים-שמתחננים-להגיע -לנכשל.(דוגמת אן סינק,שהם לא ממש פופ אבל מה זה חשוב-בימינו כל הסגנונות מתערבבים). למרות שלא כל להקות המאטל והרוק כאלו תמימות-יש הרבה שנוצרו ע"פ טכניקת האולפנים,שהיא להרוויח כסף. השאלה מי שר טוב ומי גרוע-זה טעם אישי,אבל לא כל הפופ הם "טכניקת האולפנים".יש המון ששרים עם כל הנשמה,באמת מתכוונים למה שהם אומרים ואת רוב המשכורת תורמים.כך שלא סתם "מרוויחים מיליונים וגרים בווילה+בריכה בשכנות לבריטני",אלא "מרוויחים מיליונים גרים בפילדלפיה ותורמים מעל חצי משכורת לנזקקים,עניים ואנשים בצרות כי אנחנו לא כאלה רעים ששומרים הכל בשבילי". אז זה תלוי באישיות של המפורסם,לא במה שהוא עושה. הכי חשוב-להיות גאים במה שעושים,ולא להתבייש במי שאתה!!!

LaSombra

New member
יש משהו במה שאת אומרת...

למרות שאחת מהבעיות שלי עם מוזיקת הפופ או בכלל עם מוזיקה אלקטרונית היא שהכישרון הדרוש כדי ליצור את המוזיקה הוא מזערי יחסית לסגנונות אחרים עקב העובדה שרוב הכלים, עם לא כולם הם אלקטרוניים. כמו שהזכיר נובמבר דוו, למרות שזה ממש לא משנה למי יש תואר או מי סתם יודע להלחין, המורכבות המוזיקלית בסגנון שאת מדברת עליו היא קטנה מאוד, זאת מוזיקה קליטה ופשוטה. נהדר! אני אוהב מוזיקה קליטה ופשוטה אבל רמת ההתמקצעות של אותם אומנים היא זעירה לעומת אותם אומנים שגם להם יש מוזיקה פשוטה בסגנונות אחרים. לדוגמא קחי את אלטון ג´ון. אני אישית לא אוהב אותו אבל אין וויכוח על זה שיש לו מוזיקה קליטה ופשוטה. למרות זאת, היא גאון מוזיקלי והרמת שליטה שלו בכלי שבו הוא מנגן היא עצומה. בניגוד לסגנונות כאלו, שאלו בעיקר סגנוני הרוק למיניהם, בסופט רוק דרך רוק של שנות השישים, שנות השבעים, רוק אנד רול, רוק כבד וכו´, הסגנונות האלקטרוניים לא דורשים התמקצעות בכלי אלא חוש קצב בסיסי והשראה... זה נכון שהם עובדים לעיתים חודשים על טרק אחד, אבל זה רק מכיוון שהכל צריך להיעשות דרך מחשבים ולא ידנית... ובקשר לכסף... זה לא מה שמפריע לי. לדעתי, אמן מצליח צריך לגור בוילה+בריכה בשכנות לבריטני, זאת העבודה שלהם ומגיע להם כסף על זה... צריך לזכור שכל האמנים האלה צריכים בסופו של דבר גם להתפרנס מהמוזיקה שלהם. אם לא יהיה להם כסף, הם יצתרכו לחפש עבודה אחרת ולא יהיה להם זמן ליצור מהנשמה... אני חושב שכל אמן שמתפרנס מהמוזיקה שלו, מגיע לו להיות מליונר ולהינות מזה. אולי בריטני היא חרא של זמרת אבל אני משוכנע שאף אחד לא היה ממש מתנגד להציץ עליה טולת בבריכה שלה מהוילה...

nofar858

New member
../images/Emo168.gif

ממש הבנת אותי הכי טוב מכולם כאן (כך לפחות זה מסתבר). אני ממש מאושרת שיש לי כאן אם מי לדבר...

LittleBigGirl

New member
אוקיי...

קראתי את כל השירשור מחדש, ויש לי כמה דברים להוסיף... בכלליות, כל בן אדם שעושה מוזיקה, שר, מנגן, מפיק ובכלל קשור לתעשייה, מגיע לו כל הכבוד שבעולם. מוזיקה היא דבר חשוב, ולכל סגנון מגיע הכבוד שלו. בקשר לאן סינק, קראתי את הסיפור שכתבת על איך שגילו אותם ויאדה יאדה, רק רציתי לומר, שזה משהו שגרופית עושה. אני לא מעליבה אותך (אני יודעת שגרופית זה לא מושג חיובי), רק מנסה לגרום לך להסתכל על זה מזווית אחרת. יש הבדל בין הערצה עיוורת (כלומר להאמין לכל הבולשיט שחברת התקליטים מוכרת בכמויות) ובין הערכה פשוטה של הבן אדם והמוזיקה שהוא עושה. וכשתתבגרי, אולי תביני שיש אנשים שיעשו ה-כל כדי להתפרסם, למכור תקליטים ולהיות מושא הערצה של אלפי בנות טיפש-עשרה. מה שכתבתי על אן סינק תקףגם לגבי הבקסטריט בויז, שפשוט הפכו למותג. כמו שאת קונה ליוויס ככה את קונה אותם... ליטל ביג רושמת את מה שיש לה לומר נ.ב מקווה שיילך לך בכל מה שאת עושה ושתהני מהתיכון כמה שיותר!

למעלה