פספסתי את הפרק של אתמול ואני חיבת לדעת מה הלך שם. בבקשה אנשים תאזרו לי....
J juliajk New member 13/10/03 #1 ../images/Emo153.gif פספסתי את הפרק של אתמול ואני חיבת לדעת מה הלך שם. בבקשה אנשים תאזרו לי....
H h e n y New member 13/10/03 #2 מה היה בפרק אתמול את יכולה לקרוא את התקציר שמישהי עשתה בניתוח פרק ולקרוא את התגובות שלנו את תביני בערך מה שאת לא מבינה תכתבי ונסביר לך
מה היה בפרק אתמול את יכולה לקרוא את התקציר שמישהי עשתה בניתוח פרק ולקרוא את התגובות שלנו את תביני בערך מה שאת לא מבינה תכתבי ונסביר לך
S shasha14 New member 13/10/03 #5 נ"ש---למנהלים!!!!!! ראיתי שעוד אין כזה שער פתיחה אז הכנתי לוגו שאם תרצו תוכלו לשים אותו שם
K King Of Kromags New member 13/10/03 #7 רררררררר...../images/Emo103.gif זה אני ממפגש כלשהו, אתם לא רוצים לדעת. איפה אתי? בבית! איפה אני? במפגש! אתי, את במפגש? לא! חחחחחחחחחחחחחח...
רררררררר...../images/Emo103.gif זה אני ממפגש כלשהו, אתם לא רוצים לדעת. איפה אתי? בבית! איפה אני? במפגש! אתי, את במפגש? לא! חחחחחחחחחחחחחח...
א אי שפיות לנצח New member 13/10/03 #9 נההההההה...../images/Emo103.gif אני יכול להוריד ת'חסימה. תקשיבי - אם נעשה מפגש בזהב - הפעם את תבואי?
P PopPy New member 14/10/03 #11 נדב כותב בכינוי "אי שפיות לנצח" שזה הכינוי של כל אנשי פורום מכושפות יחד כשהם נמצאים במפגש. אני גם שייכת לפורום מכושפות, אבל אני אף פעם לא מגיעה למפגשים בגלל צירופי מקרים מעצבנים. הוא מתגרה בי כי אני גם רוצה להיות שם. קאפיש?
נדב כותב בכינוי "אי שפיות לנצח" שזה הכינוי של כל אנשי פורום מכושפות יחד כשהם נמצאים במפגש. אני גם שייכת לפורום מכושפות, אבל אני אף פעם לא מגיעה למפגשים בגלל צירופי מקרים מעצבנים. הוא מתגרה בי כי אני גם רוצה להיות שם. קאפיש?