../images/Emo154.gifאם כבר ביקשתם - הנה מתכון
בצק: 200 גר' מרגרינה (אפשר חמאה) ¾ עד כוס סוכר (אפשר חום) חצי כף תמצית וניל (האמיתי – זה מה שעושה את זה ממש טוב) כפית אבקת אפייה 2 ביצים כשלוש וחצי כוסות קמח (אפשר קמח מלא חלקית או הכל לממש טבעונים) לערבב וללוש היטיב לרדד ממש דק (כשני מילימטר) על משטח מקומח לחתוך לעיגולים (קופסת קוטג' הפוך זה גודל טוב) למלא במלית, להדק היטיב ולאפות בחום בינוני 20 – 25 דקות עד שמשחים קצת מילוי טבעי: לכסות שזיפים או משמשים יבשים ללא גרעינים במים בסיר קטן (בדיוק מספיק לכסות, לא יותר מדי) להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות עד שהכל מתרכך למעוך במועך תפוחי אדמה, יחד עם הנוזלים
בצק: 200 גר' מרגרינה (אפשר חמאה) ¾ עד כוס סוכר (אפשר חום) חצי כף תמצית וניל (האמיתי – זה מה שעושה את זה ממש טוב) כפית אבקת אפייה 2 ביצים כשלוש וחצי כוסות קמח (אפשר קמח מלא חלקית או הכל לממש טבעונים) לערבב וללוש היטיב לרדד ממש דק (כשני מילימטר) על משטח מקומח לחתוך לעיגולים (קופסת קוטג' הפוך זה גודל טוב) למלא במלית, להדק היטיב ולאפות בחום בינוני 20 – 25 דקות עד שמשחים קצת מילוי טבעי: לכסות שזיפים או משמשים יבשים ללא גרעינים במים בסיר קטן (בדיוק מספיק לכסות, לא יותר מדי) להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות עד שהכל מתרכך למעוך במועך תפוחי אדמה, יחד עם הנוזלים