יש גם כושית בפרג של פירגה
כושית בפרג- עסיסית במיוחד – המון המלצות מקור:פירגה לתבנית חד פעמית 30X22 או עגולה קפיצית מס' 24. לשמן את התבנית. לשים בקערה: כוס קקאו כוס פרג טרי טחון (יש לקנות רק במעדניות ולטחון במקום --שומרים בפריזר עד להכנה) כוס קמח רגיל שקית אבקת אפיה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים רותחים אפשר להוסיף: כף רום\קוניאק\ליקר לציפוי: 2\1 מיכל – עד מיכל שלם של שמנת מתוקה (אפשר פרווה) 100 גרם שוקולד מריר מחולק לקוביות לקישוט: שבבי שוקולד / סוכריות צבעוניות/ קוקוס אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים למעט המים. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושים. לפי בחירה מוסיפים כף ליקר/רום/קוניאק. אופים כ 45 דקות בחום 175 מעלות. לציפוי: מחממים שמנת עד לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד ומחכים דקה. מערבבים ויוצקים חם, על עוגה חמה. לקרר היטב. לקשט בסוכריות או שוקולד צ'יפס או קוקוס. תהנו