התפקדות מרץ

little WhiSper

New member
../images/Emo154.gif התפקדות מרץ../images/Emo154.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? משהו שבא לכם לספר?:סדגש|

Rose131

New member
ווי לגמרי שכחתי לפתוח. תודה!D:

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 מקום מגורים:מבשרת\ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע:כיתה י"א מה אתם שומעים עכשיו?Boulevard of Broken Dreams- Green Day שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כלמיניD: איך עבר עליכם פברואר? עליות ומורדות. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:.. מה אתם מתכננים למרץ? לימודים, יאי! יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? פורים?
אנערף. משהו שבא לכם לספר?המממ....

FFTL

New member
אחלה חודש:]

שם: ליעד. גיל: 15. :) תאריך לידה:2.11. מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: לימודיםםםםם. מה אתם שומעים עכשיו? Zzyzx Rd. - StoneSour.
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אממממעעעע. פייק איט? לאדעת. >< איך עבר עליכם פברואר? נפלא. :] ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מלללללללאאאאאאאאאא!#$ מה אתם מתכננים למרץ? שומדבר מיוחד. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
משהו שבא לכם לספר?:

חודש^^

שם:חלי גיל:14 תאריך לידה:8.11.93 מקום מגורים:נהריה מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדים
מה אתם שומעים עכשיו?ממ..לאדעת מה שיש בMTV2 שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:דרים און של אירוסמית'
איך עבר עליכם פברואר? נחמד ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:טראגוסP: ו..נראה לי זהו מה אתם מתכננים למרץ? ללמוד
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?חופש פורים?גם כן יום אחד>< משהו שבא לכם לספר?:לא נראלי

RockSter

New member
מתפקדת! :)

*שם: שירי *גיל: 14 *תאריך: 26.5 *מקום מגורים: מרכז *מה אתם עושים בחייכם כרגע? ממממ.. לומדים?! *מה אתם שומעים עכשיו: את הראש שהמחשב עושה... אמא שלי בקשה ממני לסגור את "הרעש"
*שיר שנדבקתם אליו בחודש שעבר: boulevard of broken dreams- green day *איך עבר עליכם פבואר: בסבבתה.. היה קצת לחוץ.. אבל שרדנו :) *ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: סודי ! :p *מה אתם מתכננים למרץ: להגיע לתעודות של השליש השני ואז לנוח!!! *יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: ביקורים בתיכונים.. (שנה הבאה מתחילים ללמוד בתיכון) *משהו שבא לכם לספר: הלוואי שאבריל תגיע כבר לארץ!!!

הממממ....

שם: אודליה גיל:24 (כמעט) תאריך לידה:04.06.1984 מקום מגורים:ק. אתא מה אתם עושים בחיים כרגע: נציגת שרל"ק בסלקום(שירות לקוחות) מה אתם שומעים עכשיו?:כרגע ממש את התכנית שמשודרת בטלויזיה.... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:parachute של lukas rossi איך עבר עליכם פברואר?פסדר.... ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:יותר מדי..... מה אתם מתכננים למרץ?לא משהו ספציפי...אבל כנראה לרכוש מכונת כביסה.... יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לא ממש. משהו שבא לכם לספר?:לא ממש....

Rose131

New member
זה יהיה חביב אם תלמדי לשרשר../images/Emo122.gif

כשאת רוצה להגיב למשהו, את לא לוחצת על "הוספת הודעה" בראש העמוד, אלא על "הוספת תגובה" בסוף ההודעה שאליה את רוצה להגיב..

5ifi

New member
~ התפקדתי ~

שם:יפי גיל: 17 תאריך לידה: 21.8 מקום מגורים: עכשיו זה לא סתם חור בדרום- זה חור בדרום שחוטף קסאמים! השתדרגנו...אוי ואבוי... מה אתם עושים בחיים כרגע: תגדירו 'לומדת'...- מתכוננת להכתרה. מה אתם שומעים עכשיו? חדשות. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לוליפופ- מיקה. איך עבר עליכם פברואר? מממ...בדכדוך כללי... ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה חרא. מה אתם מתכננים למרץ? הכתרה ופורים!! יהיה כיף!!! יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ראה שאלה קודמת... משהו שבא לכם לספר?: ראה שאלה קודמת קודמת... (=

DanaValo

New member
../images/Emo149.gif למי יש רעיון לתחפושת? ../images/Emo149.gif

שם: דנה. גיל: 15. תאריך לידה: 14.12 מקום מגורים: מרכז. מה אתם עושים בחיים כרגע: שישיסטית תיאטרוניסטית בלחץ של בגרויות. מה אתם שומעים עכשיו? עורב מיוחם. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Rocketship- Motley crue איך עבר עליכם פברואר? דיי טוב, עבר מהר, מדי. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: הצגת דיאלוג לבן וסיום המחזמר קברט:) מה אתם מתכננים למרץ? ללמוד...ולהרוויח כסף$$$. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? $$$? משהו שבא לכם לספר?: שאני מתבכיינת על זה שאני לא פעילה בפורום אבל תזכרו שפעם הייתי ~מוחה דמעה~, אני אוהבת לעבור התפקדויות כי זה כמו ציוני דרך~רגשי~. 3>
חודש מהנה לכולן (רגע, יש כולם?).

למעלה