חג פורים ב
אנשים

../images/Emo154.gif חג פורים ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo148.gif

תחרות התחפושת המקורית ביותר יוצאת לדרך: שימו בפורום הורים לתינוקות תמונות של ילדכם, עם תחפושת משעשעת/מושקעת/תוצרת בית ואולי תזכו ב
חגיגי, מתנת שילב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=94878785
רוצים משלוח מנות מקורי? מחפשים שימושים לפרג? אתם מוזמנים לסדנת האפיה בפורום ימי הולדת ומתנות, ומשלוח המנות שלכם ישתדרג פלאים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=94867664
חידון הביליארד הגדול יוצא לדרך! חושבים שאתם יודעים הכל על ביליארד? פורום ביליארד וסנוקר בשיתוף עם ibilliard ובחסות פול סנטר מזמינים אתכם לחידון הגדול, שאולי יזכה אתכם בפרס מיוחד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1306&msgid=94783928

איזה שירים של אביב הייתם רוצים או

מעדיפים לראות מתורגמים לאלבום הבא של בלאקפילד? אני אומר- 'קרן אור'. אני חושב שהוא יתאים לסגנון של בלאקפילד, והייתי רוצה לשמוע את הטייק של סטיבן על השיר. 'אין מלאכים בגן עדן' גם מתאים לדעתי, אפילו לקחתי על עצמי לתרגם אותו כבר, ויצא לא רע דווקא. 'אהבנו' - סתם כי בשבילי זו קלאסיקה של גפן. בין היתר. מה איתכם?

אממ...

חושך אין מלאכים בגן עדן חלולים (אם זה נשמע אפשרי בכלל :S) לא יודע...

handlessman

New member
לא מכיר כל כך הרבה שירים של אביב...

מתוך מה שאני מכיר טוב ויכול אולי להתאים לבלאקפילד... הייתי אומר... "זה רק הלב שכואב לך"? בטח עשיתי מעצמי צחוק עכשיו

אהבנו כבר קיים באנגלית...

פשוט לא באופן "רשמי". היה נחמד לשמוע גם את "יום עובר", לדעתי. "המלחמה הבאה" [רק בשביל הקול הגבוה שצריך שם שסטיבן בטח ידע לשיר ממש יפה], "הולך לאיבוד", "הרואין".... יש מלא שירים שיישמעו טוב בתור בלאקפילד

וואלה? לא ידעתי

ידעתי רק על אור הירח באנגלית. איפה אפשר לשמוע את זה?

עדן גפן

New member
מממ יש כמה../images/Emo190.gif|פיס|

מסיבת מתגייסים יכול להיות גאוני. גם פרופיל 97. וגם אמא תראי.! זה יכול להיות מעולה. וגם.. גן החטאים הכי קרוב לבד תמונה לשעת ערביים וגם שלום אחד שלוליות אולי גם סוף לאהבה ושומקום
טוב הגזמתי

עדן גפן

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif|פיס|

טוב, האמת שאני לא כ"כ מבינה בזה.. אני לא יודעת אף פעם מה אחרים יאהבו.. אני יודעת מה אני אוהב
באמת נסחפתי

LightbuIb sun

New member
אין מה להבין

יש שירים שנורא מקושרים למציאות בישראל (שמעתי פרופיל 97?) , ולכן הקהל בחו"ל ברובו לא יוכל להרגיש מקושר אליהם.

עדן גפן

New member
פרופיל 97../images/Emo190.gif|פיס|

נראה לי ממש מתאים.. גם בחו"ל יש צבא.. זה נכון שהשיר מדבר על דברים נורא ספציפיים שקורים בארץ.. אני מדברת על להעביר את הרעיון הכללי. אממ.. אבל נגיד "אמא תראי" באמת יכול הרבה יותר להתאים..

Benn Is Kane

New member
בחו"ל אין צבא...

יש צבא רק למי שרוצה.... וזה לא מתקרב בגרוש לצה"ל... ככה שזה ממש לא רלוונטי לעולם.

עדן גפן

New member
בחו"ל אין צה"ל../images/Emo190.gif|פיס|

אבל יש צבא
. כן, הוא לא חובה, אבל לפעמים הם נופלים שם על אנשים.. ואני יודעת כי הם נפלו על מישהו שאני מכירה טוב טוב. הצבא שם [לפחות בארה"ב] לא מתקרב לצה"ל, הוא הרבה יותר קשוח וקשה. לדעתי זה רלוונטי, לא לכולם, אבל זה בהחלט נושא ראוי שיהיה לפחות באחד הדיסקים שלהם לדעתי. אבל זו רק דעתי.

Apoca1ypse

New member
חחחחחחחחחחח

איכות החיילים בארה"ב עדיפה על צה"ל? הבנתי נכון?:))))

Benn Is Kane

New member
תאמיני לי, שבארה"ב אין צבא.

הם "נופלים" רק על אנשים שעושים שם בעיות, או אנשים בלי עתיד שאומרים להם להתגייס, אבל שוב, זו לא חובה. כאחד שחיי בארה"ב 3 שנים, ויודע דיי טוב מה הולך שם עם כל עניין הצבא, אני יכול להגיד לך בבירור שהצבא שם זה בדיחה אחת גדולה. אני לא הייתי לא בצבא הישראלי ובטח שלא באמריקני, ולכן אני לא יכול לקבוע מי יותר "קשה וקשוח", אבל אני בטוח שהחיילים בארה"ב לא מתמודדים עם מלחמה מתמדת וסיכון קיומי יום-יום במשך כל השירות שלהם. אני צודק? ושוב, צה"ל הוא צבא שונה. כל צבא הוא שונה, אבל צה"ל מיוחד, ושונה יותר מכולם, בדרכים שלו. שירים שמדברים על הצבא הישראלי לא ידברו אל אנשים מבריטניה, גרמניה, שוויץ, פולין, ארה"ב ודרום קוריאה. הם לא מבינים מה זה צה"ל, לא מבינים את המהות שלו, הערונות שלו, ולא משנה כמה יסבירו להם, הם עדיין לא יבינו. לכן השיר המדובר, וכל שיר אחר המדבר על צה"ל, לא ידבר אל הקהל בעולם. הוא יכול להשמע טוב באנגלית (אולי), אבל הליריקה לא תדבר אל השומעים.

למעלה