מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo154.gifמומלצי השבוע../images/Emo154.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: תוכניות מיוחדות לחופש הקצר הזה? התחפשתם? אתם מוזמנים לשים תמונה :] ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
שיהיה שבוע טוב ופורים שמח
לירון.

ראשונה (?)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) busted&mcfly- runaway train busted- loner in love the fray- how to save a life תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> ג'יימסס
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסופשבוע שברגע זה נגמר :( משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "i'm sorry I can't be perfect" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ לא יודעת סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כל הדיסקים והשירים של באסטד
משהו שהרס לכם את השבוע: הגדנ"ערבית בעעעע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד אני חושבת.. תוכניות מיוחדות לחופש הקצר הזה? התחפשתם? אתם מוזמנים לשים תמונה :] לא התחפשתי :(..תוכניות? חזרות, שיעורים.. ואתם מוזמנים לתת
+
לאלעד שמתגייס השבוע
בהצלחה שיהיה!!!

אני :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) צועקים על אהבה .. חזרתי למקורות חח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של סינרגיה משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ריפוי בעישוי משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ניהלתישיחה עם גפן והופמן פנים מול פנים סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: דיסק של סינרגיה כמובן :] משהו שהרס לכם את השבוע: הפרנויות שלי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שביתתתתה תוכניות מיוחדות לחופש הקצר הזה? יצאתי ל2 מססיבות והופעה.. מספיק לי.. נחה התחפשתם? לא.. =/ ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לי :).. סתם לכםםםם...

תיקון טעויות * ../images/Emo195.gif

משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכל נראה כ"כ סינטטי בעולם מלא חיים משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריפוי בעיסוק (חח)

eladi88

New member
אני../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - סיגפו מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - חובבי ציון - רוצה בנות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: בגדול כל השבוע היה בזונה..והטופ - המסיבת גיוס שהיתה ל-פנים!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): או-אה...היו יותר מידי סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: פנצ'ר מזדיין...ועוד באמצע הלילה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: המדינה קוראת לי לדגל! יום שלישי אני בלשכת גיוס תוכניות מיוחדות לחופש הקצר הזה? התחפשתם? אתם מוזמנים לשים תמונה :] ממממ קניות אחרונות לקראת הגיוס....מממ וזהו ואתם מוזמנים לתת
להדר
לזוהר ו
אחרון חביב לאורררררר

שניר1984

New member
הי אלעדי גיוס נעים

איזה באסה שנתקע האוטו באמצע הלילה אה.....? לפחות פאנצ'ר אפשר להחליף, גומיה לא

eladi88

New member
תודה חבוב../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא הקטע של הפנצ'ר...הקטע שלא היה לי ג'ק באוטו אז הייתי צריך לסנג'ר את אחשלי שיבוא עם האוטו השני עם ג'ק...

גמאני..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): ליד הגורל,כמה פשוט מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)איןן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמ.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ...? משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מדפים,הופעה חיהה של פינקפלוידדדדד משהו שהרס לכם את השבוע: לימודיםםםםםםםם כאילו שהיו משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: השבועע?!?!? שתהיה כבר הופעהההה תוכניות מיוחדות לחופש הקצר הזה? התחפשתם? אתם מוזמנים לשים תמונה :] בהמשךךך ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לפורום
ללהקה המדהימה שבזכותה אנחנו פה :) שיהיה שבוע טוב ופורים שמח

zoharshushan

New member
מיי וויק ../images/Emo38.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) so far away-staind run-snow patrol lips of an angel-hinder תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של סינרגיה,חיקויים של הרצועה שאיתן עשה לי.צילום קפיצות בסקייט -בלי הסקייט. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): you've been the only thing that's right,in all i've done run-snow patrol משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בנואה ציחנן!!" (יצא בטעות,כוונה חימצן [: אחרי לילה ארוך מאוד,זה מה שיצא
) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: לא יודעת לקרוא. משהו שהרס לכם את השבוע: האמ...עומר. וכמויות השיכורים+הומלסים ב5 בבוקר ברוטשילד בפורים.מה ביקשנו,רק לשחק במגלשה! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: האמ,עומר. ערן כבר יחזור. גיא כבר יחזור,יום שני הבא זה קורה!הוא כזה כייפי [: (לא גיא הרגיל...נכון עכשיו הכל מובן?) תוכניות מיוחדות לחופש הקצר הזה? התחפשתם? אתם מוזמנים לשים תמונה :] לא בדיוק התחפשתי,כשהגענו לבר,הברמן נתן לי את התחפושת שלו....שכללה אף של ליצן וכובע ורוד מזוויע. ואתם מוזמנים לתת
-לאלעדי שמתגייס עכשיו :)
- למעייני,שאני עכשיו הולכת להתקשר אליה :) בתקווה שהיא לא בצבא.
-לאורררר...סתם כי היא אור.
-ללירוני...כי לא שומעים ממנה בכלל.

למעלה