|מסיכה|
שאלון שישי(ץ)

שוודה

New member
../images/Emo154.gif |מסיכה| ../images/Emo149.gif שאלון שישי(ץ)

בנושא פורים!
האם אתם מתחפשים השנה?
למה?
למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?
האם אתם אוהבים את פורים?
נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?
מה קניתם בינתיים לתחפושת?
קניתם בכלל?
לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )
אתם לומדים בפורים?
נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?
היום הולדד שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?
האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?
אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק?
מה התוכניות שלכם לחופש?
נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים?
מה התחפושת הכי מקורית שראיתם? פורים שמייח וכשר לכולם!!

אני....

בנושא פורים! האם אתם מתחפשים השנה? לא יודעת למה? כי, אין לי לאן להתחפש למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? אני זוכתר כמעט הכל... במשפחתון/גן יצא לי להתחפש לליצן, רקדנית, קוסמת, דרדסית, חתול. בכיתה א לליצן. בכיתה ב' לפטריה. בכיתה ג' למשיח (והיה לי חמור לבן אבל ביטלו את פורים בגלל פיגוע. בכיתה ד' לבת הוואי. בכיתה ה' לאסירה בכיתה ו' לשטן (אז זה עוד היה מקורי) בכיתה ז' לקלולס/צפונית/משו שכלל הרבה פרווה ורודה. בכיהת ח' לפיה בכיהת ט לבובת סמרטוטים בכיתה י' לאינדיאנית בכיהת י"א לשבלול ובכיתה י"ב לבל מהיפה והחיה עם שמלה של ממש בצהוב כזה. האם אתם אוהבים את פורים? כןכןכן נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? אכן מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום קניתם בכלל?לא לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) 13.. לא? אתם לומדים בפורים? לא. אני לא לומדת. נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? אכן כן היום הולדד שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא. חנוכה. האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? לא אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק? אני מאלו שמחליפים משלוח מנות רק עם רוני. ואני תמיד מקבלת משלוח מנות והיא תמיד מקבלת מתנה לכריסמס. זו חלוקה מה התוכניות שלכם לחופש? עבודה? נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים? פסח יותר טוב מה התחפושת הכי מקורית שראיתם? כדור טניס ענקי מעיסת נייר פורים שמייח וכשר לכולם!! אמן

ברררר

New member
|אוזן| ../images/Emo6.gif

האם אתם מתחפשים השנה?כה למה?לאידעת למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?עכבר, טיגר מפו הדב, שוש, מיני מאוס וכו' חחחח האם אתם אוהבים את פורים?כה נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?כה מה קניתם בינתיים לתחפושת?כלום קניתם בכלל?לא לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )מה-13 בערך... אתם לומדים בפורים?לא נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?כה היום הולדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?לע האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?אינלימושג אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק?מי מביא משלוח מנות? חע מה התוכניות שלכם לחופש?אין נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים?הממ :) מה התחפושת הכי מקורית שראיתם?חבר שלי התחפש לפני שנתיים לדובון אכפת לי וזה היה חמודי חג שמח ושנאכל הרבה מצות איימן.

dsol

New member
../images/Emo98.gif_../images/Emo189.gif

בנושא פורים! האם אתם מתחפשים השנה? כן
למה? לא מגלה... שיגיע פורים תראו אותי עם התחפושת למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? לא ממש התחפשתי, רק כובע וזהו... האם אתם אוהבים את פורים? כן נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? נכון
מה קניתם בינתיים לתחפושת? אממ כלום..
הרוב יש בבית קניתם בכלל? לא לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) 13-15 אתם לומדים בפורים? לא שידוע לי לבנתיים נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? שלושה ! היום הולדד שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? ואי כן... שבועים חשבתי על תחפושת, רציתי משהו יפה שלא יצחקו עלי יותר מידי והכי חשוב קל אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק? גדול ומקבל קטן |זונות, אבל שנה שעברה יצא שקיבלתי את של המורה אז קיבלתי ענק| מה התוכניות שלכם לחופש? מפגשים וכנס משהו.... נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים? כןןן ב 15 ! מה התחפושת הכי מקורית שראיתם? לא יודע... פורים שמייח וכשר לכולם!!

tipeshet

New member
../images/Emo154.gif

האם אתם מתחפשים השנה? כן, אבל אין לי למה.. למה? עוד לא מצאתי [תנו לי רעיונות
] אבל להתחפש לטריניטי ממטריקס זה מה שיש לי בינתיים למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? מכשפה, ליצן, שקית במבה
האם אתם אוהבים את פורים? מאוד! נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? הכי מפסידים מה קניתם בינתיים לתחפושת?
קניתם בכלל?
לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) :$ אתם לומדים בפורים? לא נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? שלושה, לא? |: היום הולדד שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? כן, בכמה חודשים האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?
אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק? מביאה ענק! מה התוכניות שלכם לחופש? לישון, ומפגשי פורום אולי נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים? אה-הא מה התחפושת הכי מקורית שראיתם? לא זוכרת...

0mroosh

New member
כמה אפשר לפורר סוכר, לגרש בכפית את

הטעם המר ולצאת נורא מאושרים
. האם אתם מתחפשים השנה? כן! למה? ליהודי,
(אני בפולין). למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?הו! המון. הממ המגניבות: פרדי קרוגר (בכיתה ב', כשעוד נהנתי מB-Movies), לפני שנתיים התחפשנו לחרא. אני ועוד 2 חברים לקחנו מריצה, רוקנו בה מיכל של חומר אוטם חלונות (הוא נוטה להתנפח למימדים גדולים), כשיצרנו גוש קקה ענק, צבענו אותו בספרי חום ושלושתנו התחפשנו לזבובים. הגענו לבית ספר, הנחנו את המריצה ורצנו מסביב. זה היה כה טוב
. האם אתם אוהבים את פורים?ודאי! מסכות, רעשנים, שירים וריקודים. נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?
להתחפש זה הכי, בת דודתי. מה קניתם בינתיים לתחפושת?אף ענק ושומה. קניתם בכלל?לא. D: לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )13.3? D? אתם לומדים בפורים?לא, אנחנו בטרבלינקה. :) נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?שלושה! לא?
היום הולדד שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? יום הולדד.
לא, אבל של אבא-אמא-אחותיהקטנה-סבתא1-סבתא2. האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? - אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק? אני מקבל קטן, תמיד. בכל אופן, להכין משלוחי מנות זה כה כיף, אז איני יוצא מאוכזב. מה התוכניות שלכם לחופש?פולין. נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים?לא!!!!!!1
תזהרו! לא נפגשים בלעדי!
מה התחפושת הכי מקורית שראיתם?חרא! (אני אובייקטיבי, באמת). הממ, היו קבוצה של אנשים שהקימו התנחלות בדשא של ביה"ס, עם אוהלים והכל, זה היה ענק.

שישיץ

New member
אין לי תחפושה ../images/Emo10.gif פורים כשר?!<_../images/Emo79.gif

בנושא פורים! האם אתם מתחפשים השנה? מקווה למה? רוע פוגש ילדת ניו יורק. משו כזה.. למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? לא התחפשתי..
האם אתם אוהבים את פורים? מאוט נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? כן
מה קניתם בינתיים לתחפושת? לא קניתי קניתם בכלל? ראו הנ"ל לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) ואז מה??? אתם לומדים בפורים? לא נראה לי נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? לגמרי היום הולדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? ממש לא קרוב האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? אין לי רעיונות!!!! אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק? תלוי ממי... מה התוכניות שלכם לחופש? לנצל את הפורים האחרון שלי בביצפר
נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים? אמ עדיף בפסח לא? מה התחפושת הכי מקורית שראיתם? הכל כבר חרוש... פורים שמייח וכשר לכולם!! כשר??~??!?!?#@!#$?$?@!!?!@?@#$???

E

Elektra Natchios

Guest
and me../images/Emo26.gif

בנושא פורים! האם אתם מתחפשים השנה? nope. למה? ממ.. לא אוהבת. למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?
מלך, באטמן, אודי(מצעצוע של סיפור)... Mostly boys stuff. האם אתם אוהבים את פורים? לא ממש. נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? מ.. לא. מה קניתם בינתיים לתחפושת? שום דבר. קניתם בכלל? שום דבר(!) לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) מה זה נתן לי? אתם לומדים בפורים? מקווה שלא. נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? כן, אבל מצד שני, צריך לסבול כל מיני ילדים עם פיקות ונפצים רק יומיים
. היום הולדד שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא. האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? ובכן, אני, עצמי או אנכי. אתם מאלה שמביאים משלוח מנות ענק ומקבלים קטן, או מאלה שמביאים משלוח מנות קטן ומקבלים ענק? מאלה שמביאים משלוח מנות ומקבלים משלוח מנות. מה התוכניות שלכם לחופש? לישון. נכון שאתם רוצים מפגש פורום בפורים? אה... לא יודעת, מבטיחים לא לרצוח אותי לזרוק את גופתי בשדה נטוש?
מה התחפושת הכי מקורית שראיתם? לא נתקלתי באחת כזאת.

למעלה