משלוח מנות

../images/Emo154.gifמשלוח מנות ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

איך נראה משלוח המנות שלכם? אתם מכינים או שקונים מוכן?

revi1985

New member
../images/Emo13.gifגם וגם

את המוצרים הסגורים אנחנו קונים ומסדרים לבד במשלוחים
והיום הכנתי אוזני המן
במילויים שונים, ואמא שלי הכינה עוגות סולת ומקרוד (אני חושבת שככה אומרים)

revi1985

New member
בשמחה, מחר אנחנו נכין את המשלוחים

ואני אעלה את התמונות יש לי כבר תמונות של האוזני המן אבל אני לא יכולה להעלות כעת..

שלום אני מאוד עייפה אחרי צום הייתי בית הכנסתו

בס"ד לשמוע מגילת אסתר ברוך השם חזרתי הביתה אתמול עשיתי עוגות מרשם של אריאלה עוגת סולת מעולה מרשם של ניקי עוגת פרג עם מייפל מעולה מרשם של מליאל עוגת תפוחים מעדןן חולה עוגת תפוחים מרשם של שיש קרנושי מרשם מאפניס שוקולד עם פוצוצי שוקולד עם אגוזים טעים של מליאל עשיתי הפרשת חלה של קרון גרין היא מאד מעולה למדתי איך עושים קלעות על חלות לצפיה שלה שתי קומות חלת קומותיים חגיגית, רכה ומתוקה (ופרווה!)(15/03/2008) כולם אוהבים לאכול חלה מתוקה בשבת. תארו לכם איזו התלהבות תהיה לאכול חלת קומתיים! לצפייה בכתבת הווידאו מחר בעזרת השם בלי נדר נעשה נצליח לעשות סלטים התפללתי כל עם ישראל כל ישועות טובות לזכות לראות משיח מהירה אמן בשלתי אשפלוו , בחש , אוכל סיני דגים חריפים קציצות חריפים לכבוד שבת קדושה ברוך השם אני עייפה מאודדד כתובות אינטרנט נילוות: לצפייה בכתבת הווידאו

revi1985

New member
רות את ממש אשת חייל../images/Emo140.gif

הספק לעשות הרבה דברים!!! והחלה ממש מדהימה, וואו!! אני יכולה לסדר לה עכשיו מקום אצלנו על שולחן שבת

revi1985 תמונה לא אמיתית לא יודעת לעשות תמונ

בס"ד איך לצלם תמונה עשיתי חלות כמו קרין קורן מעולההה חלת קומותיים חגיגית, רכה ומתוקה (ופרווה!)(15/03/2008) כולם אוהבים לאכול חלה מתוקה בשבת. תארו לכם איזו התלהבות תהיה לאכול חלת קומתיים! לצפייה בכתבת הווידאו המשך

bali

New member
מנהל
בד"כ מכינה

לפעמים כמו השנה, אזני המן ועוגות שמרים. לפעמים ריבות תוצרת בית ואזני המן. אם מדובר בילדים אני בד"כ קונה מהמוכנים שיש בהם הרבה שוקולדים וסוכריות שיאהבו.

למעלה