מתכונים ורעיונות לפורים

../images/Emo154.gifמתכונים ורעיונות לפורים../images/Emo149.gif

פורים מתקרב ובא, והייתי רוצה לשמוע מכם איזה פעילויות מיוחדות אתם מתכניים עם הילדים לחג? פורים ידוע כחג של ילדים,
תחפושות
וכיף
. האם מזג האוויר מעיב על אוירת החג? האם יש לכם מתכונים לאזני המן או דברים אחרים שאתם מכינים בשביל או עם הילדים? פעילויות בבית או בחוץ שאתם מתכננים?

akakalis

New member
../images/Emo151.gifפורים

אנחנו מתכננים ללכת למסיבת פורים של הקהילה היהודית עם חברים ישראלים רק שאני קצת חוששת מכיון שהיהודים כאן מאוד מאוד דתיים... אני אבקש מאישי את המתכון לאוזני המן (הכי טעים בעולם...)

סנדייז

New member
רוצה מתכון של../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif קבלי...

אומנם המתכון לא של הבן זוג אלא מפורום מתכונים אבל יצא טעים וגם קל להכנה. לבצק: 2 כוסות קמח 3 כפות סוכר 2 כפיות תמצית וניל 170 גר' חמאה חתוכה 1 ביצה 2 כפות חלב(אפשר במקום חלב,2 כפות מיץ תפוזים) אופן ההכנה:מערבבים הכל יחד ונותנים לבצק לנוח במקרר. מילוי שוקולד הכנתי לבד(חירבשתי משהו ויצא טוב) שוקולד מריר-מגורר גס 2 כפות קקאו תמצית וניל(אפשר סירופ מייפל) 1 כף סוכר חום 2 כפות חלב לערבב הכל יחד הכנתי את אוזניי ההמן לילדיי הכיתות של עדן ועמר הם מאוד אהבו אותם(הילדים בעצמם באו בסוף היום לומר לי שזה היה טעים להם). מה עוד שהכנתי שוב את המתכון עם הילדים ושוב יצא טוב. אז שיהיה לך בהצלחה עם
וחג פורים שמח
דרורה

למעלה