סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo154.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo154.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

Rose131

New member
נמ

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : האמת שאין כ"כ. שיר השבוע כללי: אממ.. "פסק זמן" של אריק איינשטיין? להקת\אמן השבוע: אריק איינשטיין, נראה לי
אלבום השבוע:יש בי אהבה? אדם שעשה לכם את השבוע:עדי משהו טוב שקרה השבוע:המממ משהו רע שקרה השבוע:לא חסר. מאכל השבוע:הממממ משהו חדש השבוע?:ניבים! ציטוט שמאפיין את השבוע:"ישלי ניבים!" ציטוט שעשה לכם את השבוע:המ לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:אנג'לאנג'ל סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:המ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:יום שלישי, יום שישי משהו שאתם מקווים שיקרה:אסיים את הפרוג'קט, אתכונן לאזרחות. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:X: שיר שפתחתם איתו את השבוע:wicked game סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אמ.

5ifi

New member
פרררררררררררררררטטטטטטטט

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : SOS לא קשור למצב הרוח שלי בשבוע האחרון בכללל (שהיה בשמיים...) פשוט שיר מדהים. שיר השבוע כללי: ממממ... שירים מהמחזמר "מלך סיאם" להקת\אמן השבוע: נע בין ויל לליאת אחירון (אע? גם אני תוהה על ההקבלה המחרידה הזאת..) אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: שירה המושלמת! (החברה היפה שלי {אני סטרייטית!}) משהו טוב שקרה השבוע: הכל!! הכתרה, שבוע פורים, פורים... כל שנייה ושנייה...! משהו רע שקרה השבוע: אממ....לא התקבלתי למקום שירות שלא רציתי נחשב רע? נאאאאאאאאאא..... מאכל השבוע: שוקולד תות... משהו חדש השבוע?: זכרונות נצחיים. ציטוט שמאפיין את השבוע: "מזרח, מערב...!!! נהיה חברים עכשיו" וגם- "איפה המפתח של השמיני" בהחלט תפס לקח נכבד בשבועיים האחרונים... ציטוט שעשה לכם את השבוע: המממממממ....נראלי ש"מזרח מערב" ושות' לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: היינריך היינה... שירים? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הייתה לנו את ההכתרה הכי מושלמת בארץ!!! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

5ifi

New member
מותר לי להתלהב?

כי מה בא לי לדחוף עשרים אלף תמונות!!!! כי זאת הייתה ההכתרה הכי יפה בארץ!!! אז זאת תמונה מהריקוד של הסוף...

5ifi

New member
מתלהבת

וזאת תמונה מחלק מסויים בריקוד של ההתחלה- שהיה בסגנון הודי...

5ifi

New member
ממשיכה להתלהב

וזאת מיכל שהייתה שחקנית ראשית (אנה לבורים שבנינו...) ואם אמרו לכם שמצלמה מוסיפה חמש קילו- שיקרו לכם! היא מוסיפה חמישים! היא נראית כאן פשוט דבה!!! והיא אחת הבחורות הגפרוריות (אם כי נטולות המותניים) שאי פעם ראיתי! ו(אני מתלהבת, תנו לי...) את השמלה הזאת חברות שלי תפרו בעצמן ואת התפאורה אני (!!!!) עשיתי (ביחד עם עוד שתי נספחות....) ואם זה נראה מכוער בתמונה- אז זה לא!!! כי זה היה מושלם!!

5ifi

New member
וממשיכה

עוד חלק מההצגה... הספינה המושלמת מאחורה? אני ציירתי!!! סליחה שאני כל כך שוויצרית פשוט בשומקום אחר אני לא מעיזה להשוויץ כל כך הרבה (כי בכל המקומות האחרים כבר מיציתי את ההתלהבות...)

5ifi

New member
וממשיכה!

טוב טוב. זאת אחרונה.... עוד תמונה מריקוד הסיום ואם ממש בוער לכם לדעת (ואני מניחה שלא אבל בכל זאת-) המקסימה שעומדת מאחור בצד ימין, זאת עם הבגדים השחורים והפס האדום- זאת שירה המושלמת. כפרעליה. נשמתי היפה. לא נסחפתי.

למעלה