סכמ"ש פורימי אך גשום

veredmp

New member
../images/Emo154.gifסכמ"ש פורימי אך גשום../images/Emo154.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: השאלה הנדרשת: כמה אוזני המן כבר אכלתם השבוע ואיזה טעם אתם מעדיפים - הפרג הקלאסי או משהו אחר? שיהיה לכולם חג שמח, סופ"ש מהמם ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=139200051

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל השירים מההופעה. בעיקר הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הבלדה על אביר החופש ובת גלים - קרולינה עם אורי כנרות, כביש החוף- דנה ברגר ואיתי פרל תמונת/פליקס השבוע:מהופעה. אני צילמתי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:כל הספיישלים של מירי ברדיו. ציטוט/י השבוע:אלירז תעשה לי ילד. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי. הופעה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לבקר בעוד גן אירועים אחד וסוף סוף לסגור מקום.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מהממם שאלת בונוס: השאלה הנדרשת: כמה אוזני המן כבר אכלתם השבוע ואיזה טעם אתם מעדיפים - הפרג הקלאסי או משהו אחר? אני לא אוכלת. אני מכינה. הכנתי עם שוקולד והכנתי גם אוזני המן מחופשות לפי מתכון של קארין גורן. דני שלי נהנה.

ofree15

New member
מסכמת..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הוכחה, התזמורת נגנה, לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הנה באתי הביתה תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול ציטוט/י השבוע: אממ.. אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום, פורימון מדהים בבית ספר:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול, המבחן בתנך שלא הלך טוב:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבת תחפושות ענקית בשבט האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד, לחוץ אבל נחמד שאלת בונוס: השאלה הנדרשת: כמה אוזני המן כבר אכלתם השבוע ואיזה טעם אתם מעדיפים - הפרג הקלאסי או משהו אחר? לא אכלתי, לא אוהבת.

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל השירים מההופעה,בעיקר השירים הישנים... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן, גן החטאים-אביב גפן,לילות לבנים-אביב גפן,מבול-קרן פלס, איה כורם-קליפה... (חפרתי השבוע קצת במחשב שלי הישן, ושמעתי שירים שהרבה זמן לא שמעתי,ממליצה! זה ממש כיף לעשות מידי פעם) [: תמונת/פליקס השבוע: בקרוב... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה של מירי ביום רביעי, ולפגוש מישהו שהרבה זמן לא פגשתי, ואין צורך להרחיב חחחח:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לחץ,עייפות,לא משהו מיוחד... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון חופש:) בטוח יהיה משהו לצפות לו:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ברור! היה מהמם קסום מרגש ומדהים :) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מדהים ומעייף... שאלת בונוס: השאלה הנדרשת: כמה אוזני המן כבר אכלתם השבוע ואיזה טעם אתם מעדיפים - הפרג הקלאסי או משהו אחר? אכלתי אוזן המן אחת במסיבת פורים בגן,אבל אין לי מושג עם מה היא היתה:S נראה לי פרג ושוקולד... חג שמח!!!!!

tomgirl21

New member
תמונות השבוע שלי...

יש 2 :) הראשונה- אני ואחת הילדות מהגן שקוראים לה גם תום ובמקרה התחפשנו אותו דבר... רק שהתחפושת שלה זה פיית המשאלות:) אבל ממש ממש דומה..

ady18

Well-known member
אממ

שיר השבוע של מירי :אהובי שיר השבוע לא של מירי:עד הלום-אילנית תוכנית בעיקר הרווק לא ראיתי משהו מיוחד... יום הכי מוצלח :רביעי ההופעה\חמישי מסיבת פורים עם חברים היה מהמם השבוע במילה אחת שבוע קסום ומחכה ללכת למשחק כדורסל לא הפרג איכס אלא חלווה\שוקולד השבוע לא יצא לי הרבה שנים

veredmp

New member
../images/Emo151.gif רש רש רש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "הי אחותי", "יום ראשון" ובכללי - שירי ההופעה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הייתי אתמול בהופעה של יזהר אשדות, אז שירים נבחרים משם
תמונת/פליקס השבוע:
ציטוט/י השבוע: נו שוין......
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי, ללא ספק
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כל הנ"ל. היה כיף ולמרות שהיתה מותשת היא היתה מדהימה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פורימי
שאלת בונוס: השאלה הנדרשת: כמה אוזני המן כבר אכלתם השבוע ואיזה טעם אתם מעדיפים - הפרג הקלאסי או משהו אחר? אני לא חושבת שאני מסוגלת לספור כמה טחנתי. אני מרגישה שאני כבר נראית כמו אוזן המן בעצמי
אני אוהבת את הפרג הקלאסי. הכי טעים (כל השאר זה מבחינתי עוגיות, לא אוזן המן.....)

איי איי איי.... ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חלומות של אחרים - השיר שלי בהופעה! תמונת/פליקס השבוע: מהיום, פורים חח התחפשתי למיץ גזר סחוט! על הסרט כתוב: 100% פרי טרי!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אממ כלום אני חושבת, בקושי שרדתי את השבוע האחרון אז היה לי זמן לדברים אחרים?!
ציטוט/י השבוע: "אהההה אני לא מאמינה שהייתי עד 6 בבוקר בבצפר!!" הסבר בהמשך! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי היה מגניב חח הגשנו את הרובוט שלנו סופסוף! תחושת הקלה מדהימה בעיקר אחרי לילה שלא ישנו בו. ואחר כך בערב עשינו מסיבה כל הקבוצה של הרובוטיקה היה מצחיק כל כך! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממ אני לא יודעת כמה זה באמת הוריד לי את המצב רוח אבל זה בהחלט עייף והיה הזוי לגמרי! ביום שני עבדנו ברובוטיקה מ-2 בצהריים עד 6 בבוקר של יום שלישי. אחד הלילות ההזויים שהיו לי! אשכרה היינו בבצפר בזריחה ?!?!?!??! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חופש פורים! חזרה לשפיות! האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי, אבל עוד שבועיים הופעה!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לא מספיקה לי מילה אחת, אני מוותרת... שאלת בונוס: השאלה הנדרשת: כמה אוזני המן כבר אכלתם השבוע ואיזה טעם אתם מעדיפים - הפרג הקלאסי או משהו אחר? אכלתי מלאא כבר מתחילת חודש אדר חח נראה לי אפילו יותר מדי ככה שאני כבר לא יכולה להבדיל בין הטעמים! אוהבת את כולכם

yafit1305

New member
הסיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):היש רהחדש של סגיב כהן תמונת/פליקס השבוע:התחלתי קורס צילום מזון-מצ"ב דוגמא איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:עבודות צילום האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעולללה

למעלה