צ'רצ'ור פורים

../images/Emo154.gif צ'רצ'ור פורים ../images/Emo154.gif

יש לי רעיון יפה!!!
שרשור פורים !!! אז ככה :
כל אחד מספר על :
למה הוא מתחפש השנה?
מה הוא הולך לעשות בפורים
מה הוא אוהב שיש בטוח אוזן החרמן שלו
חוויה לא נעימה בפורים (אם קרתה)
התחפושות שלו לאורך ימי חייו חח
אני מתחילה:
השנה אני מתחשפת כנראה אמממ או לפריקית אמממ או לצבע (חחח) או לפיה אני ועוד 3 חברות נצבע ת'שיער כל אחד בצבעים שונים (אני אדום ) אדום ירוק ורוד וכחול ונחליט כבר מה נהיה חחחח אמממ נקנה אביזרים וזה יהיה שמייח :,) אני יביא תמונה @
אממממ בפורים כנראה אני יסתובב בעיר עם התחפושת ובקניוו אממ וזהו
אמממ אני אוהבת אוזן חרמן עםםם... צ'וקולט כמובן
אממ חוויה לא נעימה שהייתה לי זההה אממממ שבכיתה ד' נקרעו לי המכנסיים של התחפושת ( הייתי תינוקת חח) והיה חור ענקקק :((
התחפושות : אמממ מלכה, כלה, סניכה, חח פריקית, מכשפה, טינקרבל , קובייה
אמממ מה עוד ... אהההה צב נינג'ה חחח כן כן ותינוק

smgfan

New member
טוב עכשיו אני!! ../images/Emo154.gif

השנה עדיין לא החלטתי את אני אתחפש או לא...
כנ"ל, עדיין לא החלטתי כלום
אממ אף פעם לא השתמשתי בסמיילי הזה... זה רק אני או שהוא ממש לא נראה כמו בוקס...
בתוך האוזן המן שלי אני אוהבת שיש ריבת חלב!!
למרות שבחיים לא טעמתי, אבל אני יכולה לדמיין את הטעם
... אז שוקולד!
כשהייתי בכיתה ו' היתה לי תחפושת מאוד מפדחת (לא משנה...) וחברים שלי הבטיחו לי שהם יעברו בבית שלי כדי ללכת איתי לבי"ס, ובסוף הם לא באו והייתי צריכה ללכת לבד
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי...
טוב התחפושות שלי:
ליצן (כמה צפוי...), זונה, ג'ירפה, איש זקן (התחפשתי ביחד עם ידיד שלי אני התחפשתי לזקן והוא לזקנה) אה..לא סתם זקן-זקן שיכור!!
, צ'וליטו (מבובה פראית) ב-5 דקות הכנתי ת'תחפושת, קאובואית, פעם אחת סתם הלכתי עם איזה כובע של ליצן, באט-מן, צבי-נינג'ה (מה לעשות הייתי טום-בוי
), נינג'ה, פריקית ופעם אחת ניסיתי להתחפש לשאקירה- היתהלי פיאה בלונדינית מתולתלת כזאת...
וזהו...לפי מה שזכור לי...אה! וגם התחפשתי לערפדית פעם אחת!!!

perrinat

New member
אלה, התחפשת לקוביה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

חחחחח........ אולי אני אתחפש השנה לקוביה
לא נראה לי שאני מתחפשת השנה.....
מה אני הולכת לעשות בפורים
פששש.... התקלת אותי, אין לי שמץ... עדיין לא תכננתי כלום.... לאחותי יש יומולדת, אולי נעשה לה משהו....
חויה לא נעימה מפורים
שירד גשם, והיה קר... ולפני 12 שנים היתה מלחמת המפרץ אז באנו עם מסכות אב"כ לבית ספר...
התחפושת הניצחית שלי
נראה לי רקדנית, מעודדת, ובתיכון ובצבא התחפשתי לדבורה. יצא חמוד
ב-
אני אוהבת תמרים, ואח"כ שוקולד. פרג זה פיכסההההה
וזהו..... ואני באמת אשמח לשמוע מה כולם עושים בפורים, אז קדימה, הצטרפו לשרשור

perrinat

New member
ואם כבר פורים...כנסו...../images/Emo103.gif

פחחחחח........ תראו איך עשו את שאקירה גמדה......

טוב.....................

אני מתחפשת לסנובית
כלום....נראה לי שאני יפגש עם חבר שלי
כלום....אני לא אוהבת אוזניים
לא קרתה
:כיתה א':דבורה כיתה ב':פרפר כיתה ג':ליצן(כמה מקורי) כיתה ד':מלכת השחמט(על תישאלו אותי למה) כיתה ה':ג'יני הודי(יצא דוחה) והשנה:סנובית!!!

smgfan

New member
איך מתחפשים לסנובית? ../images/Emo4.gif

מה, הולכים כל היום עם האף למעלה בלי לדבר עם אף אחד? או שפשוט מתחפשים לשרית חדד??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

טוב זה די קל!!! שמלה:ורודה מסטיק/ כחול כהה נעליים:פלטפורמות שחורות... פאה :בלונדינית צעיף פרווה:ורוד מסטיק/ כחול כהה תיק:ג'ינס/ ורוד מסטיק והכי חשוב:מסטיק!!! אביזרים שלא חייבים: טבעת פונפון: ורודה מסטיק/ כחול כהה סיכת פונפון: ורודה מסטיק/ כחול כהה זה די קל!!!

לאה 13

New member
הנה שלי

אני אתחפש כנראה למלאך אבל למלאך מיוחד יש לי חולצת בטן ומאחורה מצוירים כנפיים מנצנצים ורשום ליטל אנג'ל(מלאך קטן) ומעל זה כנפיים ואת הזה של המלאך מעל הראש נראה לי נלך למסיבה ובערב נלך לרחוב מרכזי בחולון ונראה מה נעשה אני לא כל כך אוהבת אוזני המן אבל אם כבר אז צ'וקלטה לא קרתה כזכור לי מלכת הפרחים, מלכת הלבבות, תינוקת, קליאופטרה, ועוד כמה שלא זכורים לי כרגע

R A P e m E

New member
אוקיי אז ככה....

אני מתחפשת לטינקרבל....התחפושת הולכת ככה: תיהיה לי חזיה ירוקה יפה כזאת ומעל החזיה תיהיה לי חולצת פרפר למי שמכיר מבד חצי שקוף אפשר עם נצנצים ירוקים עדינים.... תיהיה לי חצאית מיני אבל סופר מיני
בצבע ירוק כמובן ומעל החצאית הקצרצרה תיהיה לי חצאית מבד חצי שקוף משי כזה...קצת יותר ארוכה מהחצאית הראשונה.... יהיו לי מגפיים ירוקים כאלה יפים מגפי שפיץ מהממים
יהיו לי כפפות חצי שקופות של פיות כאלה
חחח... השיער שלי יהיה פזור רגיל האיפור הוא ירוק כמובן עם המון עיפרון שחור עם קצת הדגשה של ירוק נוצץ....(משהו שלמדתי ממאפשרת מקצועית....חיחיחי) אה ושכחתי להוסיף תיהיה לי גלימה שעשויה מבד ועל הגלימה יהיו מודבקים עלים...אמיתיים אבל זה יהיה תפור....קיצר אני הולכת ממש להשקיע התחפושת שלי כבר חצי מוכנה.... אה אה אה
שכחתי....תיהיה לי גם מין חגורה גדולה כזאת עבה ירוקה כמובן יפה כזאתי חיחי....
עדיין לא כל כך תיכננתי מה אני עושה בפורים.....יהיה מה שיהיה מה גם יש לי יום הולדת בפורים
אז...חחח...
פאדיחה שקרתה לי...אממ...אה
שנה שעברה...לא ממש התחפשתי התחפושת שלי הייתה סתם כמה חתיכות בד כאלה
חח...וירד גשם והיה לי נורא נורא קר הייתה לי חולצה שניקשרת מאחורה והיא הייתה לבנה...מתחת לא היה לי כלום....ידיד שלי שההורמונים שלו משתוללים קצת יותר מדי....כל היום ניסה לשחרר לי את החוטים מה גם כל היום הלכתי עם הידיים משולבות (בגלל שזה היה ניראה כאילו אני בלי חולצה בכלל....)
שנים קודמות התחפשתי לכל מיני דברים....זונה, נסיכה, מלאך, אשת העכביש.....וכו'...חחח...
ואוזני אמן.....איכססס אני שונאת את זה זה הדבר הכי מגעיל בעולם

../images/Emo6.gif

חיחיחיח רינתיייי בהחלט התחפשתי לקובייה, אני וחברה שלי הכנו כזאת קובייה ענקית מבריסטול כזה מיוחד אבא שלה עזר לנו ואז נכנסו שנינו לתוכה

perrinat

New member
אפשר גם להתחפש לשאקירה....../images/Emo103.gif

הנה רעיון.....

taltal girl

New member
פוריימיםםם ../images/Emo25.gif

I like poorim
השנה אני מתחפשת לגותיית
בפורים אני הולכת למה שיש בבצפר <כמובן>, ובחופש אני נפגשת פחות עם מישו אחד מהנטט<אוליי אללהלהלהלה
>.
אני לאא אוהפת
my חתימה.
לא קרתה לי אף חוויה לא נעימה בפורים...
ישש מלאא!! אממ, קשת בענן עם אח שלי <שוווהה>, מלכת הכוכבים, צבע סגול, טלפון<מאווט שווה>, חמניה, ואממ... עוד מלאא, אבל אני לאזוכרתת....

למעלה