שאלון פורים!

שישיץ

New member
../images/Emo154.gifשאלון פורים!../images/Emo154.gif

למרות שהחג חולף לו במהירות..אז הנה (מפורום סקרים ושאלונים)
מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד)
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?
ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?
האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר?
מה התחפושת הכי טפשית שראית?
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית?
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה?
למה לא הייתם מתחפשים בחיים?
מהי התחפושת שמאפיינת אתכם?
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם?
ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? חג שמייח!!

abarak88

New member
יאאאאאאש

שישיץ אחלה שאלון
מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? מלא חטיפים [מלוחים!-כן אני פריק של חטיפים מלוחים]
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) משלוח מנות שוקולדי...[שוקלד ואני לא הולכים ביחד]
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? עם מלא שוקולד!!! ודברים מתוקים! למה אנשים לא מתחשבים באלה שאוהבים חטיפים מלוחים?!
ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? אממממ אני חושב שלא הבאתי...[?]. אבל שיחקנו את המשחק עם הגמד [אף אחד לא יודע באמת איך קוראים למשחק הזה חח] והבאתי מתנות וגם דברים אכילים...זה נחשב?
האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא יודע. לא הלכתי לביצפר...
מה התחפושת הכי טפשית שראית? סגן ראש העיר שלהו [עיריית ב"ש] התחפש לראש העיר [וואט דה פאק הוא חשב לעצמו!?]
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? שלו חחחחחחחחחחחחחחחחח
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? פקצה עם חצאית מיני צבעונית וכנפיים
למה לא הייתם מתחפשים בחיים? לזה!
מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מיוחדות. מקוריות ...
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? משהו בנאלי...ומוכן כזה..ליצן נדמה לי
ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? אני לא התחפשתי
..לא יצא מאוחר לאחל חג שמייח אז שיהיה לכולם שבוע מקסים מלא אהבה. ורונה קינן!

0mroosh

New member
מגניבה שכמותך!../images/Emo140.gif

חג פורים, חג פורים, חג גדול לילדים. ואני כל כך שמח שזה נגמר..שואה של ממש. מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? אממ..עברי לידר ורונה קינן בביריות.. מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד), ניסים גרמה וחני נחמיאס בחוטיני. ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? עם במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד. ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? אני חרא, כי לא נתתי, בקושי הרגשתי את שמחת החג, כי לא היה לי זמן לנשום..עכשיו יש לי..*נושם* ועדיין אף אחד לא קיבל ממני כלום. אני צואה של ממש. האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא התחפשתי השנה בבית ספר, לא הייתי בבית ספר-וואי אני לא יכול לשמוע את עצמי, אני נשמע מעפן. לא נורא..כייפתי לי בדרכי שלי. מה התחפושת הכי טפשית שראית? נערת הוואי הומואית. מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? לא יודע..שמחת החג נהרסה לי מוקדם מדי.. מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלאך/כל דבר מכונף אחר. יש כל כך הרבה פרפרים ושאר ירקות שזה נמאס. למה לא הייתם מתחפשים בחיים? לנערת הוואי הומואית. שיט התחפשתי לזה.. מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מלכת אסתר. מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? רחל אימנו. ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? אממ..עדלאידע!! היה שואה. ישבנו ואספנו צעצועים לנזקקים והי הנוראי, כמעט ותליתי את עצמי בפרהסיה, היש נורא מזה? שעות של להקות עירוניות על אקורדיון ומאיה בוסקקה אחת. היה נורא. כיף כיף כיף. יום נהדר שיהיה. :)

שישיץ

New member
../images/Emo6.gifעונה../images/Emo27.gif

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? ג'ינס מזארה (הממ ברק- רמז עבה)
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) ממתקים למיניהם.. נו באמת עוד מעט קיץ ואני כולי מדלדלת כבר..
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? מסגרת לתמונה של נמר ובובה כזו
ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? נתתי חולצה, קטורת ופיה.. לדעתי זה אחלה.. לא ג'ינס מזארה (שיעול כבד) אבל עדיין משהו..
האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? כן.. בעיקר למורים בבצפר
מה התחפושת הכי טפשית שראית? פיות כוסיות
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? מלאך קיסמי האוזניים..
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלאכית כוסית
למה לא הייתם מתחפשים בחיים? מלאכית/פיה כוסית
מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? גזר גמדי
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? כל ירקות.. אני בשר טהור
ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? התחלנו לנקות לפסח תודהשירן!! אין כמו שירן..

abarak88

New member
אוקיי שירן הבנתי את הרמז...........

אני אקנה לך ג'ינס מזארה מבטיח
I LIKE YOU BITCH

abarak88

New member
הבטחתי

לשירן ג'ינס מזארה.. אל תיאגי שישץ אני אקנה לך חחח

טולייצ

New member
אני ../images/Emo9.gif

למרות שהחג חולף לו במהירות..אז הנה (מפורום סקרים ושאלונים) חח המסכה האדומה הזו ממש מעצבנת! לחשוב שאני בחרתי אותה
מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?דיסק/כסף (זה תמיד טוב),אבל קיבלתי משישץ חולצה יפה+ברכה!
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) כל דבר בלי מכתב..כי זה הכי יפה! ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? חולצה+מכתב משישץ המקסימה
ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? עדיין לא נתתי,הוא יהיה מושקע! האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא התחפשתי מה התחפושת הכי טפשית שראית? אמ.. מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? לא רק בלונדינית,אבל יפה! מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? שטן/מלאך/חתול למה לא הייתם מתחפשים בחיים? עכבר/ליצן מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? לא רק בלונדינית/מרלין מונרו/אין לי מושג! מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? לא יודעת ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? אמ.. חג שמייח!! כבר עבר?

abarak88

New member
כן אורטל...

נתת? מושקע או לא מושקע? עדיין לא נתתי,הוא יהיה מושקע! כן אורטל
בכיתי שעות!

טולייצ

New member
אוו בקו ../images/Emo9.gif

אני כלבה! תמיד ידעתי! לא יצא לי להשקיע,חח ועד עכשיו לא הבנתי אם אני אמורה לתת לך או לשירן! בכל אופן של שירן כבר מוכן,אז גם לך אני אכין,ומבטיחה שהוא יהיה מושקע!
וסליחה שבכית בגללי

abarak88

New member
חחחח יפה שלי...

לא רציני...בכלל לא... מת עלייך יא שווה שלי!

tipeshet

New member
חחח מגניב../images/Emo3.gif

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? מסטיק עם ברכה
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) במבה עם שוקולד
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? מלאאא דברים
ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? מושקעעעע, השקעתי כמו לאדעת מה! האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? אממ.. עוד איזה שניים, שלושה.. מה התחפושת הכי טפשית שראית? איי סי קיו
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? שתי בנות התפחשו לשתי אסירות, אזוקות בידיים וכתבו על עצמן "כלא הרצוג" (השם של הבצפר) מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? תינוק? בילבי? למה לא הייתם מתחפשים בחיים? לאטב כביסה
מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מצלמה
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? מכשפה (למרות שהתחפשתי לזה השנה, אבל זו המטרה לא?) ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? לא זוכרת...

tali_le

New member
גם אני עונה!!

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? משהו אישי, ממישהו שפשוט חשב עליי מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) משהו לא טבעוני ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? לא קיבלתי ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? לא נתתי. הפורים הזה לא היה פורים בכלל בשבילי השנה האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? בבית ספר שלי לא הייתי כי אני כבר בת 21 בעבודה שלי עשו מסיבה ותחרות תחפושות ולא מעט התחפשו מה התחפושת הכי טפשית שראית? אנשים שהתחפשו לתפוז (האתר) מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? ידיד שלי התחפש במסיבה (שלא הייתי בה) לנילס הולגרסן והיה גאוני פשוט מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? המממ. אין כזה דבר למה לא הייתם מתחפשים בחיים? נסיכה/מלכה/אסתר מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מחלת נפש? מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? כל דבר ש\דורש שמלה ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? הרבה דברים. אבל זה אישי מדי

למעלה