תמונות תל אביב - שבת פורים כמה תמונות של הנוף האורבני של תל אביב - חדש לעומת ישן.
A AKIRA972 New member 4/3/07 #1 ../images/Emo154.gifתמונות תל אביב - שבת פורים כמה תמונות של הנוף האורבני של תל אביב - חדש לעומת ישן.
../images/Emo154.gifתמונות תל אביב - שבת פורים כמה תמונות של הנוף האורבני של תל אביב - חדש לעומת ישן.
T tamir1991 New member 5/3/07 #12 זה הולך להראות מגדל יפה! אני אוהב את שדרת רוטשילד! עוד כמה שנים שדרת רוטשילד תיהיה מלאה במגדלים! זה לצד זה תודה על התמונות ועל ההשקעה
זה הולך להראות מגדל יפה! אני אוהב את שדרת רוטשילד! עוד כמה שנים שדרת רוטשילד תיהיה מלאה במגדלים! זה לצד זה תודה על התמונות ועל ההשקעה
U udigold1 New member 6/3/07 #15 אולי השלד פחות משנה על הבניין עובדים ככבר מה שנים טובות כבר - יש לי תמונות מ-2003 של אתר הבנייה....
A AKIRA972 New member 4/3/07 #9 הבתים היפים ביותר במרכז ת"א הם הבתים של פעם עם העיצובים והפיסולים ובצבעים חמים ומזמינים. כן יירבו.
P pavel012004 New member 4/3/07 #10 תודה גבר!!! אחלה תמונות... תגיד לאיזה קומה הגיע מגדל הבנק הבינלאומי? והאם מישהו יודע מתי הוא צפוי להגיע לגובהו הסופי?
תודה גבר!!! אחלה תמונות... תגיד לאיזה קומה הגיע מגדל הבנק הבינלאומי? והאם מישהו יודע מתי הוא צפוי להגיע לגובהו הסופי?