חג פורים שמח!!

../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif חג פורים שמח!! ../images/Emo13.gif../images/Emo149.gif ../images/Emo223.gif

שאלון קצרצר. האם אתם אוהבים את חג הפורים? האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן? נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? *-* האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? למה אתם מתחפשים השנה? ליצנים - חמודים או מפחידים? מה לדעתכם התחפושת הכי... מצחיקה - מוזרה - מיוחדת - מתאים לבנים- מתאים לבנות- וזהו. שיהיה חג שמח לכולם!!

NoAmItA ChAn

New member
תמונה חמודה!

האם אתם אוהבים את חג הפורים? החג האהוב עליי! DDD: האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן? כל כך *__________* נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? *-* כןןןן *_________* האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? אהא D: אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? כל פורים, ופעם בכנס XP זה כיף DDD: למה אתם מתחפשים השנה? אנחנו י"ב, אז כל השכבה שלנו מתחפשת יחד, ונבחר ברוב קולות להתחפש לפרעונים >: ליצנים - חמודים או מפחידים? איפשהו באמצע X__X מה לדעתכם התחפושת הכי... מצחיקה - וואי, היו מלא! אני אפילו לא זוכרת XP מוזרה - לא בטוחה OO;; תינוקות עם חיתולים וכאלה? מיוחדת - ראיתי הרבה, אני לא זוכרת O: מתאים לבנים- סקוטים 3> מתאים לבנות- סקוטיות 3> לא הכי מקורי, אבל שווה! פורים כשר ומבדח! DDDDDD:

אני~ ../images/Emo223.gif

האם אתם אוהבים את חג הפורים? האמת, פעם ממש לא אהבתי.. עכשיו מחבבת
האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן? היום פעם ראשונה בחיי [נראה לי] שאכלתי אוזן המן, וזה נחמד כזה. נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? *-* כןכן! האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? לא, לצערי
אני לא מכירה בכלל את הסיפורים של החגים שלנו [גם לא שאני הכי מאמינה בהם, אבל בכל זאת.. החוסר ידע שלי עבר כל גבול-_-] אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? אף פעם לא אהבתי ממש להתחפש, אני בעיקר שונאת איפורXD אבל נגיד לשים סתם מסכות או כובעים אני אוהבת
למה אתם מתחפשים השנה? לא מתחפשת, אני סתם אלך לגן עם מסכה נחמדה של ליצן. ליצנים - חמודים או מפחידים? הם סבבה
מה לדעתכם התחפושת הכי... מצחיקה - מסנג'ר
שנה שעברה [כלומר, י''ב] שני ילדים מהשכבה שלי התחפשו לאנשי מסנג'ר- אחד כולו צבוע בפנים בצבע ירוק, עם בגדים ירוקים והכל, והשני אותו דבר רק כחול. ואז הם הסתובבו אחד עם השני
מוזרה - קופסת חלב
איך אפשר להיסחב עם כל זה?! מיוחדת - ילדה אחת מהשכבה שלי התחפשה שנה שעברה לטווס. הנוצות והאיפור שהיא שמה היו פשוט מדהימות!! ממש אהבתי. אני יכולה לחפש לכם אפילו תמונה שלה.. אם אמצא אעלה. מתאים לבנים- בנות
מתאים לבנות- כל מיני דברים סקסיים למינהם- שוטרת/חיילת/בוקרת, וכו'..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיזו מותק../images/Emo99.gif

יואו ס'פשושונית3> חמודה איך היא בכלל נותנת לך לשים עליה דברים
החתולה שלי תרצח אותי אם אני אנסה לשים עליה משהו~ LOL עכשיו חשבתי לנסות לשים עליה אוזני חתול
העיקר שהמוח שלי לא נמס.

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDD אוזני חתול על חתולה?

לדעתי היא תחתוך לך את כל היד 3:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, מה~

לחפש אותה בדראג
סתם נו. האוזניים שלי[של התחפושת כאילו] גם ככה גדולות מדי בשביל הראש שלה חח חמודה שלי3> וכן היא באמת תשרוט לי את היד אבל לא נורא3:

NoAmItA ChAn

New member
פעם ראשונה שאכלת אוזן המן?!?!?!

את לא ישראלית?! ותחפושת מסנג'ר זה אדיר XDDDDDDDDDDDDDDD והכלבה שלך מתוקההה *__________*

אני ממש לא ישראלית ../images/Emo223.gif

אני לא יודעת כלום על היסטוריית ישראל, לא חגים ולא כלום, האמת? גם לא משנה לי כלכך. וברור שאני לא ישראלית, אני הרי שונאת את פסח.
*מפסיקה להיות צינית*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחגשמחDDDDDDDDDD:

האם אתם אוהבים את חג הפורים? כככככככככככככןןןןןןןןןןןן~~~~~~~~33333333333333333333333333> האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן? בד"כ אני אוכלת 1 כדי לצאת לידי חובה וזהו. לא ממש אוהבת~ נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? *-* ממתי לקבל מלא ממתקים ומטעמים זה לא טוב?
האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? ...
אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? ככככככןןןןןןןןןןןDDDDDDDDDDDDD: אמ, כל שנה בפורים 100%, ומדי פעם בכנסים כשיש כוח להשקיע/לאלתר משהו לא מושקע~ [כמו בקיץ האחרון ש"התחפשתי" להטאליה- תליתי על עצמי דגל איטליה
] למה אתם מתחפשים השנה? חתולה. D: [או החתול במגפיים, איך שבא לכם.] ליצנים - חמודים או מפחידים? תלוי באיפור ובליצן עצמו. O_ם -תמונה מנטאלית של וואקו מאנימניאקס
- [כי הוא מפחד מליצנים~ 3>] מה לדעתכם התחפושת הכי... מצחיקה - דראג מוזרה - דראג מיוחדת - דראג מתאים לבנים- דראג מתאים לבנות- דראג *בכלל לא אובססיבית לדראג* *מצביעה על התמונה
* (ורק למקרה שזה מעניין מישהו- אדום: היצ'ול [סופר ג'וניור] צהוב: טאמין [שייני] כחול: ליטוק [סופר ג'וניור] וסתם עובדה רנדומאלית- ליטוק והיצ'ול גדולים מטאמין בדיוק ב10 שנים.
ליטוק נולד ב1.7.83, היצ'ול ב10.7.83, וטאמין ב18.7.93.
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifליטוק../images/Emo45.gif

והתמונה לא עושה איתו חסד, בד"כ הוא הרבה יותר נקבה): וגם בהופעה הזאת הוא היה חח פשוט הוא משומה הוריד את החולצה העליונה אז רואים את הכתפיים הממש ממש סקסיות [שלא ידעתי שיש לו!] שלו... P:

I'm a little bit scared of you.

האם אתם אוהבים את חג הפורים? כן. D: האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן? טוב, אני לא סובלת.
אבל הם לא הקינוח המועדף עליי.
נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? *-* כע, כע. :-|P האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? כן, חפרו לנו על זה בגן.
אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? אהבתי. אבל לא'דעת, כבר ירד לי החשק בכיתה י', בעיקר בגלל הבית ספר שבו אני נמצאת. גם השנה לא התחפשתי. בכלל לא הלכתי לפורימון.XD למה אתם מתחפשים השנה? ^
ליצנים - חמודים או מפחידים? פדופילים.
מה לדעתכם התחפושת הכי... מצחיקה - אמ. מוזרה - במבה.
מיוחדת - וונסדיי אדאמס. החלום שלי להתחפש אליה. *-* מתאים לבנים- פדופיל.
או דמות של ג'וני דפ.
מתאים לבנות- מתאים או משהו בדר"כ הן עושות? לרוב זה יצור חמוד ותמים, רק זנותי. לדוגמא, ארנב = בגד גוף ורוד, אוזניי ארנב, זנבנבון קטן ומחשוף עמוק. אבל אם רק מתאים אז כנראה מלכה/נסיכה או משהו כזה.XD

Rose131

New member
יאללה.

האם אתם אוהבים את חג הפורים? אההה.. כן, למה לא. האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן?אם הן טבעוניות.
נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? אם הוא טבעוני..
האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? אהא, שבוע שלם אנחנו חורשים על זה מכל הזוויות. אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? אמ, בפורים. או כשיש סיבה. למה אתם מתחפשים השנה? כמו שנה שעברה- כיפה אדומה. ובעדלאידע של המדרשה התיכון ביקש את עזרתנו להתחפש איתם אז אני מתחפשת למשהו בסגנון רחוב. כלומר, הבגדים שלי מכיתה ט'.
ליצנים - חמודים או מפחידים? חמודים. מה לדעתכם התחפושת הכי... נו אני לא יודעת. הכל זה לפי בן-אדם ומשמעות וכזה.

Because Of May

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo154.gifחג פורים שמח!../images/Emo149.gif../images/Emo152.gif. ../images/Emo109.gif

האם אתם אוהבים את חג הפורים? בין האהובים עליי :)
האם אתם אוהבי לאכול אוזני המן? רק כאלה עם שוקולד P:
נכון שזה כיף לקבל משלוח מנות מלא בממתקים ומטעמים? *-* כ"כ *________*
האם אתם מכירים את הסיפור במגילת אסתר? כן, למדתי אותו כל שנה מחדש ביסודי
.
אתם אוהבים להתחפש? אם כן, כל כמה זמן אתם מתחפשים? אם לא, מה הסיבה? אוהבת מאוד, ומתחפשת כל שנה
.
למה אתם מתחפשים השנה? עליסה בארץ הפלאות, וחבר טוב שלי לכובען המשוגע :). (בתמונה זה אני ועילי שהתחפש לאל יווני
).
ליצנים - חמודים או מפחידים? תלוי אם הם מעל טבעי או לא... XD
מה לדעתכם התחפושת הכי... אני מתייחסת לתחפושות של השנה
.
מצחיקה - ילד מהשכבה התחפש לשלגייה, וכמה חברים שלו לשבעת הגמדים XDDD.
מוזרה - התינוק של במבה. איכס, הם באו רק עם חיתולים, איכס.
מיוחדת - שתי בנות מהשכבה שלי בהתחפשו לאוואטר בצורה מדהימה! אני אעלה תמונה שלהן בקרוב
.
מתאים לבנים- תחפושות של בנות
.
מתאים לבנות- כמה בנות התחפשו לכלות והן היו מהממות... אז זה D:.

למעלה