שרשורפורים

barhenhalliwell

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gifשרשורפורים../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif

פורים אוטוטו כאן... ולחלק מהאנשים הוא כבר כאן
למה אתם מתחפשים\ התחפשתם השנה
(ספרו הכל..) למה התחפשתם שנה שעברה ובשנים קודמות
(יש תמונות
) איזו "תחפושת" לפי דעתכם הייתה הכי יפה בסדרה ( גם דמויות משנות ה70 נחשבות לתחפושת)

A CharmedOne

New member
או, התחפושות שלי מאוד יעניינו אתכם,

קודם כל, בכיתה ט' התחפשתי לבלת'זאור (שזה היה אחד הקשים, כולל קרחת מגומי והרבה(הרבה) אדום) בכיתה י' התחפשתי לשד פיורי (כמו פייפר ב-4x03, רק בן), וכן גם פה הציור של קווים ואלה לא היה קל. בכיתה יא' התחפשתי לשד בהשראה של איזה רקע שהכנתי. והשנה אני מתחפש לקיסר רומאי! נ.ב- יש לציין לשבח את אמא שעמלה על האיפור בשנים עברו, ח"ח!

flying eagle

New member
היה לנו היום

וגם מוקי בא להופיע, אבל אז התחיל גשם זלעפות ונאלצנו להפסיק הכול...
אני התחפשתי למישהי שרק יצאה מהמקלחת (שיער רטוב, מגבת) וכן, היה לי מ-א-ו-ד קר...
עוד מעט אולי יהיו תמונות... משום מה כולם כל הזמן היו בטוחים שאני ערומה מתחת למגבת... אנשים מוזרים
גם הייתה איזה פעם שהתחפשתי למישו פצוע עם קביים וכזה והמון אנשים באו ואמרו לי משו כמו: "וואי מסכנה! דווקא בפורים זה קרה לך?.."
פתיים בטירוף האנשים האלה...
בפרק של תחפושות אין על 3x04! פייפר כגלנדה בוורוד ובבלונד (
), פיבי כאלווירה מביעה מחאה עם מחשוף
ומאוחר יותר כשהיא "מאמצת את הקלישאה", ופרו כ.... למה היא התחפשה לעזאזל?

The Immortal Me

New member
חח../images/Emo215.gif

גאוני! (פיבי התחפשה לאיוול וויץ', פייפר לגוד וויץ', ופרו לסרפינה פקלה וויץ' BTW...) רוני
.

The Immortal Me

New member
אממ,../images/Emo215.gif

כאילו מכשפה במובן הישן, במובן של מלינדה וורן. כמו נימפות כאלה שקשורות לאדמה ועושות כשפים מסיבות לא ברורות ולאינטרסים לא ברורים. ~מיסטי~ ד"א, סרפינה פקלה היא ה-מכשפה מטרילוגית חומריו האפלים. רוני
.

yoad123

New member
חחח זהו משמה היה מוכר לי השם!

קראתי את שני הספרים הראשונים של חומריו האפלים, (השלישי פשוט שיעמם אותי... חבל) ולא זכרתי מאיפה מוכר לי השם סרפינה פקלה
חחח...

חג הפורים שלי.

אני מתחפש השנה לבנות הבלוג מארץ נהדרת ושיכנעתי את אחותי שכבר לא אוהבת מכושפות להתחפש עם עוד שתי בנות לפייפר פיבי ופרו הייתה לי דילמה קשה בין פרו לפיי'ג אבל פרו היתחלה איתן את המסע והייתה איתן 4 עונות אז היא יותר וותיקה ושנה שעברה הייתי בסקי

yoad123

New member
פרו היית שלוש עונות...

ואיך בדיוק אפשר להתחפש אליהן? ורעיון יפה לגביי בנות הבלוג.

אפשר להתחפש....

כל אחת לבשה שימלה או שחורה או אדומה הן שמו פעות ועשו כיאילו את הספר שלהן ומטאטא.

flying eagle

New member
הן עפו על מטאטא רק בפרק אחד לידיעתי

וגם, רק פיבי.... אתה סטיגמטי בדיוק כמו שפיבי טענה! חחחחחחחח
לי באמת כמה אנשים אמרו שהם היו בטוחים שאני אתחפש לאחת מהמכושפות, אבל אמרתי שאף אחד לא יבין את התחפושת כי זה להיראות כמו בנאדם רגיל...

The Immortal Me

New member
ווהו!../images/Emo215.gif../images/Emo152.gif

סופסוף אני יכולה לשתף עם מישהו את התחפושת (עד שב160 יפתחו שרשור פורים לפחות. שם יבינו יותר.
)! אז, אולי הראתי לכם ואולי לא, יש לי חולצה לבנה שכתוב עליה Black, Sirius Black בגדול, וגנבתי ממקורות חסויים וממש חמודים צעיף של גריפינדור (צהוב-אדום) והג'קט השחור המפורסם. טוב, אולי לא כל כך מרגש כמו של אנשים אחרים, אבל לאנשים שאוהבים ה"פ (ובעיקר סיריוס!!) זה ממש מגניב. נכון שזה מגניב? נכון?! שנה שעברה התחפשתי לפיראטית, לפני כן לערפד, לפני כן למקרר (בעצם, משי התחפשה למקרר אבל זה היה ממש מגניב! היא לקחה קרטון ענק וצבעה עליו מקרר, והדביקה עליו מגנטים והראש היה כאילו הפריזר והיה פתוח ועל הפנים של הדלת היו תלויות המון סוכריות. ממש מגניב!). אני לא היצור הכי מגניב, ושנה הבאה אני כנראה אבריז, אבל הפעם יש לי תחפושת של סיריוס אז אני חייבת לבוא... רוני
.

למעלה