אתגר פורים

ארטית

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifאתגר פורים../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אז כמובן שהאתגר הוא לאפר או להלביש על תמונת אדם תחפושת לפורים, ושיהיה מקורי. לבקשתי קיבלתי כמה דוגמניות שהתנדבו למשימה, באדיבות שת"פ עם פורום דוגמנות. אז תודה בנות! לאחר העלאת העבודות אני יארגן הצבעה למנצח ואספור קולות. לצערי בינתיים יש רק כבוד והערכה שאוכל להעניק לזוכה. אז תוכלו לעשות את זה בשביל הכיף! מהנהלת הפורום אמרו לי שלאתגר הבא יארגנו כנראה פרסים "אמיתיים". בינתיים תתאמנו. מקווה שתשקיעו ותהנו
מצרפת כמה לינקים לתת רעיונות והשראה: photoshop-radical-change אפקט של פנים שרופות ועוד בהמשך

ארטית

New member
והנה הבנות שמעוניינות להתחפש על ידכם ../images/Emo148.gif

תנו מחיאות כפיים ל... RoTeM18

ארטית

New member
ואחרונה אחרונה ובאמת חביבה... LenaKon

אחרונה בינתיים. אם יהיו עוד מתנדבים/ות, אעלה כמובן. בחרו מודל ויאללה, פורים שמייח!

ארטית

New member
אפשר

הבנות בטח יאהבו גם את המאמץ הזה, רק שלא תהיי חלק מהאתגר כמובן. אולי תנסי גם וגם?

ריטשתי דוגמנית מצילום שמצאתי בפייסבוק

התמונה השמאלית היא המקורית,והמרוטשת שלי היא הימנית. קרדיטים על התמונה: צלם יניב אדרי סטיילינג אורית אפרתי איפור שיער מיקי בוגנים שער וכתבה למגזין את. אני אשמח לתגובות :)

ארטית

New member
משחק יפה עם הצבעים

קשה לתת ביקורת כי לא ידוע בדיוק המטרה. אם זה היה שינוי צבעוני, אז נראה מגניב בשתי התמונות, רק הייתי עושה טיפול צבעוני שונה לרקע, לשיער ולעור הפנים. ככה הכל יצא בגוונים זהים. בתמונה הראשונה היא נראית כחולה, הייתי מוספיה מעט אדום לפנים למראה יותר טבעי, פחות מוגזם בחיוורון וקצת פחות כחול בשיער, שחור יותר חלק. התמונה השניה כמובן ירוקה, הייתי גם מוסיפה קצת צבע לפנים, להבדיל מהרקע.

למעלה