פורים מגיע!!

בשלולית

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif פורים מגיע!!

יש פה מישהו שמתחפש?
שרשרו את התחפושות הכי מדליקות שהיו לכם, וכמובן, אם אתם מתחפשים השנה למשהו... אז ספרו! ואני אספר אח"כ

Piren

New member
בטח!

אני כבר 21 שנה מתחפש לאלוהים... מחפשים ומחפשים אותי ולא מוצאים, אך עדיין כמה אנשים טוענים שהם מדברים איתי
למה שהשנה יהיה שונה?

בשלולית

New member
חחחח מסטול

לי יש תחפושת דיי מאגניבה השנה... נראה לי
אבל אני לא אגלה לכם עד שתשתפו איתי פעולה ותשרשרו הודעות מעניינותתתת

d a n i e l 111

New member
תחפושת מגניבה (אולי)...

קשור אם תאהבו אותה או לא.... דוס- חרדי...להתחפש לחרדי.... אני מתחפש לרופא...אבל תחפושת של דוס יכולה להיות מגניבה...

זה יכול להיות בלאגן.

כי אם מישהו התחפש לשמאלן נגיד..או סתם לערס מניאק.. אז יהיה לא נעים. כי אז הוא ירצה להכות את ההוא שהתחפש לחרדי. בגלל שהוא יאשים אותו(חלק מהתחפושת) בחורבן המדינה הקרב. ואז ההוא שהתחפש לחרדי יכול רק לקוות שמישהו בכיתה התחפש לשוטר. ולכן, אני ממליץ שאם כבר חושבים לכיוון הזה כדאי להתחפש לרבי. שתי סיבות טובות, האמת 3: *כל מי שהתחפש למשהו במגז הציבורי מכבד אותך ואולי מביא לך מתנות. *גם מי שהתחפש לערס או משהו לא יעשה לך כלום, כי תכלס לא יפה. *אם יש מישהו שהתחפש, כמו שהצעתם - לחרדי, הוא חייב לעשות מה שתגיד לו. זהו פוף.

בשלולית

New member
אתם משהו אתם!

בכל אופן, רציתי לספר על התחפושת שאני התחפשתי אליה.... ואתם מזה שיתפתם פעולה איתי! תודה!
בכל מקרה, עכשיו, אחרי פורים שהיה בבית ספר... יש לי יותר מה לספר עליה
ואני לא אחכה לתגובות שלכם כי בא לי להשוויץ!
כמו שאתם יודעים ( או לא יודעים) , גובהי 1.50. וכמו שאתם יודעים (או לא יודעים) , יש לי אחות תאומה שגם היא קצת פחות מ1.50. אז... אני, היא, ועוד 5 חברות, בערך באותו הגובה, התחפשנו לשבעה גמדים ! והייתה לנו שלגיה מהממת!!! (ידיד שלנו שהוא בערך 1.90! ) וזכינו במקום שלישי בתחרות תחפושות שהייתה בבית ספר ונקבעו 5 מקומות כך שמצבנו היה דיי טוב
*גאה בעצמי על הרעיון*

ט ו ב ו ש

New member
מגניב אבל

חברות של חברה שלי היתחפסו לשרק ופיונה
והן עוד עשו את התחפוסת לבד
אז זה ממש היה בסט

בשלולית

New member
גם אנחנו עשינו את התחפושת לבד!!!

תפרנו לידיד שלי חצאית וחולצה!! אני אעלה תמונות כשיהיו לי! ותפרנו לנו כובעים אדומים - לכל הגמדים היה פשוט מהמםםםם אני עדיין גאה מאוד
כי אני הייתי מאלה שדחפו מאוד לרעיון הזה!

למעלה