פ-ו-ר-י-ם!!!
|המן

../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifפ-ו-ר-י-ם!!!../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif|המן

פוריםם...
איזה חג כייפי
איך אתן הולכות לחגוג אותו
מה המשלוח מנות הכי מושקע שקיבלת?
וששלחת?
מה התחפושת הכי מגניבה שהתחפשת?
והכי נדושה?
איך נהיים שמחים??? בשמחה תמיייד!!

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

פורים שמח!!!
קודם כל- 'סתכלו!! (כנסו למבחן על פורים..) עוד מעט פורים!!!! אין לי שמץ מה אני הולכת לעשות, יש רעיונות?
המשלוח מנות הכי מושקע שקיבלתי היה מבת דודה שלי.. כולו מפוצץ!!
הכי מושקע ששלחתי היה לחברה, שיותר ממה שהוא הכיל, הוא סימל המון דברים [לא מובן, אני יודעת]
התחפושת הכי מגניבה? מוכרת משו [לא זוכרת]
מלכת אסתר חח..
שומעים מוזיקה!! ירדן-אהבתי ת'משפט האחרון שלך..
בשמחה תמיד!!

חלושקית

New member
אז ככה:

1) איך הולכת לחגוג אותו? בבית, עם המשפחה המדהימה שלי.. לצלם את האחיינים, לעשות סעודת מלכים עם כל המשפוחע. ביום ראשון מן הסתם שאסע לירושלים לבקר אצל הירושלמים המשוגעים שם... 2) משלוח מנות הכי מושקע? אממ זה היה שנה שעברה...אחותי קנתה לי פוף גדול ופיזרה עליו מלא שוקלודים וכתבה לי "פורים שמייח" 3) תחפושת הכי מגניבה שהתחפשתי? שנה שעברה לחסיד ובכתה ג' התחפשתי לתות. תחפושת נדושה? נראה לי שמלכת אסתר או כלה 4) איך נהיים שמחים? שותים וודקה. |אנאערף?|

../images/Emo13.gif

מה המשלוח מנות הכי מושקע שקיבלת?
משלוח מנות מחברה שלי שבאה עד לבית שלי [זה לא רגיל] והביאה משלוח מפוצץ..
וששלחת?
משלוח מנות ענק למדירה שלי..
מה התחפושת הכי מגניבה שהתחפשת?
גמד על פטרייה
והכי נדושה?
מלכת הכוכבים.. [ל-א התחפשתי למלכת אסתר]
איך נהיים שמחים???
רוקדים!! לומדים אמונה!!
פורים שמח יפותיי..

פורים מנוזל

פוריםם... איזה חג כייפי
איך אתן הולכות לחגוג אותו
מחר התחפושות,ואני כנראה אהיה במיטה,מנוזלת.. לגבי מגילה וסעודת פורים-מקווה להשתפר עד אז מה המשלוח מנות הכי מושקע שקיבלת? היה אחד שצירפו אליו ספל כזה עם תמונה של מסכה.. והוא היה בדיוק בגודל מתאים לשתות תה..רזה כזה,לא גדול כמו ספל קפה..ועכשיו הוא נעלם וששלחת? לא היה משו מיוחד. מה התחפושת הכי מגניבה שהתחפשת? לא היה והכי נדושה? כל המלכות האלה בגן..מלכת השמש,צלכת אסתר,ומלכת הלילה,ברצף של שנה אחרי שנה
איך נהיים שמחים??? שמים מזויקה ורוקדים
חג שמיח

פורים../images/Emo99.gif

פוריםם... איזה חג כייפי איך אתן הולכות לחגוג אותו
שאלה טובה.... עדיין אין לי שמץ... בטח נחגוג לאח שלי
יומולדת 19
מה המשלוח מנות הכי מושקע שקיבלת? חברה שלי הביאה לי בתוך מתקן גדול לעטים
מפוצץ ממתקים
וששלחת? אממממ לא זוכרת
מה התחפושת הכי מגניבה שהתחפשת? בכיתה ה' התחפשתי עם חברה לדומינו פיצה! אני הייתי דומינו והיא פיצה
והשנה אנחנו מתחפשות 4 חברות לפרפר נחמד: בץ, אוזה נולי ושבי...
והכי נדושה? אממממ רקדנית בלט
איך נהיים שמחים??? מתפללים בכוונה ורוקדים
הולכים להתנדב
היום התנדבנו לכבוד החג בבית אבות... היה ממש כיף, וכולם שם התרגשו

../images/Emo207.gif בדיחות מצחיקות לפורים../images/Emo70.gif

בשבת אסור: * לצאת לדייטים – משום בורר. * ללמוד למבחן – משום חורש. * לעצבן מישהו – משום מבעיר. * למסור דרישת שלום – משום דש. * לסמוך על מישהו – משום בונה. * לספר בדיחה – משום קורע.
למה אסור להפוך תנין בשבת? – הוא מוקצה מחמת גדר...
שלום וישראל מהלכים בדרך. הולכים והולכים, והדרך לא רוצה להיגמר.. פונה שלום לישראל: "כואבות לי הרגליים, תרים אותי על הכתפיים". מסרב ישראל ואומר: "תרים אותי אתה!!". עוד הם מתווכחים ופתאום שלום אומר: "אבל הרי כתוב: " וראה בנים לבניך, שלום על ישראל!!" כתוב אז כתוב... ותוך שניות שלום על הכתפיים. הדרך ממשיכה, וישראל אומר לשלום: "בוא נתחלף, כואבות לי הכתפיים!" שלום מסרב, ותוך שניות ישראל מתכופף ומעיף אותו חזק לאדמה. פצוע כולו, שואל אותו שלום: "למה??" ומקבל מיד תשובה: "מקרא מפורש הוא: 'ונתתי שלום בארץ'!! "
היה-היו פעם 2 עכברים. עכבר א' התחיל לחפור ולחפור (תרתי-משמע). שאל אותו עכבר ב': "מה אתה עושה??" ומיד נענה: "-מחילה, מחילה..."
בייני"ש אחד נכנס לתדלק. כשהתמלא המיכל – פנה אליו המתדלק ושאל: "אשראי?" ענה לו הבייני"ש בחיוך: "-אשריך, אשריך!!"
תימני מגיע לעוה"ב. עוד לא נכנס – וכבר זורקים אותו לתוך סיר מלא מים רותחים... בין צרחה לצרחה עוד הספיק התימני לצעוק לאיזה מלאך "למה????????" וקיבל מיד את התשובה: "כלי שני לא מבשל אה?????????.."
– איך מרכזניק מתלבש לשבת? - מוציא את העט...
מספרים על קמצן שהגיע לביתו, ואשתו אמרה לו שהעוף מקולקל, וצריך לזרוק אותו. "לזרוק?!" נבהל הקמצן. "אפשר לתת לעני שממול. הוא לא ראה עוף כבר שנים!" שמח העני ואכל את העוף, אך מיד הובהל לבית חולים. למחרת שמע על זה הקמצן, והלך לבקר את שכנו בבית חולים. ובכל זאת, בלילה נפטר העני וההלוויה נתקיימה למחר.. אמר הקמצן לאשתו: "ואת עוד רצית לזרוק את העוף?! ארבע מצוות קיימנו בזכותו: מתן בסתר, ביקור חולים, הלווית המת, וגם ניחום אבלים.."

למעלה