נעים מאוד אמרתי? וחג שמח!
K keren1980 New member 4/3/04 #4 ../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifחג פורים שמח
ז ז י ג ז ג New member 4/3/04 #5 פורים שמח.. תגידי לחבר שלך שזה לא יפה שהוא לא עונה לי כשאני צריך אותו!
F free soul New member 4/3/04 #6 פורים הכי שמייח שיש!!!!!!! יאלללה!!!!!!!! אני שמחה ומאושרת!!!! מי בא לפארטי מחר?! אני!! שיכורה אני מחום
פורים הכי שמייח שיש!!!!!!! יאלללה!!!!!!!! אני שמחה ומאושרת!!!! מי בא לפארטי מחר?! אני!! שיכורה אני מחום
נ נרקיסטית New member 5/3/04 #8 חג שמח לכולםםם ../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif
F free soul New member 5/3/04 #9 היתחפשתם כבר..? או שמחכים לערב? טוב, אני לא יכולתי לחכות! הינה אני...
E ebony New member 5/3/04 #10 התחפשתי אתמול../images/Emo13.gif התחפשתי ל Wednesday ממשפחת אדמס היה ממש ממש ממש ממממשששששששששש מגניב וגיליתי שללכת למועדון לבד זה לא כזה נוראי כי במילא אני מכירה שם את כולם........ מה איתכם כבר חגגתם את פורים אבונית
התחפשתי אתמול../images/Emo13.gif התחפשתי ל Wednesday ממשפחת אדמס היה ממש ממש ממש ממממשששששששששש מגניב וגיליתי שללכת למועדון לבד זה לא כזה נוראי כי במילא אני מכירה שם את כולם........ מה איתכם כבר חגגתם את פורים אבונית