פורים קרב ובא

A d i d a

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifפורים קרב ובא../images/Emo19.gif

נכון היה בסוף השנה את טקס נבחרי השנה
אז... טקס נבחרי פורים
מועמדויות: אסתר
(בחרתי את הקריטריונים לפי הבת שאף פעם לא רבה עם מישהו וכותבת הרבה) 1. צ'וקי (איך קוראים לך? cHoOcHi girl) 2. אריאלה (אני רואה כפול) 3. נועה (נועה הרשקוביץ) 4. שרה (שרוש LOVE אולסן) המן
(בחרתי את זה לפי בנים כי אין לנו הרבה בנים, משמע--> אין לנו מועמדים לבנים רעים) 1. מוטי (motib4) 2. יוני (אז מה אם הוא פרש..?) 3. מוטי (motib4) 4. יוני...
מרדכי
(בחרתי את הקריטריון הזה לפי בני נקודה.) 1. מוטי (motib4) 2. יוני 3. מוטי (motib4) 4. יוני
אחשורוש
1. מוטי (motib4 ) 2. יוני (motib4) 3. מוטי (motib4) 4. יוני (motib4) ושתי
(בחרתי את הקריטריון הזה לפי בנות שרבו בפורום פעם או עכשיו למרות שאם נכנסים לתוך המגיללה, ושתי באמת הייתה טובה.. אבל לא נכנסים
) 1. עדי (יאפ, מה לעשות? A d i d a) 2. קארין (זוכרת שפעם רבת עם נוגה? RinRan
) 3. עומר (רבת איתי פעם לא? Coo¢k£i ²°°²
) 4. נוגה (Alexis14) נא לשלוח לי מסרים!

A d i d a

New member
כמה טעויות.. ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בני= בניפם והתכוונתי לשים ת'ניק של מוטי רק ליד השם של מוטי. ולא גם ליד השם של יוני.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

עדי, דבר ראשון- ח"ח. דבר שני- היו עוד בנים בפורום
למשל- אסף, שעזב... יש את ניר שעדיין חי ונושם בפורום. היו עוד כל מיני בנים בקיץ ובספטמבר-אוקטובר אבל לוידעת מה קרה להם...

RinRan

New member

עדי, דבר ראשון- ח"ח. דבר שני- היו עוד בנים בפורום
למשל- אסף, שעזב... יש את ניר שעדיין חי ונושם בפורום. היו עוד כל מיני בנים בקיץ ובספטמבר-אוקטובר אבל לוידעת מה קרה להם...

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

יש לי 2 דברים להגיד...: 1. כל הכבוד על הרעיון.. 2. למה לא אוספת את כל הילדים שבפורום
לדעתי זה לא פייר ואני אף פעם לא רבתי... (אולי אני לא כותבת הרבה אבל בכול זאת את יכולה לאוסיף אותי 3.

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

הייי
אני לא רבתי עם אפחד
אולי אני עצבנית אבל זה משהו אחד
... למה אני לא שם
נעלבתי......

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

גמאני נעלבתי.. זה לא פייר שחלק יהיו וחלק לא

../images/Emo6.gif מותק../images/Emo85.gif

מזכיר לי שבכיתה ו' ביסדוי אני הייתי אסתר בתפקיד הראשי והייתי צריכה ללכת יד ויד עם החתן שלי ואז כולם צחקו חחחחחח היינו עוד קטנים ולא רציתי ללכת איתו יד ביד

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

תשמעו, אני לא יכולה לשים את כולם בטקס אלא אם כן יהיו לי עוד מועמדויות (אני פתוחה להצאות ---> במסר). אני כתבתי את האנשים שהכי בולטים בעייני בפורום הזה. כתבתי שם שאותם אנשים כתבו הרבה בפורום לא? ואם זה הקטע של צ'וקי החדשה או איך שקוראים לה, הייתה חסרה לי מועמדת אחת אז פשוט בחרתי אחת מהפורום. אני יודעת שרובכם כתבתם יותר ממנה אבל עובדה שלא בלטתם מספיק כדי שאני אזכור לשים אותכם. אני ממש מצטערת אם זה פוגע באנשים אבל יש קצת מועמדויות, קצת בנים והההמממוווןןןן בנות. תציעו לי קטגוריות חדשות ואני אשמח לצרף עוד אנשים
עמכם הסליחה...

ג'י, טנקס...--->

כמו בטקס "נבחרי השנה", שוב לא הכניסו אותי... באמת תודה
עדי, אם זה בגלל שרבת איתי, אז זה באמת מגעיל. בסדר, אם אני לא נחשבת לחלק מהפורום מבחינתכם, (עובדה ששוכחים אותי
), אז אני גם לא חייבת לעשות משחקים וכו'.

אוי...סליחה.

לא קראתי את כל השירשור.. עכשיו אני רואה שבאמת לא הכנסת את כולם. למרות שאני חושבת שאני די בולטת בפורום
לא משנה, אין לי חשק להצביע, סורי.

RinRan

New member

בואו נקבע חוק חדש בפורום- לשים קץ לרחמים העצמיים
זה ממש ממש מעצבן
וחוץ מזה, שרונוש- הייתי מעדיפה להתחלף איתך ולא להיות ברשימה, מאשר להיות בקטגוריית 'ושתי' חחחח... אבל מילא...

דווקא לא...

נכון, הרחמים העצמיים ב'מת מעצבנים...אבל זה לא מה שניסיתי להבהיר כאן...אלא ניסיתי להגיד שחבל שאני לא נחשבת בפורום. בטקס נבחרי השנה בכלל לא הייתי במועמדות, אני ועוד מישו היינו היחידות
אה...ואני דווקא הייתי רוצה להיות ברשימה, אפילו בקטגוריית "ושתי"...ככה לפחות הייתי מרגישה שלא שכחו אותי...הרי אני רבתי הרבה, וכמובן, גם עם עדי. אז מה היה כל-כך קשה להכניס אותי? נ.ב אני ממש מצטערת לכל המשתתפים, אבל אני חושבת שתחרות הבובות שתכננתי, לא תתקיים
גם בשל המשתתפים הרבים (ציניות..), גם בשל ההתלהבויות (והדעות החיוביות), וגם בגלל שפשוט לא בא לי לעשות לפורום משחק, לא רק בגלל זה.

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif נכון אבל...../images/Emo4.gif

בואו לא נהיה קטנונים... עובדה שאני בנבחרי השנה הייתי מועמדת לקטגוריה בלתי אפשרית מבחינתי (עם מוטי ונגה ומי ששכחתי סורי) אבל זכיתי בגלל שהייתי מגישה
שאווה לא?

Alexis14

New member
שרון!../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

זה ממש לא נכון מה שאת אומרת... יש ה-מון אנשים בפורום ואני יודעת שזה מעליב כשלא מחשיבים אותך או מזכירים את השם שלך, אבל זה לא אומר שאת לא חלק מהפורום! ויכול להיות שפשוט בנבחרי השנה אריאלה לא ראתה שבלטת בנושא מסויים, אבל אני בטוחה שאם התחרות הייתה מתקיימת עכשיו דברים היו משתנים. והפעם- ראית שעדי עשתה תחרות די מצומצמת, ואני בטוחה שהיא השתדלה לא לפגוע באף אחד אבל בכל זאת זה די קשה למצוא קטגוריה לכל ילד... ואם זה כ"כ חשוב לך- אני מוכנה לוותר על המועמדות שלי למענך

--->

המממ...בנבחרי השנה אריאלה הודתה שהיא שכחה אותי
ולא בגלל שלא בלטתי בשומדבר...בלטתי בהמון קטגוריות שם...ושם כל הפורום היה...אבל לא משנה, שכחתי כבר. (לאב יו אריאלה
) פשוט זה עיצבן אותי שעד ששמחתי וראיתי את הכותרת והבנתי שזה משו דומה, פתאום שוב אני לא נמצאת בין "המועמדים". זה מרגיז ביותר. לא משנה. ו-תודה רבה נוגו'ש...אבל לא תודה. אני לא נואשת או משו כזה. אם היא בחרה בך, כנראה שאת מתאימה לקטגורייה
(מחזירה לך פרח בחזרה
)

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifשרון..

לא כל הפורום היה שם, גם אני לא הייתי... לא שם ולא כאן... לא נורא, "רסיסטירה"

למעלה