פורים!

../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif פורים! ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

חג שמח! D: נו, אז התחפשתם כבר? אם כן, למה? ואם לא, למה לא? XD אני אישית לא התחפשתי כי אני לא סובלת את זה.
וגם כי אין לי איפה להתחפש כי אין ביצפר, יש טיול שנתי ולא יצאתי.
אני לא מעניינת, ספרו אתם.
D:

טיול שנתי במקום פורים?!

מה זה הזבל הזה?! ואני לא התחפשתי, וגם לא הלכתי לבצפר.. כי לא היתה לי תחפושת אז סתם הייתי בדיכאון ולא רציתי ללכת. כבר אמרתי שפורים זה החג שאני הכי אוהבת? זה ביאס אותי רצח. S:

mayu101

New member
את האמת

אני חושבת שהלהתחפש זה לא הכל בפורים צריך לשמוח.. אפשר לשמוח בלי תחפושת...אני שמחתי בלי תחפושת.. (אני הבנתי חלקית מה הפואנטה של מה שכתבתי כרגע..
)

mayu101

New member
פורים משולםםםםםם!!!!!!

הוו אני מאושרת היום התחפשנו..אותו אחד נחמד היה איתי כל היום ושאני אומרת כל היום אני מתכוונת לזה.. הלכנו להתבודד. לא קרה משו מסעיר במיוחד..אבל דיברנו ישבנו קרוב אחד לשני..החזקנו ידים הכי מסעיר שקרה היה נשיקה על הלחי..
וחיבוק גדול. הווווווווווווו.............אני מתה מרוב אושר!!!!
בסופו של דבר לא התחפשתי..לא נורא..פורים 2008 היה שווה!

חחחחחחח לפחות מתפתח אצלכם משהו

לא דיברתי איתו יומיים... בגלל שהוא כועס שהלכתי למסיבה.

mayu101

New member
אוייי

לא נורא..את יודעת בנים עושים שטויות מכל דבר.. אל תקחי אותו ברצינות בקטעים כאלה.. גם שלי ככה..(דיברתי עליו כרכוש שלי...חחח) תגידי לו שהיה לא משעמם בחיים בלעדייך..
בהצלחה

שתיכן מעתיקניות ../images/Emo46.gif

אני התחפשתי לערפדית! סתם נו, כפרעלייכן, יש לכן טעם טוב ^^

whatascene

New member
גם אני לא התחפשתי ../images/Emo10.gif

האמת שאני מתה על פורים אז זה ממש מבאס.. לא היה לי שום רעיון לתחפושת מגניבה, אז מחר בצבא ("מסיבת פורים" קטנה..) אני אגיע בתור חתולה שחורה (וג'ינג'ית.. הממ). למרות שהייתי במסיבת רחוב בפלורנטין בחמישי והיה מצויין. אני מתה על החג הזה!

Because Of May

New member
מחר- לבוקרת/קאבואית../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif

המקוריות, רבותיי, המקוריות! (תמונה מחר כנראה
)

אני התחפשתי לשטןD:

הו, המקוריות...XD אבל במודיעין יש מישהו שהתחפש לM שאדווז מאבנג'ד ויצא לו כלכךךךך דומהD: -> (השמאלי)

למעלה