חג פורים שמח לא צריך להגיב בשרשור של בן חזרתי לא הייתי פה מאה שנה
C choul New member 16/3/03 #1 ../images/Emo154.gif../images/Emo154.gifחג פורים שמח../images/Emo154.gif לא צריך להגיב בשרשור של בן חזרתי לא הייתי פה מאה שנה
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gifחג פורים שמח../images/Emo154.gif לא צריך להגיב בשרשור של בן חזרתי לא הייתי פה מאה שנה
ב בהביבו New member 16/3/03 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת לא הייתם צריכים להגיב לשירשור שלי, אבל שיהיה.. חג שמח לכולם !!! (וגם לך עופרי)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת לא הייתם צריכים להגיב לשירשור שלי, אבל שיהיה.. חג שמח לכולם !!! (וגם לך עופרי)
C choul New member 16/3/03 #3 גם לך בן! מה אתה עושה בחג? אני מפסיד את כל המסיבות=\באומן במפלפס אבל נוסע לורד הגליל
ב בהביבו New member 16/3/03 #4 תפוווווז, אני....../images/Emo26.gif חוללההה, דווקא יש מסיבות פ333333ות כרגע בחיפה, והמונ ית כבר חיכתה לי, אבל מה לעשות שיש לי חום והאף שלי בריכה?!?!? לאא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. (כןןןן נורא)
תפוווווז, אני....../images/Emo26.gif חוללההה, דווקא יש מסיבות פ333333ות כרגע בחיפה, והמונ ית כבר חיכתה לי, אבל מה לעשות שיש לי חום והאף שלי בריכה?!?!? לאא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. (כןןןן נורא)
C choul New member 16/3/03 #5 גם אני קצת חולה אבל את כל המסיבות אני מפסיד כבר כמה שבועות לא הייתי באומן
P pinoki New member 17/3/03 #7 חג פורים שמח../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איפה ביליתם ???
L lil bad ridin hood New member 18/3/03 #8 חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif וואי, כמה זמן לא כתבתי פה.. אניוואי.. אני הייתי בג'י, ויתרתי על ההופעה של מוקי + מסיבה בתל יצחק אתמול, והיום אני הולכת לסנטר לתחרות ברייקדאנס
חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif וואי, כמה זמן לא כתבתי פה.. אניוואי.. אני הייתי בג'י, ויתרתי על ההופעה של מוקי + מסיבה בתל יצחק אתמול, והיום אני הולכת לסנטר לתחרות ברייקדאנס