משחק

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif משחק../images/Emo70.gif

או קיי....
לאחר המשחק של נגה "מה יש לכם בכיסים של הג'קט, הגיע המשחק שלי
מה יש לכם על הידיים? כל אחד כותב מה יש לו על הידיים (תכשיטים וכאלה...) אני
לי יש המון טבעות... אני שמה אותן לפי מצבח הרוח! יד שמאל- שעון טורקיז של Baby G שקיבלתי לבת מצווה טבעת סגולה מפלסטיק- עם גוונים של סגול... זה על הקמיצה, על האגודל יש לי טבעת חום גוף\הרגשות וואטאבר...היא עכשיו סגולה ואין לי שמץ של מושג מה זה אומר. יד ימין!- על הקמיצה יש לי טבעת עם כל צבעי הקשת
בגוונים רכים כאלה... מתה על הטבעת הזאת! על האמה יש לי טבעת ענקית מפלסטיק עם כל מיני צבעים, היא של חברה שלי! ועל היד יש לי צמיד חברות מחרוזים - (הילושי ורומוש
) וזהו! כתבו אתם

REUT112

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאוקי אני---->

יש לי על כל האצבעות טבעות, כמו של מריצה הנוצות האלה, בכל מיני צבעים ויש לי גם שלקים אם אתם מכירים, 15 על יד אחת ועוד 15 על יד שניה וכמה זה ביחד? 30 שלקים זהו. סיימתי

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאוקיי...

אוקיי אני מקודם התקלחתי אז כרגע כרגע זה לא עלי... ביד ימין יש לי צמיד שחברה שלי אמרה לי לשמור לה ובסוף זה נשאר אצלי היום... וביד שמאל יש לי שעון ירוק של חברת לא יודעת מה........ וגם יש לי טבעת עם מגן דוד על הבוהן...

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifיש לי על היידים...

טוב על הידיים יש לי.....
יד ימין - קוקיה...
בשביל שאני לא יצטרך לעלות לחר שלי כשאני יוצאת..
יש שמאל - שעון.... והוא חדש...
אההה והוא ביבי ג'י וזהו... אני ש=ו=נ=א=ת שיש לי דברים על היידים... זה מחרפן אותיייייייייי

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

אני : תמיד יש לי גומיה שחורה על יד ימין
אבל תמייייייייייד
וזהו ....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אני שונאת שיש לי דברים לוחצים על הידיים [גומיות לוחצות כאלה וזה...] so... כרגע יש לי רק שעון של נייק ורוד-ירוק-שקוף [על יד שמאל
]

A d i d a

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

יד שמאל: שעון משוויץ אממממ יאמי! יד ימין: 3 טבעות מכסף דקות כאלה שמחוברות ביחד (יוצא טבעת אחת גדולה מכסף) על הזרת. על הקמיצה טבעת ממש מגניבה מכסף בצורת A (עדי) ויוצא מהA משהו כזה מתנדנד בצורת עלה קטן. מסובך. יפה! תראו כשנהיה במפגשפורום.

למעלה