אז איך היה ליל הסדר?

A t z a

New member
../images/Emo155.gifאז איך היה ליל הסדר?../images/Emo161.gif../images/Emo80.gif

איך עבר עליכם הערב? שרשרו לכן חוויות, סיפורים, צחוקים, מריבות וקטעים אחרים
אתם בטח תוהים מה אני עושה בבית כלכך מוקדם..אני אגלה לכם סוד... סיימנו את הסדר עוד ב7 וקצת...(מה לעשות שסבא'לה בן 85 ורגיל לאכול ב6?
) כמו כל שנה אנחנו רק 7 אנשים, וכמו תמיד היה מצחיק ומפגר... עד שאמא שלי המעפעפנה החליטה לעצבן אותי,ומאז אותו רגע עמדתי להרוג אותה כל ליל הסדר
. והשאלה הגדולה מכולן: גם אצלכם יש את הכאפות שמקריא "בן זונה" במקום "בן זומא"
? כל שנה זה קורה וכל שנה זה קורע מצחוק!
חג שמח!!!

dsol

New member
היה שמן... ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

כלומר.. אני שמן
אומנם הסדר עוד לא נגמר.. רק מפנים את השולחן עכשיו ואחרי זה ממשיכים את ההגדה אבל אכלתי כל כך הרבהההההההההה
9 מצות... שניצל ממולא... הרבה כבש |בעעהההה|... ומרק של פסח
ובקושי הצלחתי להקים את עצמי מהכיסא אוח פסח פסח.. אכן שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא אחד מי יודע.. אחד אני יודע.. אחד דודי שמן !

dsol

New member
ואי ../images/Emo6.gif_../images/Emo189.gif

אחי חש שאליהו הנביא זה סנטה קלאוס... הוא רוצה להישאר ער כדי לראות אותו ולדבר איתו בסוף הוא התפשר על לכתוב לו מכתב והוא שידל אותי לכתוב לו
"לאליהו הנביא, אנחנו אוהבים אותם.. תבוא לבקר כל פסח, אתה חמוד ויפה ונחמד... בלא בלא בלא..."

a d i 8

New member
אז ככה...

זה היה הסדר הכי הזוייייייייי שהיה לי בחיים!! השנה זה היה רק-אבא,אמא,אח ואנוכי... כןכן 4 אנשים זהו 4. האמת שזה בחיייייםםם שלי לא נהנתי כלכך בסדר...
היה מלא אוכל טעים
והיה הכי צחוקים בעולם ופעם ראשונה בחיים שישבנו וקראנו את כ-ל ההגדה ניראה לי
בקיצור היה שווה ביותר
[אהההההה..ודרך אגב יש עוד 25 שעות ו-13 דק' ליומולדת 18
]

חח וואי היה דווקא נחמד ומצחיק

משפחה מטומטמת יש לאבא שלי..עכשיו אני מבינה מאיפה ירשתי ת'טימטום
לי ולאחיות שלי יצא לקרוא את 4 הבנים..אז לי יצא לקרוא את ה'תם'
ולאחותי השטן יצא לקרוא ת'רשע חח כמה צחקנו עליה חח אח"כ בת דודה התחילה לשיר שם שירים..וכלמיני חח האמת שכן אמרו אצלנו "בן זונה" והתחילו לספר גם בדיחות סקס חח איכס זה מגעיל לשמוע אנשים בני 50 מספרים בדיחות על סקס
אבל היה נחמד חח..חזרנו הבייתה ב1 בלילה

A t z a

New member
שאלוהים יעזור../images/Emo5.gif../images/Emo80.gif

גמאני לא מתחברת לעניין הגועלי הזה... וסחטיין על הליל סדר המאוחר שלכם,נשמע מגניב:)

מאיה911

New member
היה מצחיק בטרוףףףף../images/Emo9.gif!

כל המשפחה של אמא עשו אצלינו את הסדר.. כל הבנות דודות הכופרות שלי עשו תשבצים כשקראנו את ההגדה! אני באותו הזמן הייתי עסוקה בלחסל את הבקבוק יין שהיה לי מול הפרצוף
(המשימה הושגה בהצלחה
חחח) בסוף הערב הייתי כבר מסטולה לגמריי וכל המשפחה שלי הסתבטה עליי.. חוץ מיזה היה אוכל טעים בטרוףףףף
! טחנתי כמו מטורפת.. הסדר היה כיף.. כל הקטע שצריך לסדר את הדברים אחריי זה כבר באסה...!

למעלה