הכל אני צריכה לעשות בבית הזה?

מיטללל

New member
../images/Emo155.gifהכל אני צריכה לעשות בבית הזה?

חג פסח שמח ומהנה לכווווווולם
איפה אתם עושים את הסדר? כמה ימים אתם בחופש? מה התוכניות?

RVD18

New member
../images/Emo26.gif

איפה אתם עושים את הסדר? אצל סבא וסבתא וממש אין לי כח לזה. כמה ימים אתם בחופש? כל השבוע מה התוכניות? לנוח

danielo18

New member
את האשה..לא?

איפה אתם עושים את הסדר? -------> בבית,כרגיל. כמה ימים אתם בחופש?-------> אני כבר שלושה חודשים בחופש..אז שבפסח אני אעבוד?? אבל יש לי ראיון ביום ד',נקווה שאולי משהו בחיי יסתדר. מה התוכניות? ------> לשרוד שבוע בלי בירה ובלי לחם - נראה לי המשימה הכי קשה שהיתה לי EVER.

Lir האחת

New member
טוב נו.....גמני! ../images/Emo13.gif

איפה אתם עושים את הסדר?אצל הדודים היקרים
כמה ימים אתם בחופש?שנה
מה התוכניות?פפף...יש מלא
חג פסח שמח וכשר לכווווווולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
../images/Emo159.gif

איפה אתם עושים את הסדר? לצערי, בבית.
כמה ימים אתם בחופש? אני בחופש כבר שבועיים+, חופש שייגמר [לצערי...] יום שלישי הבא.
מה התוכניות? להחלים ולהכין 2 עבודות.
חג שמייח

../images/Emo67.gifאת נשמעת כמו אמא שלי

בכותרת... איפה אתם עושים את הסדר? אצל סבא וסבתא (שזה נקרא בבית כי הם גרים מעלינו) כמה ימים אתם בחופש?אני בחופש כבר כמה חודשים טובים....חוץ מכמה חזרות ופרוייקטים..אני עדיין בחופש מה התוכניות? האמת שאין ממש. בטח לצאת הרבה, לשתות הרבה, לנסות להכיר מישהו שהוא לא חלאה...הדברים הרגילים. לסיים הרשמות לבתי ספר , להתאמן

../images/Emo124.gifמה?????????!?!!?!?!!!!!!?!!?

מה קרה לצבע שלי? מה עשיתי לא בסדר? אני מרגישה כל כך חיוורת וסתמית.... חסרת ייחודיות, סתם עוד אחת מפשוטי העם בפורום. אין, אני פשוט בשוק. אם אני לא אחזור לצבע הטבעי שלי אני מאיימת עלייך מיטל בחרם קבוצתי על הפורום שלך. אני אסית את כולם ואנחנו נסתובב יחד בקבוצה גדולה בהפסקה ונאיים עלייך
אוי אוי אוי, אין, אני בהלם למה זה מגיע לי
להחזיר לי את הצבע לאלתר!
מי בעד?
יאללה , אני מתחילה פה החתמת עצומה
כולםםםם להצביע!
אין אין, פשווט רגע קשה לכל הפורום..

RVD18

New member
../images/Emo45.gif

ידעתי שמשהו פה נראה לי מוזר. נראה לי שליר שיחקה עם הצבעים לפני המתיחה שלה של ה-1 באפריל. תקלה רצינית חח.....

הממ..

עושים אצל סבתא.. כמה ימים חופש.. הממ לא יודע חוזרים ללימודים ולעבודה אחרי החג למרות שאצלי שום דבר לא בטוח כי מצד אחד כנראה גם תהיה אצלי שביתה בעבודה.. וגם בלימודים... אז חחחחחחח.. לגבי תוכניות..אני זורם.. מישהיא כאן הולכת לאילת סופ"ש הקרוב... ? אם בא לה לאכול איתי קצת מצות ולשתות יין... :)...

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אח, סופסוף זה נגמר.

מלחמת התשה. in my own home.
הביאו את הילד של... שהתגעגע אליי בטירוף אחרי שמזמן לא עשיתי לו בייביסיטר, וכל הערב "נעהה, תשחקי איתי", וכשנגמר לי הכח, זרק עליי בובות קטנות כדי שאני אקום. [ילד בן 3, לא אלים. סתם עשה את זה] הביאו את הכלבה שמזמן לא שמרתי עליה, שרצתה תשומת לב, ונתתי.. הביאו והביאו ושאלו ורצו, ואני התעוררתי בכלל חולה
אני ב"חופש" עד יום רביעי הבא.. זה לא לגמרי חופש, בגלל שכל השבוע הבא אני בחזרות אינטנסיביות להצגה שקבוצת הדרמה שלי מעלה בבתי ספר. התוכניות.. אין לי מושג. כעיקרון הייתי אמורה לנסוע עם כמה ידידים לאילת מחר, עד יום חמישי בבוקר, אבל הם לא דיברו איתי כבר מלא זמן.. הייתי אמורה גם לנסוע לבוםבמלה, אבל יש הזמנה רק לי, ולחברה שלי אין עדיין.
אז נראה.

קצת באיחור......:)

איפה אתם עושים את הסדר? עבדתי !!! אבל שתיתי יותר מהאורחים במלון נראה לי
היה כיף.. כמה ימים אתם בחופש? הרבה ! מה התוכניות? יש הרבה... :) שיהיה לכם חג שמח!!!

comet9

New member
גם אני מהמאחרים

עשיתי אצל סבתא רק בחג.. אבל עובד חצאי ימים ממ... לפגוש הרבה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן.

למעלה