ושוב- שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo155.gifושוב- שיר השבוע

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו בית/משפט השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם? מצטערת על הבלבול אני קצת מעופפת

פופי דו

New member
תודה!ועונה../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם?אמממ sick-son of dork ו- panic!at the diso-i write sins not tragdies ממש התאהבתי בשיר הזה
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?no worries דני כזה מושי שם
מהו אלבום השבוע שלכם?אממ של סאן אוף דורק. מהו בית/משפט השבוע שלכם?אממ אין.. מהו סמיילי השבוע שלכם?

עונה...ותודה...../images/Emo140.gif

מהו שיר השבוע שלכם? לאור הירח..
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?obviously
מהו אלבום השבוע שלכם?אאממממ....
מהו בית/משפט השבוע שלכם?משפט: לך תחפש מי ינענע אותך(אם זאת הכוונה)
מהו סמיילי השבוע שלכם?

M a y a 182

New member
עונה../images/Emo8.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Busted - Thats What I Go To School For מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Get Over You מהו אלבום השבוע שלכם? של Fall Out Boys מהו בית/משפט השבוע שלכם?I'm torn up inside Theres a hole in my mind When you’re not next to me So I hope you choke and die On every single lie look what you've done to me מהו סמיילי השבוע שלכם?
<נכון שהוא מזכיר את טום?> (אם אתן לא מכירות אותי אני די חדשה והגבתי בפורום בקושי פעם אחת..)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gifשליייי../images/Emo41.gif

מהו שיר השבוע שלכם- Busted - Nerdy Son of Dork - Holly...I'm The One Son Of Dork - Boyband Fall Out Boy-A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me
מהו שיר השבוע של מקפליי- All About You She Loves You I've Got You Surfer Babe- חולה על השיר הזהה
מהו אלבום השבוע שלכם- Wonderland -מקפליי
מהו בית\משפט השבוע שלכם-You don’t think that you’re my type But you are, but you are, but you are, but you are יש מישו שאני צריכה להגיד לו זאת..חח
מהו סמיילי השבוע שלכם-
שלמות

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo155.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Without Me-אמינם Spoonge Bob No,No,No,-דסטניז צ'יילד Thunderbirds Are Go!-באסטד לא קל-היהודים פיוטה-היהודים אלה-היהודים הזמן שלך-היהודים מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Help מהו אלבום השבוע שלכם?The Eminem Show מציאות נפרדת מהו בית/משפט השבוע שלכם?משהו שהיילי ארמה במגרש ביתי:"i'm sorry,people are soooooooo jealouse of me" מהו סמיילי השבוע שלכם?
תודה רבה חן!

m i c k e y 15

New member
יווו איזה מוזרר..הרגע

כזה שמעתי help וחשבתי שאף אחד לא מכיר את השיר הזה שלהם..חח של מקפליי כי אני לא ידעתי.. וכאילו רק אתמול הורדתי..וחשבתי לשים אותו בשיר השבוע..חח פריקי.. וספונג' בוב? איזה שיר יש לו.. ואח שלי כל השבוע שומע תשיר הזה של אמינם חח הוא חולה עליו..

Hip Hop star

New member
את מתכוונת לביצוע שלהם?

כי השיר לא שייך להם,הם עשו לו גרסת כיסוי,אני מאמינה שאת יודעת למי הוא שייך במקור
ובקרוב אשלח הודעה אם זה מעניין אותך....

m i c k e y 15

New member
חח אני יודעת שזה כיסוי..חח

ולא לא ידעתי למי הוא שייך כי אני שומעת רק איזה 3 שירים של הביטלס חח ויש לי איזה רק 2 דיסקים שלהם והם בכלל של אבא שלי! חחח אבל יפה..כי אני יודעת שטום אוהב את הביטלס לא? או הארי..חח

Bleed for Me

New member
אין מצב שאת מכירה רק 3 של הביטלס

את בטוח מכירה יותר ואת לא יודעת שזה שלהם!

just jenny

New member
../images/Emo205.gifmine

מהו שיר השבוע שלכם? Son Of Dork- We're not alone מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Nothing מהו אלבום השבוע שלכם? Fall OutBoy-From Under The Cork Tree מהו בית/משפט השבוע שלכם? "זה סבא של בנאדם!! לא דודה שלו, לא חברה שלו מהמכולת, סבא של בנאדם!!" אוי מה קשור שולטים
מהו סמיילי השבוע שלכם?

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הסדרה באמת שווה, אבל הוא יותר
וגם LJ

Bleed for Me

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם? Panic! at the disco-Build God Then Well Talk Fall out boy-I Slept with someone in fall out boy and all i got was this stupid Song written about me Haley James Scott - Halo Son Of Dork- We're not alone Green Day-She מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?TCFC מהו אלבום השבוע שלכם?Fall OutBoy-From Under The Cork Tree קניתי אתמול
מהו בית/משפט השבוע שלכם?תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר מהו סמיילי השבוע שלכם?

bustedit

New member
OMG

Fall out boy-I Slept with someone in fall out boy and all i got was this stupid Song written about me כל זה שיר אחד?! לא נסחפו?

Bleed for Me

New member
כן..

יש להם יותר ארוכים..גם לפאניק! מתרגלים אליהם..וזה דווקא שם קטלני!

למעלה