חג קרטונים יבשים שמח

limors2

Active member
../images/Emo155.gifחג קרטונים יבשים שמח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו?
חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!)
אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים?
אוהבים מצות?
מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך?
יש תוכניות לחול המועד-סוף החג?
מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג? חג שמח

chyio

New member
חג שמח!

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו? חוגגים, בתקווה שיהיה גם על האש בסופו! כי זה נס חג הפסח.
חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!) חוגגים.
אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים? אצל אבא עם חלק מצומצם של האחים וסבתא.
אוהבים מצות? רק עם סילאן ושוקולד. לא ביחד.
מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? אני לא מוותרת על חמץ!
יש תוכניות לחול המועד-סוף החג? מפגשון ועל האש!!
מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג? what more left to say... ding dong, the bitch is dead. מה הקשר לזינה עכשיו.

מיקה2008

New member
חג שמח!!!

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו? חוגגים חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!) כנ"ל אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים? הורים , אחים/יות , דוד וילדיו ובת דודה שלי עם ילדיה. אוהבים מצות? בקטנה... מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? אין ספק שאוכל חמץ יש תוכניות לחול המועד-סוף החג? לטייל עם ילדה שלי מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג?little monster forever זה בגלל ש....תמונה שצרפתי קעקוע של אחד המעריצים ממש הורססס.

Nens333

New member
חופש מהנה לכווווולם!!!

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו? חוגג בלי ברירה (אתאיזם וזה
). חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!) יושב עם המשפחה, אווירה טובה. אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים? סעיף קודם... אוהבים מצות?
מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? כמו שצריך? מי צריך? ממש לא... יש תוכניות לחול המועד-סוף החג? להנות מהחופש, לנוח... מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג? דת זה דבר טיפשי... מה יהיה גאגא?? כל הזמן קטעים נוצריים בשירים! מתחיל לעצבן...!

Nens333

New member
אופס, התכוונתי לשרשר להודעה הראשית...

אם אפשר לשנות את ההודעה שלי לראשית ואת זאת (זאת, ממש זאת שקוראים עכשיו חח...) למחוק. זה אפשרי בכלל כל השינויים האלה?

limors2

Active member
אי אפשר לשנות, אתה יכול לכתוב מחדש ואת הלא

משורשרת נכון אני אמחק.

Nens333

New member
סבבה, תודה!

אפשר למחוק את כל השיחה הזו אם היא מיותרת

GM1988

Well-known member
../images/Emo155.gifחג שמח ונפלא../images/Emo24.gif

חג פסח שמח, חגיגי ובריא לכולכם

limors2

Active member
מצות../images/Emo69.gif

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו? חוגגת. חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!) חוגגת בלית ברירה. הלילה הכי מעיק בשנה
אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים? אצל הדודים במורד הרחוב, בתוספת סבא שלי. אוהבים מצות? ממש אבל ממש לא. מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? יש תוכניות לחול המועד-סוף החג? יום רביעי אולי ביקור משפחתי מצומצם בגן חיות, בשבת מפגש ב"ש! מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג? אבק על קופסאות דיסקים זה לא חמץ.

limors2

Active member
אופס, שכחתי שאלה.

מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? בבית אין חמץ, אבל אם אתקל בו איפשהו לא בהכרח אומר לו לא.

חג עליז. [וגיי]

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו? בטח חוגגים! חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!) חוגגים. אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים? משפחה, בבית. אוהבים מצות? לא :S מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? שומר. יש תוכניות לחול המועד-סוף החג? יום רביעי ת"א, ולא יודע מה עוד. מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג? לאב גאגא 3>

Nens333

New member
חופש מהנה לכווולם!

חוגגים את החג או מתכחשים לקיומו? חוגג בלי ברירה (אתאיזם וזה
). חוגגים את ליל הסדר הלילה או בורחים ממנו? (לא לפרט עדיין!) יושב עם המשפחה, אווירה נחמדת. אם כן, איפה ועם מי אתם חוגגים? סעיף קודם... אוהבים מצות?
מתכננים לאכול חמץ, או שאתם שומרים כמו שצריך? כמו שצריך? מי צריך? ממש לא... יש תוכניות לחול המועד-סוף החג? להנות מהחופש, לנוח... מסר לגאגא/לאומה/לפורום לרגל החג? דת זה דבר טיפשי... מה יהיה גאגא?? כל הזמן קטעים נוצריים בשירים! מתחיל לעצבן...!

למעלה