חג שמח

Fay Wood

New member
שרשור חג שמחח~ ^___^ ../images/Emo168.gif

אם כבר אז כבר ._.; למרות שזה רק עוד יומיים Oס; וזה סתם ספאמ. אז עדיף פשוט למחוק את השרשור הזה. התעלמונא ממני ^^; אורטאייצ'ו, לטיפולך~
ותשרפו את על"ה לוד מדעים. ביחד עם האנשים ששם. (חוץ מהבישים והאוטאקוז.) אני שונאת את הבצפר הזה. תרביצו להם.

נמ... בדיחות "אמא שלך " לפסח D:

1. אמא שלך כל כך מטומטמת שכשמלאך המוות (שיניגמי מרושע ליכאורה) יצא החוצה והרג בחורות, היא יצאה החוצה וצעקה "גם אני רוצה,גם אני רוצה!" 2.אמא שלך כל כך מטומטמת שבמכת צפרדעים אח שלך קרא לה וחשב שהוא רואה כפול 3.אמא שלך כל כך זקנה שכשהיא מעיינת בתנ"ך היא מעלה זיכרונות (קרדיט לטל) ו... זהו -_-; תוסיפו אם בא לכם... XD נ.ב כל הירידות בחסות "בננה צהובה בע"מ" נמ... והינה כמה דברים שגם אני בננה נדב וטל המצאנו תקציר ל... סאקורה:ילדה בת 9 שתופסת קלפים עם מקל בידאמן:גולות שיורות אש דרגון בול: אנשים שזורקים כדורים זוהרים אחד על השני בליצ': יש כמה XP 1.אנשים מתים שמרביצים אחד לשני 2.אנשים מתים בישים עם צד אפל שמרביצים אחד לשני עם חרבות (קרדיט לעדי XD) ו... זהו -_-; הכל בחסות "בננה צהובה בע"מ" סיגדו לה!!!!!! ממני לימון 3>

Goggle Girl

New member
לא ציירת להן מספיק תותים לבנים

*רמז**רמז* אגב הזאנגטסו שציירת ביום חמישי כזה חביק *,* והעין השחורה כזאת שמקסית *,* ורק עכשיו שמתי לב שיש איצ'י קטן שמתחבא מאחורי היצ'י XD

Goggle Girl

New member
חרשתי? ם_ם

הסתכלתי עליו שתי דקות בעודי מחפשת משהו במצע כתיבה שהוא היה טמון בו XD האיצ'י הקטן פשוט קפץ לי לעיניים אחרי שתי שניות של בהייה בהיצ'י XDDD את מפקפק בי ומורידה מערכי -.- לא צורבת לך היצ'י יחד עם גנשיקן אגב את רצית את זה על דיסקים בודדים או על דיוידי? '-' אני לא זוכרת כבר כי דיוידי זה מכסה רק חצי דיסק '-' ועם כמה תמונות שיש לי עוד אין לי תמונות בליץ' בגודל חצי דיסק דיוידי ','

../images/Emo204.gif;;

טוב, אני חוזרת בי מדבריי ;; אבל את צורבת לי!!!! >; ורציתי על דיסקים רגילים, אין לי על המחשב כונן דיוידי P:

Goggle Girl

New member
מצויין.

כי כמו שאמרתי, למרות שזה התכנון ואז אשים קץ לחיי כי הם הגיעו לשיא שלא יחזור על עצמו, אין לי ג'יגות של תמונות היצ'י '-';;;

Goggle Girl

New member
יא קרדיט 3>

זה מצטרף לשורת המשפטים שאנשים נדבקו אליהם יחד עם "בתור עורפי" 3>

Goggle Girl

New member
we can only hope o_o

מצד שני לא ראיתי עד עכשיו שקנו אף אחת מהאובות של נארוטו נגיד, אז יש אפשרות שזה פשוט מה שזה - תרגום של דבר שלא יתרגמו בעתיד הניראה עלין

למעלה