חג שמח... כפי שהבטחתי אני מעלה עוד כמה דוגמאות מהתכשיטים הסרוגים שלי.
R RuthyK New member 18/4/06 #1 ../images/Emo155.gifחג שמח... כפי שהבטחתי אני מעלה עוד כמה דוגמאות מהתכשיטים הסרוגים שלי.
R RuthyK New member 18/4/06 #2 ../images/Emo141.gifקולר באדום קולר סרוג בחוט כותנה בצירוף חרוזים ועלי פימו שיצרתי
R RuthyK New member 18/4/06 #6 ../images/Emo41.gifקולר סרוג באדום וזהב ... עם תליון נגץ אדום דמוי קבושון
N night mistress New member 18/4/06 #10 יש לי תגובה לכל תמונה.. מ-ד-ה-י-ם!!! הכל פשוט מאלף,אני נפעמת ומחכה לעוד..
R RuthyK New member 18/4/06 #11 ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifואחרון להפעם כי תפוז איטייי סיכת דש סרוגה ומחזיק מפתחות ספירלה סרוגה שנשלחו במסגרת משלוח מנות בקומונת עולם הסריגה של כלנית
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifואחרון להפעם כי תפוז איטייי סיכת דש סרוגה ומחזיק מפתחות ספירלה סרוגה שנשלחו במסגרת משלוח מנות בקומונת עולם הסריגה של כלנית
ע עידיתוש והאוצרות New member 19/4/06 #13 YYYYYYY השארת אותי עםפה פעור. תשמעי אני בוגרת בית סבתא לקרושה והיא היתה האלילה שלי בנושא (וילונות, כיסוי מיטה) והדברים שאת מפקידה מהמסרגה פשוט מטריפים. מאוד מיוחד !
YYYYYYY השארת אותי עםפה פעור. תשמעי אני בוגרת בית סבתא לקרושה והיא היתה האלילה שלי בנושא (וילונות, כיסוי מיטה) והדברים שאת מפקידה מהמסרגה פשוט מטריפים. מאוד מיוחד !
R RuthyK New member 19/4/06 #15 ../images/Emo24.gifתודה עידיתוש וקורין... אם מחמאות כאלה - מי צריך יותר מזה?
נ נ י ב ה1 New member 19/4/06 #21 וואוו-וואוו-וואוו, איזה יופי../images/Emo70.gif הכל פשוט משגע. כל דבר יותר יפה מהשני... אין מילים רוצים לראות עוד
וואוו-וואוו-וואוו, איזה יופי../images/Emo70.gif הכל פשוט משגע. כל דבר יותר יפה מהשני... אין מילים רוצים לראות עוד
R RuthyK New member 18/4/06 #12 ../images/Emo140.gifנייטי מקסימה..מה דעתך לעבור להתגורר אצלי קצת? התגובות שלך גורמות לי לגבוהה בעוד כמה ס"מ (שחסרים לי - אני נמוכה) תודה יקירה
../images/Emo140.gifנייטי מקסימה..מה דעתך לעבור להתגורר אצלי קצת? התגובות שלך גורמות לי לגבוהה בעוד כמה ס"מ (שחסרים לי - אני נמוכה) תודה יקירה