מומלצי השבוע

Lee Roni

New member
../images/Emo155.gif מומלצי השבוע ../images/Emo155.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: תוכניות מיוחדות לחופש? ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
שיהיה שבוע טוב ופסח שמח
לירון.

zoharshushan

New member
אני ולירוני נעיר את הפורום :) ../images/Emo38.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) לא שמעתי....נראלי בגלל שאין הופעות... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) יותר מידי...לא בראש שלי עכשיו. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא ברור...גיא אולי...הנונה בכללי. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): just 'cause it's all in your head doesn't mean it has to be in mine don't believe what you said still can't get it out of my mind only one-lifehouse משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"בגיל שלוש הלכתי להשתטח על קבריי צדיקים" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "למה גברים אוהבים ביצ'יות".ספר. משהו שהרס לכם את השבוע: שכחתי את השרשרת של אמא אצל מישהו. אה,וגם עומר. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: |שהעיניין הזה יגמררררררר כבר| ולקחת את השרשרת של אמא לפני שהמישהו טס. תוכניות מיוחדות לחופש? לימודים,אנשים,כיף...זה בעיקר. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: למעייני שאני אוהבת המון. ללירון שעוזרת להפריח את השממה... אוררררררררררר שלא שמעתי ממנה הרבה זמן. רינת,סתם כי היא היא. ואחרון-לאלעדי :) כי אני מתגעגעת.

FRD

New member
../images/Emo23.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) spooky tooth-i am the walrus bob dylan-all along the watchtower badfinger-day after day eric burdon-true love comes only once in a lifetime e.l.o-cant get it out of my head pandamonium-no presents for me love-alone again or תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: :| משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בלה משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בלי סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: בלו משהו שהרס לכם את השבוע: מממ.. אני, משפחה, חברים.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: משהו טוב תוכניות מיוחדות לחופש? כנראה כמו כל יום רק עם מצות ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לאור(רררררר) כי אני אוהב אותה מאוד

אוף בקיצור ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

הגבתי משו יפה ולא נשלח :( אז אני רק אתן את ה-
ללירון המדהימה שעודדה אותי בטלפון כפרעליה, ו-
אחד גם לרן כי התגעגעתי מלא מלא.

למעלה