סדנא ווירטואלית לכנת מינס

../images/Emo155.gifסדנא ווירטואלית לכנת מינס../images/Emo155.gif

פה בנותיי לא עזרו לי אבל אני עזרתי לאימי
 
רשימת חומרים:

2 ביצים 2 תפוחי אדמה שהורתחו מראש בלוק של גבינה מלוחה גביע של גבינה לבנה 5% {250גרם} מלח ופלפל ושמן לטיגון
 
שכחתי לרשום לכם ברשימת חומרים

חבילת מצות אחת{לא גדולה בתוך חבילת מצות גדולה יש 4 או 5 חבילות קטנות אז אחת כזאת קטנה} דבר ראשון מרטיבים טוב טוב את המצות ולתת להם לנוח 30 דקות מכוסות במגבת
 
../images/Emo39.gifאחר כך מוסיפים את

התפוחי אדמה ומועכים אותם יחד עם הגבינה הלבנה
 
../images/Emo187.gifמוסיפים פלפל שחור ומלח

מערבבים טוב טוב וטועמים אם צריך להוסיך פלפל או מלח מוסיפים
 
../images/Emo157.gifשלב שני

מוציאים את המגבת מהמצות הרטובות ולוקחים כל מצה וחותכים אותה לחצי
 
../images/Emo39.gifשלב שלישי

הנה מגיע שלב המילוי לוקחים כף מהמילוי שהכנו ומורחים על חצי המצה שחתכנו
 
../images/Emo20.gif../images/Emo155.gifשלב חמישי

שכחתי לציין ברשימת החומרים עוד 2 ביצים בשביל לטרוף אותם ולטבול את המצות בהן. אז אחרי שסידרנו במגש לוקחים כל מצה וטובלים בביצה הטרופה {להוסיף מלח בביתה הטרופה}
 
למעלה