סיכום שבועי-פסח

../images/Emo155.gifסיכום שבועי-פסח../images/Emo155.gif

מה אתם תעשו בחג?
מה אתם הכי אהובים בחג?
מה תעשו בחופש?
מה אתם אוהבים שאוכלים בחג?
אתם אוהבים מצה עם שוקלד או מישהו אחר?
לאן אתם אוהבים ללכת בחג פסח?
איזה חג אתם עוד אוהבים חוצ מפסח? חג פסח שמח לכולם

orianush

New member
מסכמת

מה אתם תעשו בחג? אני מקווה שאני אנוח מה אתם הכי אהובים בחג? אממ... פעם זה היה את החופש.. עכשיו אין שום דבא מיוחד בחג הזה מה תעשו בחופש? אטייל מה אתם אוהבים שאוכלים בחג? אממ... חרוסת של סבתא שלי חח אתם אוהבים מצה עם שוקלד או מישהו אחר? עם שוקול או חרוסת.. לאן אתם אוהבים ללכת בחג פסח? סתם לטייל.. איזה חג אתם עוד אוהבים חוצ מפסח? לא יודעת.. חג שמח!!!!

מסכמת

מה אתם אוהבים בחג ? לקום מאוחר בחג הזה מה תעשו בחופש?שעורים שעורים ועוד שעורים מה אתם אוהבים לאכול בחג? אהה.... את האוכל שסבתא מכינה כל ליל סדר והוא רק של פסח אתם אובהים מצה עם שוקודל או משהו אחר ?אני חייבת להגיד שרק בפסח אני אוכלת שוקולד למריכה אז לפעמים מצה עם שוקולד ולפעמים מצה עם גבינה או חרוסת של סבתא לאן אתם אוהבים ללכת בחג?אהה... החג בבית שלי אז אין לי כל כך לאן ללכת איזה חג אתם אובהים עוד חוץ מפסח?אהה חנוגה וזה לא בגלל הסופגניות בשנתיים האחרונות נגעתי בכל חג בחצי סופגניה וגם מזה היה לי רע אני פשוט לא יכולה לאכול דברים שמטוגנים בשמן עמוק אני פשוט אוהבת אתהחג הזנ כי אני אולכת עם אחיינים שלי |(אני והם בלי ההורים שלהם) להצגות ואז זה גם תרוץ שלי לראות הצגה שאני רוצה וגם ממשיך את זה זאחים שלי הלכו איתי להצגות שאני הייתי קטנה וסורי שכתבתי כאן הרבה אני יודעת שאמורים לכתוב מעט

oOosapiroOo

New member
מסכמת

מה אתם תעשו בחג?אממ לא יודעת מה אתם הכי אהובים בחג?לא יודעתתת מה תעשו בחופש?לא יודעתת חח מה אתם אוהבים שאוכלים בחג?מצה עם שוקולד אתם אוהבים מצה עם שוקלד או מישהו אחר?מצה עם שוקולדד לאן אתם אוהבים ללכת בחג פסח?לא יודעת איזה חג אתם עוד אוהבים חוצ מפסח?יום העצמאות עזבוו אני לא יודעת כלום חח אני שיכורה מהיין

למעלה