סיכום שבועי

x N O A M x

New member
../images/Emo155.gifסיכום שבועי../images/Emo155.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-
פסח שמייח כולם. :)

avivoOsh2

New member
אני :]

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- Where is the love מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Lady Sovereign - Random addicted-ciara בילוי השבוע שלכם- קניון. עזריאלי. חחח
איתכם ^^ סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- trl סקופ השבוע שלכם- אוונסנס באים לארץ !!!!!!!! %^%#$@$#%^&^^ ישש
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חחחחח אממ כלום. אני חושבת. משהו שהרס לכם את השבוע- כלום ^^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ואייי מלא דברים. לסיים את העבודה בספרות. P: ומחר- כניראה בופור ^^ ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 7

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- Shut Up מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- ניקול וריאהנה Winning Wonen לא בטוחה שככה רושמים
בילוי השבוע שלכם- מפגש
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- הישראלים, מועדון לילה, ומיסטר בין
סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודעת, כול מה שהיה השבוע היה מדהים :) משהו שהרס לכם את השבוע- אפילו כאב ראש לא הצליח להרוס לי את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חג
ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 10

system רולז

New member
../images/Emo41.gifMe../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-האמת כ"כ חרשתי על כולם. מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-Avril Lavigne - Girlfriend :D Fall out boy - This aint a scene בילוי השבוע שלכם- סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- האלופה2 DDD: ואני כ"כ שמחה שיש עונה חדשה של פרויקט מסלול.
סקופ השבוע שלכם- Avril Lavigne וגם Evanescence באים לארץ 0___0 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש----> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פרוייקט מסלולD: משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הייתי במפגש.
כ"כ הייתי בבאסה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש? ציון כללי לשבוע [מ1-10]-9 D: שבת שלום וחג שמח

HaDaRoSh

New member
יואו נכון ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שכחתי את האלופה 2 ופרוייקט מסלול !!!

o R g A

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-don't lie מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-avril lavigne-girlfriend בילוי השבוע שלכם-בבית סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-סרט- פוסידון סקופ השבוע שלכם-כלום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פוסידון משהו שהרס לכם את השבוע-הטראומה שהסרט עשה לי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ליל סדר ציון כללי לשבוע [מ1-10]-9.5

למעלה