עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo155.gif עדכוני קאנטרי ../images/Emo155.gif

כל הדברים הקטנים שלא מצריכים שרשור משלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif ויטני דאנקן מדברת על בת דודתה שנחטפה.

בתחילת השבוע בת דודתה של הזמרת ויטני דאנקן נחטפה מביתה בטנסי. נכון להיום עוד לא מצאו אותה. כאן וויטני מדברת על הולי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif צ'ארלס קלי אוהב להמר בווגאס

צ'ארלס, הידוע יותר כבלונדי מליידי אנטבלום, מעיד על עצמו כמכור לבתי הקאזינו בווגאס. בשבוע שעבר הופיעה הלהקהבווגאס וצ'ארלס הפסיד כמות יחסית גדולה של כסף שאח"כ הצליח להרוויח חלק בחזרה. על שאר סיפורים מחדר המיטות אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה עליו. אני לא באמת שרדתי את כולה אם כי היא לא כזאת ארוכה הוא פשוט לא כזה מענין אותי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif הילרי סקוט על גלדיס נייט וביונסה

הילרי סקוט, הצלע הנשית בליידי אנטבלום מקשקשת על זה שאת ההשראה שלה היא שואבת מגלדיס נייט וביונסה. ההופעה הראשונה שראתה בחיה הייתה של גלדיס. והיא טוענת גם שהיא יודעת לשיר איזה שיר אלמוני של ביונסה בלי לזייף. נניח. בנוסף היא מקשקשת על איך זה להיות בחורה יחידה בלהקת בנים ואומרת שזה מעצים את החוויה ונותן לה כוח ומראה כמה כוח יש לנשים. שיהיה לה בכיף.

LeAnnDylan

Well-known member
ראית את הבובז שלה?

לא כמו הבוב היחיד של ג'ן. להילרי יש בובז אמיתיים

../images/Emo6.gif

סתם שתדעי לך שמזה אין לה בובז! היא סתם צ'אבי אז מידי פעם זה עושה רושם שיש לה אבל בתאכלס אין לה באמת.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif אבאב של משמש שרד שבץ

ריבה טוענת שזה בגלל כל המשמשים שאכל כל חיו. איט מייד הים סטרונגר. שמעתם ילדים וילדות? תאכלו משמש! יחי המשמש

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif איך בראד פייזלי משיג שותפים לדואט

אם חשבתם שסופרסטאר לייק בראד פייזלי גורם לאנשים ליפול שבי לרגליו ולעשות כל שיבקש ט'ינק אגיין. כשפייזלי רוצה שמישהו יבצע איתו דואט הוא עושה זאת בדרך הישנה של שליחת אימיילים. כמו לדוגמה במקרה שרצה שקלינט איסטווד ישרוק בשיר שלו "איסטווד" הוא שלח אימייל לאישתו של קלינט, דינה ושאל אותה אם קלינט יודע לשרוק. דינה השיבה לו במהרה "כן, הוא שרקן נהדר. אתה רוצה שהוא ישרוק או משהו?" אם כי במקרה של קרי אנדרווד בראש דילג על האימייל וקפץ ישר לשיחת טלפון ובה הבטיח לקרי שהשיר שלהם "Remind Me" יהיה ממש טוב אם לא, הם לא ישירו אותו. בנוסף הוא מתאר את אנדרווד כחברה הכי טובה וטוען שהם אוהבים לעשות מסיבות פיג'מה יחדיו ולאכול מלא הרשיז. ומתאר את השיר האהבה העצוב, עצוב, עצוב שלהם כשיר עם "סוף טוב, לא נהדר". וזו הכתבה הכי מטומטמת שאי פעם תירגמתי עבורכם. אני מקווה שאתם מעריכים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול

רק שאני חושבת שראוי לציין שאת שורת המסיבת פיג'מות והרשיז שכתבת מחדש... בכל זאת יש בפורום אנשים כמו דרורית...

למעלה