פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo162.gifהחוליה החלשה- סיבוב שני../images/Emo162.gif

שבוע שעבר הועף השיר, "נוט'ין סונג". יאללה חברה אני מבקשת מכל חברי הפורום להצביע!!
רשימת השירים
Grind
Brush Away
Sludge Factory
Heaven Beside You
Head Creeps
Again
Shame In You
God Am
So Close
Frogs
Over Now
שירים שהועפו (בנתיים)
Nothin' Song

everynormal

New member
../images/Emo155.gifפינת השבוע../images/Emo155.gif

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע: פסח שמח לכולם!!

Sanguine Sky

New member
באיחור../images/Emo122.gif

-שיר השבוע של אליס:down in a hole -אלבום השבוע של אליס:אין -שיר השבוע לא של אליס:pantera-hollow,cemetery gates,shedding skin -אלבום השבוע לא של אליס:אין -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע:האוס! -ספר השבוע:מישהו לרוץ איתו(מדהים!) -מאכל השבוע:אורז -חוויית השבוע:סדר פסח?
-משהו רע שקרה השבוע:אין -תוכניות לשבוע הבא:לנצל את החופש
-אמן השבוע:pantera -תמונת השבוע:ירח(פיתה
)

Shemesh161

New member
P:

-שיר השבוע של אליס: got me wrong, sludge factory. -אלבום השבוע של אליס: facelift. -שיר השבוע לא של אליס: כל מיני של פרל ג'ם, פינק פלויד, באקלי וכזה. -אלבום השבוע לא של אליס: ממ. לא משו ספציפי. -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: המממ. לא רק בלונדינית? חח. -ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו. -מאכל השבוע: פיצה! אני רוצה פיצה! אעע פסח :( -חוויית השבוע: לישון,והמון. -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: לישון,והמון. לפני כל הבגרויות. -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

:)

-שיר השבוע של אליס: love hate love -אלבום השבוע של אליס: פייסליפט -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: מצה? :S -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע: אין לי כוחXDDD

shirbowie

New member
מחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא ../images/Emo20.gif

-שיר השבוע של אליס:התקלתם אותי -אלבום השבוע של אליס:אין -שיר השבוע לא של אליס:mercy-duffy -אלבום השבוע לא של אליס:עבודה עברית -ציטוט השבוע:"די דיינו..די דיינו.." -סרט\סדרת השבוע:סרטים אקראיים מדובבים לגרמנית
-ספר השבוע:המקלדת -מאכל השבוע:קבבת אל באשה של אבא!בערך היתרון היחיד בלהיות סורית -חוויית השבוע:ליל הסדר כאילו דה,וברלין -משהו רע שקרה השבוע:התקף חרדה בברלין
-תוכניות לשבוע הבא:חופש!! -אמן השבוע:מעורבים פסח שמח לכולם!!

MiMiMor

New member
ולמרות שהשבוע ההוא עבר..

-שיר השבוע של אליס: סלודג'. -אלבום השבוע של אליס: - __ - -שיר השבוע לא של אליס: This love של פנתרה. -אלבום השבוע לא של אליס: - _____ - סרט\סדרת השבוע: - אחד העם 1! -ספר השבוע: כמיהה של יהודית רותם. -מאכל השבוע: נוטלה (מאכל החיים בעצם). -משהו רע שקרה השבוע: 10,000 מתכונות. -תוכניות לשבוע הבא: 9,999 מתכונות. -אמן השבוע: פנתרה, סטון רוסס. -תמונת השבוע: שקסי ->

למעלה