קרה לכם פעם...

../images/Emo155.gif קרה לכם פעם... ../images/Emo155.gif

שזה שמאחוריכם ממש נדבק? שהסאונד הגרוע ממש ביאס? או במילים אחרות, מה יכול להרוס הופעה

mooshki

New member
עכשיו אני יודעת בדיוק בדיוק מה!

יותר מדי הופעות גרועות לפני זה!!! וגם יותר מדי, או מעט מדי אנשים.

reiya

New member
קרה קרה..

הייתי בהופעה של אינקיובס ופשוט סבלתי,אנשים נדבקו,דחפו,כל שניה הלכו מכות,קהל נאחס!! אבל ההופעה הייתה מעולה,אחרי הכל..

שערסית מאילת ,

מתחילה להתעסק איתך ואתה לא שולט על הפה שלך ואומר לה "יא שמנה" כאילו אתה איזה סקיני והיא בתגובה אומרת "חכה חכה בסוף ההופעה" ואני ממשיך להתגרות ואומר לה "למה מה תעשי תביאי את כל החברים הערסים שלך?" ואז היא בלי בושה אומרת לי "כן.." ואז הבנתי שהבחורה רצינית ומיד התחלתי להתחנף.
.

Z A M i

New member
אנשים עם יותר מדי זיעה

ביום חורפי וקריר שנדבקים לכולם.. וגם רוסים -די מבוגרים- שיכורים שמציקים..(אבל זה נכון לכל סיטואציה.
)

T A L 123

New member
../images/Emo45.gif

כמו בווליום ת"א (גמר כוכב נולד האחרון) ממש מזויע מקום פתוח חום איימים של צהריים ומלא שמנים שמורידים חולצה נדבקים לך לנשמה ולא מצתיידים במגבונים.

(יפית)

הדברים שיכולים להרוס לי הופעה: כמות יתר של קהל להקלע לפוגו אנשים מעצבנים שנדבקים לתחת כמו ההוא מירושלים שהספיק להציק לחצי פורום בהופעה אחת.

HiPpiE Boy

New member
ראיתם את הסרט ''ואז הגיעה פולי''

אז נכון הקטע עם הכדורסל? שמשחק איתו איש שמן ושעיר ואז הוא מוריד את החולצה וכול מזיע שמן שעיר ונדבק אליו חחח\לבן סטילר| אז זה בערך מה שקרה רק לא עם מישהו שמן ושעיר אבל עם מישהו שעמד מאחורי והזיע בטירוף וכול הזמן נדבק אליי ועליי וזה היה ממש מגעיל וכמובן שקהל חרא וגרוע כמו בארסי וגם בהופעה במעבדה בירושליים היו איזה שני אנשים שפשוט הציקו שם לכולם אלה שצעקו לתום שהוא חופר

מתנות

New member
אחרי שהכל רועש הרבה יותר מדי,

לפעמים אני נאטמת להכל, ואז גם הטוב לא נכנס. סוג של בריחה לא מודעת. זה מה שהורס הופעה. (וקהל מגעיל, ומקומות שנראים כמו חתונה קיבוצית, ובעיקר נעליים וגרביים רטובות.)

eliavtu

New member
מצברוח רע..

זה הדבר היחידי שיכול להרוס לי הופעה :|

הופעה נהרסת מאוד בקלות...

פשוט לא מרגישים את מה שרוצים וזה מספיק בשביל שההופעה תהיה לא מספקת ואני ארגיש שהכל לחינם... לאו דווקא צריך שיזיעו עליך או למות מפוגואים...

למעלה