שאלון לפסח

אושRתי

New member
../images/Emo155.gifשאלון לפסח ../images/Emo157.gif

תשתפו פעולה
שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?
האם צריך להאריך את חופש פסח?
אם כן-בכמה זמן?
קיבלתם עבודות לפסח?
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?
ובאיזה שעות אתם קמים?
שומרים כשרות?
עושים ניקיון פסח?
עושים סדר פסח?
אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?
מה אתם מתכננים לעשות בחופש?
מתכננים ללכת להופעות של עידן?
אם כן, לאיזו הופעה?
טסים לחו"ל?
לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?
איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?
אוהבים מצה?
נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?
אכלתם פעם מצהפיצה?
אם כן-היה טעים?
כבר התחלתם לנקות?
אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?
אתם בכלל מתכוונים להתחיל?
מה אתם הכי אוהבים בחג?
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..]
הפסח שלי יהיה...
קרדיט לפורום הראל סקעת

a d i d a s 1 8

New member
עונה:] (זה You have one life )

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?כןכןכןןכןD: האם צריך להאריך את חופש פסח?כן
אם כן-בכמה זמן?שנהP: קיבלתם עבודות לפסח?כן. מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?כולםXD באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?אפשר להישאר עד 1 בלילה.. ובאיזה שעות אתם קמים?6,7,8,9 שומרים כשרות?לא כ"כ עושים ניקיון פסח?נראה לי:X עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?אצלנו ואצל שני האחים של אבא^^ מה אתם מתכננים לעשות בחופש?לבלות(?) מתכננים ללכת להופעות של עידן?של מי?:X אם כן, לאיזו הופעה?--- טסים לחו"ל?לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?כן איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?דיי נשארים בביתXD" אוהבים מצה?קצת נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?כן אכלתם פעם מצהפיצה?כן אם כן-היה טעים?כן כבר התחלתם לנקות?כן אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?--- אתם בכלל מתכוונים להתחיל?--- מה אתם הכי אוהבים בחג?אני לא יודע
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] חופשה נעימההD:

פסח שמח אבריוואן

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? בטח. אין כמו חופש. האם צריך להאריך את חופש פסח? הו בוודאי! אם כן-בכמה זמן? ב8 חודשים שלמים
קיבלתם עבודות לפסח? הו קיבלתי מלא עבודות לפסח
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? הסטוריה D= באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? כל יום שעה אחרת. בינתיים הלכתי לישון מוקדם כי היו שיעורי השלמות בלשון וזה... . ובאיזה שעות אתם קמים? 7
שומרים כשרות? לא D: עושים ניקיון פסח? לא D: עושים סדר פסח? לא D: אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? לא D: מה אתם מתכננים לעשות בחופש? לא D: סתם
לאדעת. מתכננים ללכת להופעות של עידן? שו עידן? עידן רייכל? - נע. אם כן, לאיזו הופעה? שוםהופעה. טסים לחו"ל? לא. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? מקווה מאוד שכן
איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? חצי יום בבית חצי יום בחוץ =) אוהבים מצה? מה יש לאהוב במצה? זה אפילו לא קרקר אומשו. אבל כן מצה זה אחלה. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? לא, זה מגעיל ביותר :) אכלתם פעם מצהפיצה? לא
אם כן-היה טעים?
כבר התחלתם לנקות? אני טיפוס של אבק. אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? "-" אתם בכלל מתכוונים להתחיל? %^@$%!#%@ מה אתם הכי אוהבים בחג? את החופש כמובן. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] חגים יהודיים אפשר לסכם במשפט אחד: הם ניסו להרוג אותנו, אבל לא הצליח להם. הפסח שלי יהיה... פסח פסחי מאוד.

../images/Emo155.gifעונה..../images/Emo155.gif

• שאלון לפסח ו אושRתי ו 09:44 | 26/03/07 תשתפו פעולה שמחים לצאת לחופש?ברור מי לא.. האם צריך להאריך את חופש פסח?ברור.. אם כן-בכמה זמן?חודש לפחות.. קיבלתם עבודות לפסח?ברור תמיד המורות מעמיסות... מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?אנגלית ופיזיקה... באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?1 2ככה... ובאיזה שעות אתם קמים?7 קצת מוקדם אבל בסדר... לפעמים 9... שומרים כשרות?ברור.. עושים ניקיון פסח?כן מעייף.. עושים סדר פסח?כן.. אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?אצל דוד שלי... מה אתם מתכננים לעשות בחופש?לשחק בסקנד לייף ובעיקר לצאת לבלות ולעשות חיים.. מתכננים ללכת להופעות של עידן?אאא...לא יודעת לא חשבתי על זה.. טסים לחו"ל?לא..בחופש הגדול אני יטוס... לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?לא נראה לי אין מספיק זמן אבל משתדלים לעמוד בזה.. איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?באמצע
אוהבים מצה?כן. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? ברור.. אכלתם פעם מצהפיצה?לא.. כבר התחלתם לנקות?כן..אבל מעט .. אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?מחר יותר רציני.... אתם בכלל מתכוונים להתחיל?כן... מה אתם הכי אוהבים בחג?את החופש וכל המציות והשתוית האלה.. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה אחד החופשים הכי טובים וכפיים שלי חוץ מהטונה שיעורים שעם יכולתי הייתי אומרת...למורה למה עושים חופש כדי שנעשה שיעורים ובכלל לא נהנה הקיצר אני לא רוצה שהוא יגמר חופש וחג שמח לכולם... ודרך עגב אני חדשה פה
ובהצלחה לפורום..

אושRתי

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

ואת מוזמנת לפתוח דיונים וכל דבר שיכול לעזור לתפעול הפורום.

ברוכה =D

אהוי. אני טל בת 15 מחיפה. ( אגב עוד שבועיים יש לי יומולדת 16 D= ) השתלבות חביבה שתהיה לך. =)

למעלה